• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm için POXEED kullanan vamıııııı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hpt_honey

bebişim gıvış gıvış maşlh
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
2.456
6
156
45
Balıkesir
benim eşim bi yıl önce vaikosel oldu çift taraflı 4 ay sona hamile oldum fakat buda boş gebelik oldu 2 boş gebeliğim eşimin değeleri düşüktü ileri haeket yüzde 15 di bu gün dr una gitik bi yıldr değeler aynı yükselmedi die dr eşime proxeed die toz ilaç verdi 3 ay kulancakmış bi pakette 30 tane var sabah akşam icececek tükiyeye yeni gelmiş110 milyon paketi pahallı inşlh faydası olur 7 yıldr bekliyoruz.

Son düzenleme:
canım selam..bizde proxeed kullanıyoruz 1 aydır ve dün test yaptırmıştık, sonuçları proxeed plus kullananlar isimli topiğe yazmıştım ama tekrar söyleyim..benim eşim azospermliydi ama şimdi çok şükür mlde 15 miyon 500 sayı çıktı..hareketlerimiz ise 1 ay öncesine kadar hepsi sıfır ve %100 hareketsizdi şimdi ise ileri ve yavaş ileri %2 şer, yerinde hareketli ise %6 olmuş ve %90 hareketsiz yazıyor..çok şükür bizde etki etmiş gibi görünüyor artık ondanmı bilmem, klomende kullanıyor eşim, ayrıca keçiboynuzu kürü içiyor.

canım selam..bizde proxeed kullanıyoruz 1 aydır ve dün test yaptırmıştık, sonuçları proxeed plus kullananlar isimli topiğe yazmıştım ama tekrar söyleyim..benim eşim azospermliydi ama şimdi çok şükür mlde 15 miyon 500 sayı çıktı..hareketlerimiz ise 1 ay öncesine kadar hepsi sıfır ve %100 hareketsizdi şimdi ise ileri ve yavaş ileri %2 şer, yerinde hareketli ise %6 olmuş ve %90 hareketsiz yazıyor..çok şükür bizde etki etmiş gibi görünüyor artık ondanmı bilmem, klomende kullanıyor eşim, ayrıca keçiboynuzu kürü içiyor.

canım çok sevindimmm abbim büyük isterse bi sperm zeresinden verir ne mucizeler duyduk inşşlh bizde güzel sonuç alırız bizdede değerle iyiken stesten 0 ra düştü sonra varikosel olduk çok az bi spemle bile hamile kaldım inşşlhb yine kalırım bi kaç ay sona başlmak istiyorum umudumun yaım kalanına eşimde bi kullansın bende depesan ilaç kullanıyorum bitsin çok istiyorum gelsin bebeğimizzzzzzzz

canım çok sevindimmm abbim büyük isterse bi sperm zeresinden verir ne mucizeler duyduk inşşlh bizde güzel sonuç alırız bizdede değerle iyiken stesten 0 ra düştü sonra varikosel olduk çok az bi spemle bile hamile kaldım inşşlhb yine kalırım bi kaç ay sona başlmak istiyorum umudumun yaım kalanına eşimde bi kullansın bende depesan ilaç kullanıyorum bitsin çok istiyorum gelsin bebeğimizzzzzzzz

inş tatlım..sen yine hamile kalmışsın ben o duyguyu malesef hiç tadamadım :(( ve çok merak ediyorum..bende 3 seneyi dolduruyorum evliliğimde ama daha önce tedavi olmamıştık, 2010 ocakta başladık tedaviye ondada önce ben muayene oldum, çatlatma iğnesi falan ama kimse eşine de bakalım demedi, doktor değiştirince anladık sorun eşimde..hemde azosperm düşünsene, sonra rabbim çok şlükür bize sayıları verdi..sonra hareket sıfırdı rabbim onuda verdi,,dediğin gibi inş bebişlerimizide verir bize..ama en önemlisi bol dua kardeşim yemin ediyorum yoksa ilaçlardan falan değil, inanmak çok ama çok önemli..

