canım doktora itmedin mi düskten sonra bn i15 gün sonra cagırmıstı o bilir rahim ne durumda sakıncası var mı
merhaba arkadaslar.20 nisanda dusuk yaptim ve 16 mayista adet oldum.yani tam 26 gun sonra sonra.normalde adetlerim duzensizdi.35-37 gunde bir olurdu.sizce dusukten sonra adetler duzene girer mi?benim gibi olan var mi acaba?bir de kizlar gecen ay korunmadim ve malesef gebelik olusmadi.dusukten sonra hamile kalanlar acaba normal yolla mi yoksa ilacla mi hamis kaldiniz?cok uzattim kizlar biliyorum ama cok istiyorum.fikirlerinizi bekliyorum.simdiden cok sagolunn...a.s.:enbuyukkk:senağlama
gecmıs olsun canım bende 2 ay once dusuk yaptım dusukten once 28 gun suruyordu dusukten sonra 30 gun oldu adt gorme surem,inş duzene gırer canım cunku hamıle kalmak ıcın once duzenlı adet gormek gerekır daha 1 ay olmus canım bence tedavı falan yapma ama eger evlenelı uzun bı sure olmussa tedavı yollarına bakabılırsın ama zaten daha once hamıle kalmıssın zamanı gelınce yıne hamıle kalacaksın,Rabbım ıstemedıgı surece hamıle kalamazsın tedavıyle olan bebeklerınde vaktı saatı gelınce oluyor ama onlarda bı vesıle oluyor işte
anliyorum canm cok sagolasin.sana da gecmis olsun.insallah benim adetlerim de duzene girer.yasim 26 ve artik bi bebisim olsun istiyorum.rabbim cumlemize tattirsin insallah..
acaba ne kadar beklemeliyim?direk tedaviye mi baslamaliyim?ne dersiniz kizlar?yok mu fikri olan?
geçmiş olsun öncelikle canım..
ben 1 sene üzerine tedaviyle hamile kalmıştım.sonra bebeğimi kaybettim.
2 ay korunduktan sonra bıraktık korunmayı biz.
ve iki ay sonra kendiliğinden hamile kalıp kızımı kucağıma aldım.inşallah sende hayırlısıyla alırsın.
düşük sonrası ne kadar kanaman oldu bide nasıl dsük yaptın kendiligindenmi yoksa kürtaj mı bnm 14 gün oldu hala kanamam var bnm parca kaldı die korkuyorum yarın gidicem ama bir de sana sorayım dedim
canm benim kendiliginden dustu.4haftalikti.benim 1hafta kadar surdu.daha sonra 18 gun gecti ve ara akintilarim basladi.o da 8gun surdu.sonra tam 26gun sonra adet oldum canm.umarim yardimci olabilmisimdir.ben de icimde parca falan kaldi sandim.sen gibi endiselere kapildim ama simdi hersey normal cok sukur.ins senin de normale doner canm.bir de doktor sana dusuk yapici ilac vermedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?