dusuk sonrasi hamilelik

5 haftalıktı. değerim bayağı yüksekken pazartesi günü 415 olmuş. doktor kendin atarsın dedi. ama ya atamassam. kürtaj istemiyorum.

ben ilaçta kullanmıştım 2 gün.hem kanı durduruyo hemde kalan parça varsa atılmasını sağlıyor.demekki sene gerek görmedi doktor.ama korkma inşallah gerek kalmaz kürtaja.

o konuda bişey demedi. cumartesi tekrargidicem. atılmışmı içerde parça kalmış mı diye bakıcak. eğer kalmışsa parça alıcak.o zaman söler herhalde

3 nisanda bende 12 haftalık bebeğimi düşürdüm.ardından kürtaj oldum ama 35 gün kanamam kesilmedi.
sonra başka bi dr a gittim içeride yine parça kaldığını söyledi ve yine kürtaj oldum
ikinci kürtajdan tam 22 gün sonra regl oldum ve şimdi 5 haftalık hamileyim.
hayırlısıysa bu kez tamamına ersin inşallah

canım bnde geçen sene kaybettim bebeğimi 3 ay korunmamı söğledi doktor.ama bn kendimi anca bi senede topladım.hamile kalmadan önce mutlaka bi doktora görün ve hamilele kalmadan 3 ay önce folik asit hapını kullan.vitamin hapıdır zararı yok doktorunada sora bilirsin.bn doktorum önerdi şuanda hamileyim 12 haftalık oldu vce gayet sağlıklı.doktora mutlaka gitttttttt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…