Dusuk sonrasi genetik test nasıl yapılır

İnsallah canım

Merhaba
Cuma gunu 11+4 gebeligimden kurtaj oldum kalbi durmus. Bebegi genetige gonderdik bir de kan verdim pihtilasmaya bakilacak. Ozel de yaptirdim ikisi 500 tuttu. Sonuclar 3 haftada cikar dediler. Bakalim hayirlisi

Merhaba
Cuma gunu 11+4 gebeligimden kurtaj oldum kalbi durmus. Bebegi genetige gonderdik bir de kan verdim pihtilasmaya bakilacak. Ozel de yaptirdim ikisi 500 tuttu. Sonuclar 3 haftada cikar dediler. Bakalim hayirlisi

Merhaba. Hangi hastanede yaptirdiniz acaba. Ben 2 kez dusuk yasadim simdi hamileyim yine de kan geliyor dusuk yapacagim sanirim. Ultrasonda gozukmuyor. Genetik test yaptırsam nasıl yapmalıyım bilgi verirmisiniz

Merhaba

Merhaba. Hangi hastanede yaptirdiniz acaba. Ben 2 kez dusuk yasadim simdi hamileyim yine de kan geliyor dusuk yapacagim sanirim. Ultrasonda gozukmuyor. Genetik test yaptırsam nasıl yapmalıyım bilgi verirmisiniz

Merhaba
benim ki bi laboratuara gitti adini suan hatirlamiyorum ankara cinnah caddesinde ancak sonuc alamadik. Sonuc alinabilecek durumda degil gibi bir sey geldi. Kendimize Genetik yaptirmadik sonrasinda. Ama pihtilasmaya falan baktirdim yine ayni laboratuarda. Pihtilasma cikmadi. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

merhaba, bende 1 kimyasal gebelik 1 düşük yaşadım. açık yazayım sıkıntı olmasın :)
kendi doktorum genetik test yaptırmaya gerek görmemişti başka bir prof a gidip muayene oldum testleri istedi. eğitim araştırma hastanesinde tüp bebek infertilite bölümüne gidip oradaki doktora da göründüm. testlerin bir kısmını istedik diğerleri için hastalanmayı bekliyoruz. eşimden de tahlil istediler ama onu yaptırmadık yine orada yaptırabiliyoruz.

bence önce bir sağlık ocağında bütün testlerini yaptır. onları değerlendirilsin sonrasında genetik test için doktora git. eğitim araştırma da para vermeden yaptırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…