bizde kullanıyoruz proxeed i 3. kutuya başladık henüz test yaptırmadık ama melisanında dediği gibi sonuç alan çok kişi var bence mutlaka kullanın

teşekülerr kızlarr evet melisacım bende 3 yıl bebek çok bekledim hiç bi problem yoktu tüp bebeğe başladık olmadı abbim nolu bi çaesini verde bende dedime deman aayım dedim hep sonra 3 yılın sonunda bi boş gebeliğim oldu yıkıldım bi buçuk yıl daha bekledim bu sefrde bişi olmayınca dr gittik bende rabbim nolur bi sebeb verde bende çaresine bakayım dedim iyimi ettim bilmiyoum seninde dediğin gibi eşimn değerleri sıfrdı bidaha yıkıldım aradan bi bucuk yıl geçince öğendim sonra eşim ameliyat oldu çok şükür değerle biaz yükseldi aadan 4 ay geçince ben tekrar hamile kaldım oda boş gebelik haydaa benim bütün tatlillerim yapıldı ufak bi mutasyon yani kan prtılaşması çıktı eşimin değerler yerinde sayıyo işte bu yüzden inşlah bu sefer gelcek adım adım yaklaşıyoruz rabbim büyük hayata bakışı9m değişti çok yıprandım ama allah beterinden saklasın yine olcak ben biliyoum arkadaşım sende hiç üzme tatlı canını abbim bize en güzelini verecek biraz sabır diliyorum.

dr. bize de önerdi ama bir kutu 113 tl ve sadece 15 gün gidiyor 6 ay kullanmak gerekirmiş,1 aşılama parasına denk geliyor kararsızım o ilaca 100 öbürüne 50,yok vitamindi aşılamaydı derken semeriyle seksene patladı tüp bebeğe mi geçsem diye düşünmeye başladım artık...çok kararsızım napsam ki

Bizde 3 ay kullandik sayi 7 milyondan 90 milyona cikti ve ben normal yolla hamile kaldim
Kesinlikle tavsiye ederim.
Oncesi tup denedik tutmadi

Bizde 3 ay kullandik sayi 7 milyondan 90 milyona cikti ve ben normal yolla hamile kaldim

sadece proxeedmi kullandınız yoksa yanında başka vit. ilaç kür vs. kullandınızmı.biliyorum az zamanda çok yol katettiniz nasıl oldu kısaca anlatırmısın.Allah sağlıcakla kuçağına almayıda nasip etsin:nazar: sağlıklı doğumlar:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar,benim eşimin sperm sayısı 10 milyon ve bu da doğal yoldan hamile kalmak için yetersiz..dr klomen dedi ama tam tedaviye başlanmadı..benim rahim filminde tüplerin ikiside kapalı çıkmıştı,tüp bebek teşhisi için laparoskopi yapıldı,yeni..şimdi tüpler açık bir sorun yok derken sperm sayısı çıktı başıma :84: bu klomen veya sperm sayısını artıran başka ilaç varsa cevaplarınızı bekliyorm.bye..

merhaba krishazel kullandığınız ilaç proxeed plusmıydı.dr kendi mi yazdı..eşiminki 10 milyon da drdan biz mi isteyelim,ne yapacağımı şaşırdım valla..

merhaba krishazel kullandığınız ilaç proxeed plusmıydı.dr kendi mi yazdı..eşiminki 10 milyon da drdan biz mi isteyelim,ne yapacağımı şaşırdım valla..

doktorun reçete etmesi gerekmiyo canım çünkü ssk nın karşıladığı bir ilaç değil yurt dışından geliyor kutusu 110 tl eczanelerde var ebay dan da alabilirsiniz o zaman fiyatı daha uygun oluyor

doktorun reçete etmesi gerekmiyo canım çünkü ssk nın karşıladığı bir ilaç değil yurt dışından geliyor kutusu 110 tl eczanelerde var ebay dan da alabilirsiniz o zaman fiyatı daha uygun oluyor

sağol canım ilgin için..siz kaç ay kullandınız,sayı kaçken kaç oldu..bazı doktorlar o ilaca para tuzağı güvenmeyin diyor..sen de problem var mı..

