- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
Ben ne yapıyım sizceHayir canim regli olmadan hamile kaldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ne yapıyım sizceHayir canim regli olmadan hamile kaldim
2 gün önce gebelik testi yaptım negatif erken testtende yaptım oda negatif beklemelimiyimHayir canim regli olmadan hamile kaldim
Canm merhaba YYazını yeni okudum ben 1 ay olmuş neredeyse verdin mi kan nedir durumEvet canım görüneyim sağolasin
Hamile değilim canım :) beta sifirlanmadigi için öyle sanmışım meğer.Canm merhaba YYazını yeni okudum ben 1 ay olmuş neredeyse verdin mi kan nedir durum
Evet bazı kadınlar da sıfırlanması 1 ayı buluyor benm 3 hafta da sıfırlamıştıHamile değilim canım :) beta sifirlanmadigi için öyle sanmışım meğer.
Tekrar hamile kaldınız mı?Evet bazı kadınlar da sıfırlanması 1 ayı buluyor benm 3 hafta da sıfırlamıştı
Hayır canm ben dinlenmeye karar verdim o yüzden korundum dr da dinlenmelisin dedi 1 yilda 3 dusuk yaptım en son kasımda oldu bu gun regl günüm olsun da bu ay tekrar denemek istiyorumTekrar hamile kaldınız mı?
Anlıyorum Allah yardımcıniz olsun inşallah.Hayır canm ben dinlenmeye karar verdim o yüzden korundum dr da dinlenmelisin dedi 1 yilda 3 dusuk yaptım en son kasımda oldu bu gun regl günüm olsun da bu ay tekrar denemek istiyorum
Amin hepimiz yardımcısı olsunAnlıyorum Allah yardımcıniz olsun inşallah.
Ben acikcasi 2 aralikta erken gebelik testi yapmistim tek cizgiydi ama 6 aralikta yeniden yaptim hala adetim gelmeyince cift cizgi gordum sok oldum bekle istersen sende2 gün önce gebelik testi yaptım negatif erken testtende yaptım oda negatif beklemelimiyim
Ablacım benim betam çok düşüktü belki hatırlarsın seninle dertlesmistik ilk sen ogrenmistin 2 gün sonra düşük yaptım zaten 16da öğrendim 7ye düşmüştü benim tekrar baktirmama gerek yok benceHayır canm ben dinlenmeye karar verdim o yüzden korundum dr da dinlenmelisin dedi 1 yilda 3 dusuk yaptım en son kasımda oldu bu gun regl günüm olsun da bu ay tekrar denemek istiyorum
Ara ara çok mide ağrım oluyor inşallah görürüm sabki erken gebelik testinde hayalet cizgi gördüm gibi oldu ama bilemedim. Bide benim düşük yaptığım gün 7ydi zaten bidaha olcturmedim o yüzden 100lerde olsaydı yapardım sizinki daha yuksekti sanırım demi ablaBen acikcasi 2 aralikta erken gebelik testi yapmistim tek cizgiydi ama 6 aralikta yeniden yaptim hala adetim gelmeyince cift cizgi gordum sok oldum bekle istersen sende
Bende düşük yaptıktan 2 buçuk ay sonra falan hamile kaldım düşükten sonra hiç korunmadım olucaksan olur diye düşündüm çok şükür rabbim beklemediMerhaba kızlar :) tam bir ay önce düşük yaptım. Korunmak istemedim, ilk gebeliğimdi ve tek tesellim yeniden hamile kalmak gibi düşündum. İlk gebeligim 8 ay sonunda olmuştu ve düşükten sonra da hemen hamile kalmam herhalde diye düşündüm. Şu anda, diğer hamileligimde yaşadığım belirtileri tekrar yaşadığım için test yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Henüz kan testi vermeyi düşünmüyorum, sanırım biraz daha beklemeliyim.
Çok garip bir psikoloji içerisindeyim. Doktora gitmek, doktor yüzü görmek istemiyorum. Diğer hamılelıgımde doktordan çıkmadım resmen, hep bir sorun yaşıyordum düşme evresinde. Su an sizce ne yapmalıyım?
Acaba kalp atışlarını duyabilecek zamana gelmesini mi beklemeliyim?
Yeni düşük yaptığım için daha mı hassas olmalıyım? Kafam cok karışık :)
Valla canm burda o kadar çok insan var ki hatırlamadım ama 1 ay önce 7 se şuan sıfırlamıştırAblacım benim betam çok düşüktü belki hatırlarsın seninle dertlesmistik ilk sen ogrenmistin 2 gün sonra düşük yaptım zaten 16da öğrendim 7ye düşmüştü benim tekrar baktirmama gerek yok bence
Hayırlı olsun bebeğiniz :) ben de korunmadim ama ilk ay hamile kalamadım. Bilmiyorum bu ay ne olacak ama çok da kasmiyorum kendimi açıkçası. Kendimi farklı şeylere verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun, stres yapmak istemiyorum artık bebek için :)Bende düşük yaptıktan 2 buçuk ay sonra falan hamile kaldım düşükten sonra hiç korunmadım olucaksan olur diye düşündüm çok şükür rabbim beklemedi
Benim 400lerden sonra dusus olmustu canimAra ara çok mide ağrım oluyor inşallah görürüm sabki erken gebelik testinde hayalet cizgi gördüm gibi oldu ama bilemedim. Bide benim düşük yaptığım gün 7ydi zaten bidaha olcturmedim o yüzden 100lerde olsaydı yapardım sizinki daha yuksekti sanırım demi abla
Benim 400lerden sonra dusus olmustu canim
Aynen öyle biraz da düşünmemek akışına bırakmak lazımHayırlı olsun bebeğiniz :) ben de korunmadim ama ilk ay hamile kalamadım. Bilmiyorum bu ay ne olacak ama çok da kasmiyorum kendimi açıkçası. Kendimi farklı şeylere verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun, stres yapmak istemiyorum artık bebek için :)