düşük sonrası gebelıkk acillll!

Bı de kürtajdan sonra kanamanız uzun sürdü mu acaba benim regl gibi kanamam ve ara sıra ağrılarım var
Benim hiiçç kanamam olmadı doktorum rahim ağzın çok dar demişti kaç tane ilaç içtim bana mısın demedi. Sonra normal 5-6 gün sürdü

Merhaba sonrasında tekrar hamile kaldiniz mi ? Hidrops tekrarladı mi acaba aynı durumdayım suan

Bende ilk gebeligimi düşük yaptım tekrar hamileyim ve çok şükür şu an hersey yolunda Allah büyüktür stres yapmayın olumlu düşünün olumlu olsun inşallah

Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız rabbim yardımcınız olsun ben 2 ay önce bebeğimin vücudunun su toplaması nedeniyle sezeryanla ölü doğum yaptım

Merhaba sonrasında tekrar hamile kaldiniz mi ? Hidrops tekrarladı mi acaba aynı durumdayım suan
Bende merak ediyorum internette bazı kişilerde tekrarlamış ve çok korkuyorum ben 31 haftalıkken kalbi durdu 27. Haftada fark ettik ve çok su toplamıştı acaba tekrarlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…