- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok geçmiş olsun bende yaşadım evet üzerinizden üzüntüyü atmak zaman alıyor ama inşallah tez Rabbim yine nasip eder, kucağınıza aldığınız da hepsini unutuyorsunuzKızlar merhaba ben kendimi ne kadar toparlamaya çalışsam da toparlayamıhorm normal mi bu ara ara hala aglıyorm 15 gün oldu artık kanamam başladığından bu yana Doktor bisey kalmamış icinde dedi artık normale donmem lazım ama kafamdaki sorular bitmiyor çok korku aldı içimi ya yne dusuk olursa ya olmazsa artık bi kendime gelmem lazım ne olur yardımcı olun![]()
Altı haftalıktı canm iki ay dedi zaten iliskiye falan giremedim bu süreçte hicÇok geçmiş olsunmaalesef bende düşük yaptım geçtiğimiz hafta çok üzülüyor insan gerçekten de ama hayırlısı böyleymiş.
Ne kadarlıktı bebeğiniz , doktorunuz ne kadar zaman sonra tekrar bebek düşünmenizi söyledi
Umarım canm benim yaptırırım ama tam olarak ne testi yaptırmak gerekiyorCanım çok geçmiş olsun bende yaşadım evet üzerinizden üzüntüyü atmak zaman alıyor ama inşallah tez Rabbim yine nasip eder, kucağınıza aldığınız da hepsini unutuyorsunuzama size tavsiyem 2.yi düşünmeden önce gerekli testleri yaptırın
Thread 'Kürtaj ve sonrası.. Tıbbi Genetik'Geçmiş olsun konu sahibi. Şuan neler hissettiğini çok iyi biliyorum. Allah sana sabır versin. Duygularını yaşa bastırma sakın. Dur sana konumu atayım kürtaj sonrası yapacağın testlere bak olur mu![]()
Canm benim normal düştü ama aynı şey değil mi kürtajla çok sağ ol Allah razı olsun . Biraz biraz iyiyim okul açıldı ise başladım falan çok şükürGeçmiş olsun konu sahibi. Şuan neler hissettiğini çok iyi biliyorum. Allah sana sabır versin. Duygularını yaşa bastırma sakın. Dur sana konumu atayım kürtaj sonrası yapacağın testlere bak olur mu![]()
Kalp durması olduğu için aynı sayılır. Sen tedbirini al tevekkülü allaha et. Çalışıyorsun ya bu sana çok çok iyi gelecek. Allahın izniyle toparlarsın rabbim hayırlısıyla yerini doldursunCanm benim normal düştü ama aynı şey değil mi kürtajla çok sağ ol Allah razı olsun . Biraz biraz iyiyim okul açıldı ise başladım falan çok şükür
Canm ben şunu merak ediyorm kalp durması nelerden kaynaklanıyor pıhtılaşmamı kalitesiz yumurta kalitesiz sperm mi eee kalitesiz olsa döllenme olur muydu yani kafam çok karışık rahimde sorun olsa kalp çalışıp düşme riski olmaz mydıKalp durması olduğu için aynı sayılır. Sen tedbirini al tevekkülü allaha et. Çalışıyorsun ya bu sana çok çok iyi gelecek. Allahın izniyle toparlarsın rabbim hayırlısıyla yerini doldursun![]()
İnan bu düşünceler hepimizde oluyor. Biz yapılacak ne var diye düşünüyoruz. Kalp durmaları çoğunlukla pıhtılaşmadan derler. Bana pıhtılaşma ve genetik testi yap dediler yaptım. Ötesini inan bilmiyorum. Allah bir daha yaşatmasın ama ilk kaybı doktorlar umursmaıyor iyiye denk gelmek lazımCanm ben şunu merak ediyorm kalp durması nelerden kaynaklanıyor pıhtılaşmamı kalitesiz yumurta kalitesiz sperm mi eee kalitesiz olsa döllenme olur muydu yani kafam çok karışık rahimde sorun olsa kalp çalışıp düşme riski olmaz mydı
Doktor kalitesiz yumurta kalitesiz sperm diyo hiç bahsetmedi bundan gidince sormalıyımİnan bu düşünceler hepimizde oluyor. Biz yapılacak ne var diye düşünüyoruz. Kalp durmaları çoğunlukla pıhtılaşmadan derler. Bana pıhtılaşma ve genetik testi yap dediler yaptım. Ötesini inan bilmiyorum. Allah bir daha yaşatmasın ama ilk kaybı doktorlar umursmaıyor iyiye denk gelmek lazım
Doktor da doğru diyor çünkü bu sebepler de bir etken.Doktor kalitesiz yumurta kalitesiz sperm diyo hiç bahsetmedi bundan gidince sormalıyım
Yani işte bilemicm hiç bi zaman bebeğim neden düştüDoktor da doğru diyor çünkü bu sebepler de bir etken.