Düşük sonrası hamilelik

Lolota

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2021
6
7
1
29
Merhabalar hanımlar. Bundan 2 ay önce bir düşük yaşadım. Ağrısız kendi kendine boş kese olduğunu soylediler. Ve şu an tam 6 haftalık hamileyim. Dün kalp atıslarını duyduk. Buraya konu acmamın sebebi benim durumumda olupta ufacık güzel yorumlar bekleyenler için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnşAllah Rabbim benim bebeğimide sağlığıyla sıhhatiyle eli ayağı düzgün kucağıma almayı nasip eylesin.

Hayırlı olsun
Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Sizde stres yapmayın bazen olumsuz sonuçlanabiliyor ama bu yine aynısı olacak demek değil.
Sağlıksız gebelik olmasından.
Sımsıkı tutunsun size bebeğiniz

Amin canim bende 2 buçuk ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldm inşallah tekrar nasip olur

Dusukten sonra ne zaman bebeği öğrendin cnm ben de dusuk yaptım 1 buçuk hafta önce 1 senedir bekliyordun tedavilerle oldu öğrendikten 1 hafta sonra bebeğimi kaybettim 6 haftalikti ve şimdi tekrar çok istiyoruz seninki nasıl oldu.
Bu arada Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Merhaba, düşük sonrasında lekelenme oldu mu size acaba ? Adetim biteli 5 gün oluyor kahverengi leke geldi benden.

Amin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın. Kucağımıza almayı nasip eylesin

12 temmuzda düşük yaptım 1 hafta sürdü kanamam. Daha sonrasında ağustosta tam bir ay sonra regl oldum. son regl tarihim 10 eylül şu an 11 haftalık gebeyim 12. haftamıza girmek üzereyiz. İkili tarama testimiz yaklaştı dua beklerim sizlerden. Rabbim hayırlısıyla sana da en hayırlı vakitte sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin

amin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…