Düşük sonrası testler kontroller ve sonuçlar

merve100

Melek Annesi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
1.653
1.917
83
33
Hanımlar konular içerisinde çok karışmış bu bilgiler öğrenmek isteyenlere , ne yapması gerektiğini bilmeyenlere en azından daha net yanıt verilir burdan ki o bilmeyenlerden biri de benim , maalesef iki gün önce düşük yaptım kürtaj istemedim baya düşmüştü çünkü az parça var o da düşer düşmezse o Zaman yaptırırım en son çare dedim , kontrollerden sonra benim doktordan isteyeceğim ek testler bilgiler , araştırma hastanelerinde yaptırmam gereken testler neler olur ? Cahil cüheyla gidip eksik yaptırmak istemiyorum bu ikinci bebeğim ilki 7 aylıkken öldü sorun yok denildi Bebek'te de sende de ama bu sefer böyle olması bir sorunun olduğunun göstergesi

Slm cnm tkrar geçmiş olsun Rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah ,sen genetik tahlil yaptirmismiydin benimde 2010 de erken doğumum olmuştu 3 gün yaşadı meleğim öldu 6 ay sonra da 6 haftalik düşük yaptım ve doktorum genetik tahlile yönlendirdi bizi eşim de sorun çıkmadı bnde çok az kanda pıhtılaşma çıktı bunun içinde clexan kullanmam gerekiyormuş sonra yine hamile kaldım bu sefer iğne kullandım suan 5 yaşında oğlum var bir sorun yaşamadım çok sukur

Şükürler olsun sağlıkla büyüsün hep inşallah ikinci istersen onda da tekrar test yaptırman gerekicek mi ? İğne dışında hap yeterli olmuyor mu ?

Şükürler olsun sağlıkla büyüsün hep inşallah ikinci istersen onda da tekrar test yaptırman gerekicek mi ? İğne dışında hap yeterli olmuyor mu ?
Suan hamleyim cnm 8 haftalik iğneye başladım yine tekrar tahlile gerek yok yani hap da kullanıyorum coraspirin 100 luk ikisini bir kullanıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…