Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba , öncelikle tebrik ederim. Hamile olmanıza çok sevindim. Sağlıkla gelsin benzer yollardan geçmişiz. Yumurta kalitesi için yaptıklarınızı not aldım ve uygulayacağım. Sigarayı da bıraktınız mı? Evetse nasıl başardınız?

Merhaba allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende teatrio kullanmayı düşünüyorum 3 düşük yaptım genetik sorun cıkmadı fayda görenler yumurta kalitesi için neler yaptınız başka bşilgi verirseniz cok sevinirim

Merhaba, ben doktorumun tavsiyesi ile provelit kullandım . Ayrıca bana çinko ve magnezyum hapı yazdı. Ağızdan da damla olarak d vitamini verdi. Bunlar hariç her akşam yürüyüşe çıkıyorum ve şaka gibi hem amh değerim yükseldi hem de e2 hormonum düzeldi. Ayrıca hormon dengesizliği olmuştun bende. Prolaktin biraz yüksekti. Şu anda her şeyim normal . Yürüyüş ve uyku düzeni ayrıca olabildiğince stresi yönetmek çok işe yaradı bende . Güzel haberler alırsınız umarım

Merhaba, ben doktorumun tavsiyesi ile provelit kullandım . Ayrıca bana çinko ve magnezyum hapı yazdı. Ağızdan da damla olarak d vitamini verdi. Bunlar hariç her akşam yürüyüşe çıkıyorum ve şaka gibi hem amh değerim yükseldi hem de e2 hormonum düzeldi. Ayrıca hormon dengesizliği olmuştun bende. Prolaktin biraz yüksekti. Şu anda her şeyim normal . Yürüyüş ve uyku düzeni ayrıca olabildiğince stresi yönetmek çok işe yaradı bende . Güzel haberler alırsınız umarım

Hep birlikte güzel haber alırız inşaallah ayrıca doktorunuz omega 3 önerdi mi? omega 3 fazlasıda düşüğe sebep oluyor mu? fazladan alınan vitaminlerde ters tepip kaliteyi olumusz etkilermi diye düşünmeye başladım

Merhaba , hayır önermedi. Belki verdiği takviyenin içinde vardır. Ben şimdi bir takviye değil de ilaç olan letu ya başladım. Doktorum sabah akşam birer adet içmemi söyledi. Cuma günü kontrole gideceğim.
12 hafta ve öncesi düşükler Bebekle alakalı sorunlarmış. Genetik doktorum öyle demişti. Dilerim en kısa zamanda güzel haberlerimizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…