Sadece kan veriyosun eşinle canım okadar 1 ay sonrada sonuç cıkıyorSelam herkese !
Benim
Bir çocuğum
Var ikikez de düşük yaptım
Bu genetik testlerde ne yapılıyor bende yaptırmak istiyorum gerçi eşimle bir çocuğumuz var sağlıklı şükürler olsun sonrasında iki boş gebelik yüzünden kürtaj oldum sebebini öğrenmek istiyorum
Yanlis yazmışımDusuk degil ki yasadiginiz,boş gebelik demissiniz.
Düşük ayri bir olay.
Bu testler cok pahalı diyorlar sadece kana mi bakıyorlar yanı sperm falan bakılmıyor muSadece kan veriyosun eşinle canım okadar 1 ay sonrada sonuç cıkıyor
Tuhaf birşey ama eşimle çocuğun varSadece kan veriyosun eşinle canım okadar 1 ay sonrada sonuç cıkıyor
Yanlis yazmışım
2konunuz var,ikisinde de bos gebelik yaziyor.
Dalga mi geciyorsunuz,neyi yanlis yazdiniz?
Merhaba genetik test yaptırmış birisi olarak yazıyorum 10 test yapıldı her test icin kan aldilar yani 10 tup özel bir hast.bir kısmını SGK karşılıyor bilgin olsun ben SGK istemedim 1 hafta 10 gün kadarda sonuçlar çıktıSelam herkese !
Benim
Bir çocuğum
Var ikikez de düşük yaptım
Bu genetik testlerde ne yapılıyor bende yaptırmak istiyorum gerçi eşimle bir çocuğumuz var sağlıklı şükürler olsun sonrasında iki boş gebelik yüzünden kürtaj oldum sebebini öğrenmek istiyorum
Merhaba genetik test yaptırmış birisi olarak yazıyorum 10 test yapıldı her test icin kan aldilar yani 10 tup özel bir hast.bir kısmını SGK karşılıyor bilgin olsun ben SGK istemedim 1 hafta 10 gün kadarda sonuçlar çıktı
Hayir tatlim sadece sen yaptiriyorsun esine sperm testi yapildi miPEKi eşindende kan alındı mi cünkü doktor genetik teste gerek YÖK şimdilik
Diyor bana sonuçta hamile kalıyorsun sorun olacağını sanmıyorum dedi sadece cocuk oluşmuyor oda ikimkez olduğu icin senin şansızlığın dedi ama ben simdi üçüncüyü denemeden istiyorum testler yapmak,ama bir çocuğum var ayni eşten başta soruncikmadk simdi çıkabilir mi yanı bende yada eşimde
Aaaaa olurmu hic oyle sey illa bi kac parazit olcak sinir bozmak icin. Boyleleri sirf yorum yapmak icin var sitede dert dinlemek icin degil. Ha bos gebelik ha kurtaj neye tatmin olamadi acaba bayan yorumcu da konu sahibine gereksiz yorum yapiyor merak ettimArkadaslar dogru bılgılendırme yapalım.. yada ben sadece bunu yaptım diyebılırsınız.
1. Genetık testler her ıkı ese de yapılmak zorunda. Cocuk ıkı kişinin dna sından meydana gelıyor.
2. Saglıklı cocugunuz olması genetık sorununuz yoktur demek olmuyor. Örneklerı cok fazla..
3. Sızde şayet genetın sorun yok ancak embrıyoda kromozomal bır anomali olabılıyor.
4. Ikı boş gebeliğin arastırılması gerekır. Her acıdan.
Not: burada boş gebelik yerıne dusuk yazdıgı için alay mı edıyorsun diyen üye yapmayın ya!!!!
Burada sıkıntısıpaylasan ınsanlara bu kadar gereksız saldırmayın.
Senin kac konun var bayan saldirgan. Kac tane konu acmissin yok dusukmu yok dis gebelik mi yok kimyasalmi. Kendinde yaptirmissin genetik testleri herseye konu acmissin masallah.. ha bide paragraf icinde yazicam((En gereksiz konulara cevap veriyorsunuzda.. gercekten yardima ihtiyac duyan kisilere ve konulara cevap vermiyosunuz)) senin lafin bu :) hani gereksiz ya tum konular senin gozunde. Senin konularin gereksiz olmasa o lafi kullanmazsin.2konunuz var,ikisinde de bos gebelik yaziyor.
Dalga mi geciyorsunuz,neyi yanlis yazdiniz?
Hiç bilmiyorumki canım ama yaptırsan kafan rahat olurTuhaf birşey ama eşimle çocuğun var
Simdi genetik test yapıp neye bakılacak ki bizim
Zaten bir çocuğumuz var genetik bir sorun olur mu sizce ?
Ücretsiz canımBu testler cok pahalı diyorlar sadece kana mi bakıyorlar yanı sperm falan bakılmıyor mu
Ben yurtdışında yaşıyorum suan yaptırsam kendim ödemem Laz'ım ssk ödemiyor 3.kez basımA gelirse bks gebelik ancak o zaman ödüyor dedi doktor Tek ümidim inşallah üçüncü sefer ayni şey gelmez basımaÜcretsiz canım
Hiç bilmiyorumki canım ama yaptırsan kafan rahat olur
Amin canım benimEvet aynen ama ücretli iste bir araştırmam lazım,allahım
Kimseye dert verip derman aratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?