Düşük sonrasi ilk adet

Buyuk_umutlar

🇦🇿🇹🇷
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
3.905
3.518
133
Merhaba arkadaşlar. Ben 1 mayisda 4 aylik düşük yaşadim. 1ve 2 haziranda kahverengi lekelenme oldu. 3 haziranda çok açik renkte su gibi kan geldi. Sonra azaldi ve sadece peçeteye deyicek şekilde kahverengi akintim oldu. Dün de kahverengi az akintim oldu. Bugun daha birşey yok ortada. Ben anlamadim adet mi oldum şimdi? Yani bitti mi adetim? Kan adet kanina da benzemiyordu. Ama tam 1 ayin tamaminda oldu diye anlam veremedim. Boyle durumu yaşayan varsa soyler mi lutfen. Dusuk sonrasi benim gibi çok az adet goren var mi?

Merhaba arkadaşlar. Ben 1 mayisda 4 aylik düşük yaşadim. 1ve 2 haziranda kahverengi lekelenme oldu. 3 haziranda çok açik renkte su gibi kan geldi. Sonra azaldi ve sadece peçeteye deyicek şekilde kahverengi akintim oldu. Dün de kahverengi az akintim oldu. Bugun daha birşey yok ortada. Ben anlamadim adet mi oldum şimdi? Yani bitti mi adetim? Kan adet kanina da benzemiyordu. Ama tam 1 ayin tamaminda oldu diye anlam veremedim. Boyle durumu yaşayan varsa soyler mi lutfen. Dusuk sonrasi benim gibi çok az adet goren var mi?
Ben varım 2 düşük yasadım İlki çok azdı siz kürtaj oldunuz mu

Canım bende Mart’ta 14+5 düşük yaptım benim on gün sürdü az kahve şekilde sonrasında 35 gün sonra adet gördüm ve o zamanda çok fazlaydı içim temizlendiğinden heralde sonrasında 28 günde bir normal döngüme döndü şuan deniyoruz tekrardan

Hayir olmadim. Benimki gibi mi? Ben gunluk pedle dolaşiyorum. Bugun ama tamamen bitti. Yani bu kadar az mi? Sizde nasildi yogunlugu?
Bende düşük yaptım ama kahverengi akinti lar oluyormuş adet 1 1.5 ay içinde olursun dedi bence sizinde normal Adetiniz değil içiniz temizleniyor belki ben ona yoruyorum

Merhabalar, benzer durumu yaşayanlar cevaplarsa çok sevinirim..
Gebelik gelişmediği için 9. Haftamda kürtaj oldum. Kürtaj sonrası bir gün kadar az kanamam oldu, durdu.

Sonrasında 30. Gün adet oldum ama adetin 8. Günü olmasına rağmen hala kanamalarım az da olsa devam ediyor. Normalde 6 günde biterdi. Ayrıca bu sefer çok akışkan oldu adet, öyle pıhtılar vs gelmedi. Bu durumu nasıl yorumlarsınız?

Bende düşük yaptım ama kahverengi akinti lar oluyormuş adet 1 1.5 ay içinde olursun dedi bence sizinde normal Adetiniz değil içiniz temizleniyor belki ben ona yoruyorum
Benim dusukden 2 ay gecti. Tam ay tamaminda oluyor boyle. O yuzden adrt gunune denk geliyor. Doktor bir kaç aya yerini alir adetin dedi. Ama artik hamilelik deneye bilirsin dedi. Bu bile bana buyuk bir umut

Merhabalar, benzer durumu yaşayanlar cevaplarsa çok sevinirim..
Gebelik gelişmediği için 9. Haftamda kürtaj oldum. Kürtaj sonrası bir gün kadar az kanamam oldu, durdu.

Sonrasında 30. Gün adet oldum ama adetin 8. Günü olmasına rağmen hala kanamalarım az da olsa devam ediyor. Normalde 6 günde biterdi. Ayrıca bu sefer çok akışkan oldu adet, öyle pıhtılar vs gelmedi. Bu durumu nasıl yorumlarsınız?
Akişkan derken jele kivaminda mi? Benim çok az oldu ama resmen uzadikca uzayan bir kivam vardi. Normal adet kanamasi gordun mu? Şiddetli değilse bence 8 gun olmasi sorun değil. Benim 2 adet geçti resmen açik pembe renkde ve çok az oldu. Bir gun oldu bir gun kesdi.

Canım bende Mart’ta 14+5 düşük yaptım benim on gün sürdü az kahve şekilde sonrasında 35 gün sonra adet gördüm ve o zamanda çok fazlaydı içim temizlendiğinden heralde sonrasında 28 günde bir normal döngüme döndü şuan deniyoruz tekrardan
Benim adetim çok az ve kan rengide pembe. Jele gibi. Kesinlikle adet kanamasina benzemiyor ama tam adet gunlerinde oldu

Kürtaj sonrası adetin az olabileceğini bir yetlerden okumuştum o yüzden uzun sürüyor olması endişelendirdi.
Benim başlarda açık kırmızı duru haldeydi. Son günlerde ise daha kahverengi ve uzayan şekilde sayılır, evet. Neden böyle farklılaşıyor acaba?
bu arada adetten 1 hafta önce spekulum ve ultrasonla yapılan muayenem de normal çıkmıştı.. B Buyuk_umutlar

Merhaba adet oldunuz mu ya da doktora gittiniz mi bu konuyla ilgili. 21 haziranda kürtaj oldum düşük sebebiyle 1 temmzda kontrolde doktor temiz her şey yolunda dedi. Hala adet olamadım şu an ara ara gelen kahverengi kan ve akıntım var az az geliyor günlük ped doldurmayacak şekilde. Peçeteye silince de kahverengi su givi geliyor. Kürtajın 36. Günündeyim hala kırmızıya dönmedi neden böyle oluyor

Back
X