Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ya gereksiz şeyleri yazarlar,soru cevaplaya gelince yok,neyse ki sen varsın..1ccde 5milyon,toplam 10 milyon..hızlı hareketli 7,yavaş hareketli 27,yerinde hareketli 16,hareketsiz 50..3yıllık evliyiz evlenmeden önceki testlerde 64 milyon çıkıyordu diyor,bu kadar mı düşer anlamadım ki..ben artacağına da inanmıyorm,aşılama ya geçilcek benim tahminim..
varikosel varmıydı sizde canım vrsa öncelikle ameliyat deniliyor çünkü
aşılamada yaptırsan spermler belli kalitede olmadığı sürece sonu bence iyi olmaz
bizim doktor aşılama için sayının en azından 10 milyonun üzerinde olmalı dedi ama sen bilirsin
bana sorarsan proxeed i mutlaka kullanın derim 500 600tl gider ama bence değer neye vermiyoruzki o paraları sağlık için değer faydasını görürsünüz bence tabi yanında sağlıklı beslenmede şart
merhaba krishazel kullandığınız ilaç proxeed plusmıydı.dr kendi mi yazdı..eşiminki 10 milyon da drdan biz mi isteyelim,ne yapacağımı şaşırdım valla..
bizde gecen ay yaptırdık mılımde 20 mılyon olması gerekırken 16 mılyon cıktı yukseltebılecek ilaç olmazmı dedım ilaç tavsiye etmedi kesın sonuç olmaz dedi aşılama dedi
bizde gecen ay yaptırdık mılımde 20 mılyon olması gerekırken 16 mılyon cıktı yukseltebılecek ilaç olmazmı dedım ilaç tavsiye etmedi kesın sonuç olmaz dedi aşılama dedi
sağol canım ilgin için..siz kaç ay kullandınız,sayı kaçken kaç oldu..bazı doktorlar o ilaca para tuzağı güvenmeyin diyor..sen de problem var mı..
benim anlamadığim 16 milyon sperme normal yolla olmaz aşılama şart diyor öylemi..nasıl ya ilaç vermeden denemeden,o zaman 10 milyonla bizim hiç şansımız yok..en azından klomen veriyorlar ya bu nasıl doktor..canim sizin isiniz kolay eger varikosel yoksa
sunlari kullanabilirsiniz
proxeed plus gunde 2
l arginine gunde 3000mg
evicap 400 gunde 1
ginseng 200 mg gunde 1
bunlarin hepsi vitamindir ilac degildir korkmadan rahatlikla kullanin
varikosel veya hormonlarda sorun yoksa bunlari kullanarak kesin sonuc alirsiniz ama varsa dr tavsiyesiyle ilac almaniz sart
ayrica preseed jel ve ovulasyon testide kullanirsaniz hamilelik garanti olur.
teşekülerr kızlarr evet melisacım bende 3 yıl bebek çok bekledim hiç bi problem yoktu tüp bebeğe başladık olmadı abbim nolu bi çaesini verde bende dedime deman aayım dedim hep sonra 3 yılın sonunda bi boş gebeliğim oldu yıkıldım bi buçuk yıl daha bekledim bu sefrde bişi olmayınca dr gittik bende rabbim nolur bi sebeb verde bende çaresine bakayım dedim iyimi ettim bilmiyoum seninde dediğin gibi eşimn değerleri sıfrdı bidaha yıkıldım aradan bi bucuk yıl geçince öğendim sonra eşim ameliyat oldu çok şükür değerle biaz yükseldi aadan 4 ay geçince ben tekrar hamile kaldım oda boş gebelik haydaa benim bütün tatlillerim yapıldı ufak bi mutasyon yani kan prtılaşması çıktı eşimin değerler yerinde sayıyo işte bu yüzden inşlah bu sefer gelcek adım adım yaklaşıyoruz rabbim büyük hayata bakışı9m değişti çok yıprandım ama allah beterinden saklasın yine olcak ben biliyoum arkadaşım sende hiç üzme tatlı canını abbim bize en güzelini verecek biraz sabır diliyorum.
Arkadaslar biz 2 milyondan 76 milyona yolculugumuz topigindeyiz oraya gelirseniz hepimiz oradayiz
çok gemiş olsun öncelikle..3 yıl problem yoktu demişsin,bu zaman zarfında eşinin değerleri ,senin durumun normalmiydi..tüp bebeğin tutmadı..boş gebelik 3 sene snra tedavisiz kendiliğinden mi oluştu..şuan eşinin sperm sayısı kaç,tedaviniz nedir acaba?
merhaba arkadaşlar benin eşimin sperm sayısı 4 milyondu bize doktorumuz proxeed plus ve kılomen verdi 6 ay kullandık ve eşim tahlil yaptı sperm sayısı nekadar oldu biliyormusunuz 48 milyon olmuş üstelik hareketliliğide düzelmiş doktor bize normal yoldan hamile kalabileceğimizi söyledi nolur bize dua edin arkadaşlar çünkü çooook yoruldum 2 kere tüp 3 aşılama yapmadığım şey kalmadı bizi birbirimizden daha iyi kim anlar eşim çok heycanlı biliyorum artık adet günlerimi sabırsızlıkla bekliycek oyüzden bana dua edin 13 yıllık evliyiz dile kolay rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benimkinide amiinnnnn.
![]()
merhaba arkadaşlar benin eşimin sperm sayısı 4 milyondu bize doktorumuz proxeed plus ve kılomen verdi 6 ay kullandık ve eşim tahlil yaptı sperm sayısı nekadar oldu biliyormusunuz 48 milyon olmuş üstelik hareketliliğide düzelmiş doktor bize normal yoldan hamile kalabileceğimizi söyledi nolur bize dua edin arkadaşlar çünkü çooook yoruldum 2 kere tüp 3 aşılama yapmadığım şey kalmadı bizi birbirimizden daha iyi kim anlar eşim çok heycanlı biliyorum artık adet günlerimi sabırsızlıkla bekliycek oyüzden bana dua edin 13 yıllık evliyiz dile kolay rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benimkinide amiinnnnn.
![]()
![]()
sağolun arkadaşlar dua larınız için evet gerçekten işe yaramış ha bide doktor benden rahim filmi ve hormon testi istedi ama ben rahim filminden korktuğum için bu ay erteledim inşanlah bunlara gerek kalmadan kendiliğinden olur ben daha önce iki kere rahim filmi çektim tüplerim açıktı ama aradan birkaç yıl geçtiği için tekrar istedi inşanlah yine temiz çıkar Allah hepimize yardım etsin kimsenin gözüne baktırmasın