Ben iki düşük yapmıştım daha önce sonrasında bir kızım oldu şimdi tekrar hamileyim.Merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsinne zaman düşük yapmıştınız ben de eylülde yaptım
Yaaa sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar merhaba hatırlarsınız belki beni. Ben tekrar hamileyim 5 haftalık inşallah sağlıkla ilerler. Düşük yapanlara umut olsun diye size de haber vermek istedim
Ben de asla diyordum beşiğini kıyafetlerini her şeyi verdim göğüs pompasına kadar zıpzıptı ana kucağıydı nelerYaaa sağlıkla ilerlesin inşallahben kızımdan sonra bir daha cesaret edemeyeceğim galiba
Maşallah sağlıkla gelsinBen iki düşük yapmıştım daha önce sonrasında bir kızım oldu şimdi tekrar hamileyim.
Son düşüğüm ağustosta olmuştu kızıma 3 ay sonra hamile kaldım. 3 ay korunmuştuk korunmadığım ay hamile kaldım yani.
Kızlar merhaba hatırlarsınız belki beni. Ben tekrar hamileyim 5 haftalık inşallah sağlıkla ilerler. Düşük yapanlara umut olsun diye size de haber vermek istedim
Güç verdin canım, teşekkür ediyorumTebrik ederimsağlıkla hayırla ilerlesin inşallah. Hep derim, bir anne babanın çocuğuna vereceği en güzel şey kardeştir. Çok iyi olacak inşallah
Ne güzel haber bu sağlıkla gelsinGüç verdin canım, teşekkür ediyorum
Merhaba forumda araştırırken gördüm yorumunuzu bana Ermenek hakkında bilgi verir misinizCıddı mısın, bız de bu sene Ermenekten tayın olduk, dun Ermenek te de kar yagıyordu, arkadslar paylamsıslardı
Bazen sessiz kalınmasına yeni gelen olmamasına seviniyorum şükür bu sorunları yaşayan yok diye, bazen de eski olan herkesi merak ediyorum şuan ne yapıyorlar nasıllar acaba diye
Burcu neeeeeeÖzlemişim bu topiğibenim büyük oğlum 3 buçuk yaşında küçük 1 buçuk yaşında ve süpriz yumurtama 11 haftalık hamıleyim sizde durumlar nasıl
Yeni yeni alışıyorum geç öğrendikBurcu neeeeeecinsiyet tahmini var mı sağlık ile gelsin inşallah
İlk hamıle kalanın muhtemelen 4 yasında bebesıBazen sessiz kalınmasına yeni gelen olmamasına seviniyorum şükür bu sorunları yaşayan yok diye, bazen de eski olan herkesi merak ediyorum şuan ne yapıyorlar nasıllar acaba diye
Hayırlı olsun , sağlıkla gelsinÖzlemişim bu topiğibenim büyük oğlum 3 buçuk yaşında küçük 1 buçuk yaşında ve süpriz yumurtama 11 haftalık hamıleyim sizde durumlar nasıl
Yaa sağlıkla gelsin inşallahYeni yeni alışıyorum geç öğrendik10.haftada gittik kıza benziyor dedi ama bakalım,gönlümüzden geçen de kız,ben elifimi kaybettim rabbim bana bu dünyada da sağlıklı hayırlı bi kız evladı nasip etsin diye dua ediyorum..
Ay Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin ama ben de eşim de istemiyoruz ya, hani bunun başına bir iş gelmesin isyan anlamında asla demiyorum ama maddi manevi bizim bakabilecek çocuk sayımız birmiş
Ben de tek basıma baktıgım ıcın aşırı zorlanıyorumAy Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin ama ben de eşim de istemiyoruz ya, hani bunun başına bir iş gelmesin isyan anlamında asla demiyorum ama maddi manevi bizim bakabilecek çocuk sayımız birmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?