sağol canım ilgin için..siz kaç ay kullandınız,sayı kaçken kaç oldu..bazı doktorlar o ilaca para tuzağı güvenmeyin diyor..sen de problem var mı..

bu ilaçla ilgili farklı görüşler var sanırım ama ben genelde olumlu şeyler duydum

biz yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz henüz test yaptırmadık,milimde 10 milyon bizim morfoloji %4
motilite %60 bende bi sorun yok,
biraz pahalı ama bence değer çünkü sonuçta multivitamin insan vücudu için çok faydalı vitamin ve mineraller var içinde ,faydası olur zararı olmaz bence

bu ilaçla ilgili farklı görüşler var sanırım ama ben genelde olumlu şeyler duydum

biz yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz henüz test yaptırmadık,milimde 10 milyon bizim morfoloji %4
motilite %60 bende bi sorun yok,
biraz pahalı ama bence değer çünkü sonuçta multivitamin insan vücudu için çok faydalı vitamin ve mineraller var içinde ,faydası olur zararı olmaz bence
2 ay önce baktırdığınızda 10 milyon çıktı anladığım kadarıyla,diğeri ne zaman yapılacak..birde bu motilite dediğin a.b.c.d den hangisi oluyor testte öyle maddelendirmişler hangisi anlamadım,morfolojiyede hiç bakmamışlar off sinir oldum ya..

2 ay önce baktırdığınızda 10 milyon çıktı anladığım kadarıyla,diğeri ne zaman yapılacak..birde bu motilite dediğin a.b.c.d den hangisi oluyor testte öyle maddelendirmişler hangisi anlamadım,morfolojiyede hiç bakmamışlar off sinir oldum ya..

evet canım ekimin sonlarıda yaptırmıştık testi
toplam sayı:45 milyon_ milimde 10 milyon
motilite tüm hareketlilerin toplamı yani dediğinşeyle aynı %60 canım

sen test sonucunu dtaylı olarak yaz istersen ,ne durumdasınız yani

bu ilacı kullanan ve faydasını gçören çok insan var ama nedense şuraya dönüpte bi yazma gereği duymuyorlar

canım siz ebaydanmı aldınız paketi ne kadar oluyor.biz eczaneden aldık birde altı ay kullanmak gerekiyor ebey bahalıya geleçek bizdemi ebaydan alsak internet üzerinden sipariş ediliyor galiba kredi kartı bilgilerinimi veriyorsunuz ,kapıda ödeme olmuyor galiba.güvenilirmi.

canım siz ebaydanmı aldınız paketi ne kadar oluyor.biz eczaneden aldık birde altı ay kullanmak gerekiyor ebey bahalıya geleçek bizdemi ebaydan alsak internet üzerinden sipariş ediliyor galiba kredi kartı bilgilerinimi veriyorsunuz ,kapıda ödeme olmuyor galiba.güvenilirmi.

bizde eczaneden aldık,ebayda sanırım 85 _ 90 arası oluyor fiyatı
ebaydan ben preseed aldım sorun çıkmadı bilgileri girmen gerekiyor ama güvenilir biyer sorun olmaz
yada paybal hesabı açtırarakta alabilirsiniz

evet canım ekimin sonlarıda yaptırmıştık testi
toplam sayı:45 milyon_ milimde 10 milyon
motilite tüm hareketlilerin toplamı yani dediğinşeyle aynı %60 canım

sen test sonucunu dtaylı olarak yaz istersen ,ne durumdasınız yani

bu ilacı kullanan ve faydasını gçören çok insan var ama nedense şuraya dönüpte bi yazma gereği duymuyorlar
valla ya gereksiz şeyleri yazarlar,soru cevaplaya gelince yok,neyse ki sen varsın..1ccde 5milyon,toplam 10 milyon..hızlı hareketli 7,yavaş hareketli 27,yerinde hareketli 16,hareketsiz 50..3yıllık evliyiz evlenmeden önceki testlerde 64 milyon çıkıyordu diyor,bu kadar mı düşer anlamadım ki..ben artacağına da inanmıyorm,aşılama ya geçilcek benim tahminim..

Back
X