Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin ne zaman düşük yapmıştınız ben de eylülde yaptım
Ben iki düşük yapmıştım daha önce sonrasında bir kızım oldu şimdi tekrar hamileyim.
Son düşüğüm ağustosta olmuştu kızıma 3 ay sonra hamile kaldım. 3 ay korunmuştuk korunmadığım ay hamile kaldım yani.

Kızlar merhaba hatırlarsınız belki beni. Ben tekrar hamileyim 5 haftalık inşallah sağlıkla ilerler. Düşük yapanlara umut olsun diye size de haber vermek istedim
Yaaa sağlıkla ilerlesin inşallah ben kızımdan sonra bir daha cesaret edemeyeceğim galiba

Yaaa sağlıkla ilerlesin inşallah ben kızımdan sonra bir daha cesaret edemeyeceğim galiba
Ben de asla diyordum beşiğini kıyafetlerini her şeyi verdim göğüs pompasına kadar zıpzıptı ana kucağıydı neler ama sonra bi gözümüzü kararttık eşimle kardeşi olsun tek kalmasın dünya hali dedik çok şükür oldu bakalım sağlıkla ilerlesin inşallah darısı isteyen herkese inşallah

Kızlar merhaba hatırlarsınız belki beni. Ben tekrar hamileyim 5 haftalık inşallah sağlıkla ilerler. Düşük yapanlara umut olsun diye size de haber vermek istedim

Tebrik ederim sağlıkla hayırla ilerlesin inşallah. Hep derim, bir anne babanın çocuğuna vereceği en güzel şey kardeştir. Çok iyi olacak inşallah

Özlemişim bu topiği benim büyük oğlum 3 buçuk yaşında küçük 1 buçuk yaşında ve süpriz yumurtama 11 haftalık hamıleyim sizde durumlar nasıl
Burcu neeeeeecinsiyet tahmini var mı sağlık ile gelsin inşallah

Burcu neeeeeecinsiyet tahmini var mı sağlık ile gelsin inşallah
Yeni yeni alışıyorum geç öğrendik10.haftada gittik kıza benziyor dedi ama bakalım,gönlümüzden geçen de kız,ben elifimi kaybettim rabbim bana bu dünyada da sağlıklı hayırlı bi kız evladı nasip etsin diye dua ediyorum..

Bazen sessiz kalınmasına yeni gelen olmamasına seviniyorum şükür bu sorunları yaşayan yok diye, bazen de eski olan herkesi merak ediyorum şuan ne yapıyorlar nasıllar acaba diye
İlk hamıle kalanın muhtemelen 4 yasında bebesı çoğu ıkıncıyı doğurdu , bır zamanlar düşük yaptıklarını unuttular bıle

Yaa sağlıkla gelsin inşallah

Ha-ri sen de yap artık ıkıncıyı
Ay Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin ama ben de eşim de istemiyoruz ya, hani bunun başına bir iş gelmesin isyan anlamında asla demiyorum ama maddi manevi bizim bakabilecek çocuk sayımız birmiş

Ay Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin ama ben de eşim de istemiyoruz ya, hani bunun başına bir iş gelmesin isyan anlamında asla demiyorum ama maddi manevi bizim bakabilecek çocuk sayımız birmiş
Ben de tek basıma baktıgım ıcın aşırı zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…