Burası da çok güzel her yer bembeyaz olduAnkaraya kar bastırdıoralarda durumlar nasıl
İstanbul'da da yağıyor ince ince ama bulunduğum ilçede pek tutmadı. Ozledim beAnkaraya kar bastırdıoralarda durumlar nasıl
Neredeydin canım?Biz de yağmur yağdı diye seviniyoruz anca
MersinNeredeydin canım?
Sizin oralarada gelir inşallahMersin
Gece 1 de herkes dısarda oynuyorduGünaydınbursa da harika kızlar çocuklar hep dışarda
Valla Allah yardımcısı olsun polislerin sozde yasakGece 1 de herkes dısarda oynuyordusuan sakin ortalık, ogleden sonra baslarlar yine
Yasak da neymıs, marketleri de kapatmaları gerek, gecen hafta acıl bısye ıcın markete cıktık, anababa günüydüValla Allah yardımcısı olsun polislerin sozde yasak
Tabi cnm sacma ya herkes disarda markette geziyor. Açarlar zaten yakında her yeri azaldı ya biraz vakalarYasak da neymıs, marketleri de kapatmaları gerek, gecen hafta acıl bısye ıcın markete cıktık, anababa günüydü
Bence uzunca bırsure tamamen bitmicek, zaten yavas yavas alısıyoruz bu virüsle yasamayaTabi cnm sacma ya herkes disarda markette geziyor. Açarlar zaten yakında her yeri azaldı ya biraz vakalar
Göktaşı düşme ihtimali kadar buraya kar yağma ihtimaliSizin oralarada gelir inşallahİzmire falan yağmış biraz
İyi o zamanGöktaşı düşme ihtimali kadar buraya kar yağma ihtimali12 yıl İstanbulda yaşadım doydum kara. Pandemi olmasa yaylalarımız var oralara gidiyoruz çok hasret kalırsak. Size keyifli seyirler diliyorum
Canım sen konyadamisinKonya’da da hava mükemmel şu anSabaha doldurur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?