• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm için POXEED kullanan vamıııııı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde gecen ay yaptırdık mılımde 20 mılyon olması gerekırken 16 mılyon cıktı yukseltebılecek ilaç olmazmı dedım ilaç tavsiye etmedi kesın sonuç olmaz dedi aşılama dedi

valla ya gereksiz şeyleri yazarlar,soru cevaplaya gelince yok,neyse ki sen varsın..1ccde 5milyon,toplam 10 milyon..hızlı hareketli 7,yavaş hareketli 27,yerinde hareketli 16,hareketsiz 50..3yıllık evliyiz evlenmeden önceki testlerde 64 milyon çıkıyordu diyor,bu kadar mı düşer anlamadım ki..ben artacağına da inanmıyorm,aşılama ya geçilcek benim tahminim..

varikosel varmıydı sizde canım vrsa öncelikle ameliyat deniliyor çünkü
aşılamada yaptırsan spermler belli kalitede olmadığı sürece sonu bence iyi olmaz
bizim doktor aşılama için sayının en azından 10 milyonun üzerinde olmalı dedi ama sen bilirsin
bana sorarsan proxeed i mutlaka kullanın derim 500 600tl gider ama bence değer neye vermiyoruzki o paraları sağlık için değer faydasını görürsünüz bence tabi yanında sağlıklı beslenmede şart

varikosel varmıydı sizde canım vrsa öncelikle ameliyat deniliyor çünkü
aşılamada yaptırsan spermler belli kalitede olmadığı sürece sonu bence iyi olmaz
bizim doktor aşılama için sayının en azından 10 milyonun üzerinde olmalı dedi ama sen bilirsin
bana sorarsan proxeed i mutlaka kullanın derim 500 600tl gider ama bence değer neye vermiyoruzki o paraları sağlık için değer faydasını görürsünüz bence tabi yanında sağlıklı beslenmede şart

varikosel yok dendi muayenede ama ben emin olamadım,ultrason çekilecek o zaman netleşir..şimdi bu sayıya ve hareketlilik aşılama için yetersiz mi diyosun,canım sıkıldı şimdi..tüp bebek mi denenecek o zaman..o ilacı almak sorun değil de bir işe yaramazsa o zaman kötü..deneme yanılma ancak..off ne zor işler ya..allah yardımcımız olsun..

merhaba krishazel kullandığınız ilaç proxeed plusmıydı.dr kendi mi yazdı..eşiminki 10 milyon da drdan biz mi isteyelim,ne yapacağımı şaşırdım valla..

canim biz klomen ve proxeed plus kullandik evet
cok ta faydasini gorduk
sonucta hamileyim

proxeed plus sperm icin gerekli olan vitaminleri barindiran bir multuvitamin rahatlikla kullanabilirsiniz hicbir yan etkisi yok sadece biraz pahali
bizim 7 milyondan 90 milyon a cikti

bizde gecen ay yaptırdık mılımde 20 mılyon olması gerekırken 16 mılyon cıktı yukseltebılecek ilaç olmazmı dedım ilaç tavsiye etmedi kesın sonuç olmaz dedi aşılama dedi

canim sizin isiniz kolay eger varikosel yoksa

sunlari kullanabilirsiniz

proxeed plus gunde 2
l arginine gunde 3000mg
evicap 400 gunde 1
ginseng 200 mg gunde 1
bunlarin hepsi vitamindir ilac degildir korkmadan rahatlikla kullanin

varikosel veya hormonlarda sorun yoksa bunlari kullanarak kesin sonuc alirsiniz ama varsa dr tavsiyesiyle ilac almaniz sart

ayrica preseed jel ve ovulasyon testide kullanirsaniz hamilelik garanti olur.

sağol canım ilgin için..siz kaç ay kullandınız,sayı kaçken kaç oldu..bazı doktorlar o ilaca para tuzağı güvenmeyin diyor..sen de problem var mı..

biz faydasini gorduk sonuctada hamileyim

bizim sayi 7 milyondu
ileri hizli sifirdi
morfoloji sifirdi

tedavimin 6. ayinda hamile kaldim

onu soyleyen doktora selamlarimi soyleyin

canim sizin isiniz kolay eger varikosel yoksa

sunlari kullanabilirsiniz

proxeed plus gunde 2
l arginine gunde 3000mg
evicap 400 gunde 1
ginseng 200 mg gunde 1
bunlarin hepsi vitamindir ilac degildir korkmadan rahatlikla kullanin

varikosel veya hormonlarda sorun yoksa bunlari kullanarak kesin sonuc alirsiniz ama varsa dr tavsiyesiyle ilac almaniz sart

ayrica preseed jel ve ovulasyon testide kullanirsaniz hamilelik garanti olur.
benim anlamadığim 16 milyon sperme normal yolla olmaz aşılama şart diyor öylemi..nasıl ya ilaç vermeden denemeden,o zaman 10 milyonla bizim hiç şansımız yok..en azından klomen veriyorlar ya bu nasıl doktor..

teşekülerr kızlarr evet melisacım bende 3 yıl bebek çok bekledim hiç bi problem yoktu tüp bebeğe başladık olmadı abbim nolu bi çaesini verde bende dedime deman aayım dedim hep sonra 3 yılın sonunda bi boş gebeliğim oldu yıkıldım bi buçuk yıl daha bekledim bu sefrde bişi olmayınca dr gittik bende rabbim nolur bi sebeb verde bende çaresine bakayım dedim iyimi ettim bilmiyoum seninde dediğin gibi eşimn değerleri sıfrdı bidaha yıkıldım aradan bi bucuk yıl geçince öğendim sonra eşim ameliyat oldu çok şükür değerle biaz yükseldi aadan 4 ay geçince ben tekrar hamile kaldım oda boş gebelik haydaa benim bütün tatlillerim yapıldı ufak bi mutasyon yani kan prtılaşması çıktı eşimin değerler yerinde sayıyo işte bu yüzden inşlah bu sefer gelcek adım adım yaklaşıyoruz rabbim büyük hayata bakışı9m değişti çok yıprandım ama allah beterinden saklasın yine olcak ben biliyoum arkadaşım sende hiç üzme tatlı canını abbim bize en güzelini verecek biraz sabır diliyorum.

çok gemiş olsun öncelikle..3 yıl problem yoktu demişsin,bu zaman zarfında eşinin değerleri ,senin durumun normalmiydi..tüp bebeğin tutmadı..boş gebelik 3 sene snra tedavisiz kendiliğinden mi oluştu..şuan eşinin sperm sayısı kaç,tedaviniz nedir acaba?

çok gemiş olsun öncelikle..3 yıl problem yoktu demişsin,bu zaman zarfında eşinin değerleri ,senin durumun normalmiydi..tüp bebeğin tutmadı..boş gebelik 3 sene snra tedavisiz kendiliğinden mi oluştu..şuan eşinin sperm sayısı kaç,tedaviniz nedir acaba?

evet canım bizim değerler nomaldi ve olmuyodo sebebsiz ilfelitedeydik tüp bebeğim tutmadı 3 senenin sonunda kendi geldi doğal yola eşimin değeri düşük %15 hareketli saymız öncelei %62 felandı şu an eşim proxeed kullanıyo hayrlısı

kızlar meraba benim bu ilçla hamile kalan arkadaşlarım var.biz de denedik ama boşunaymış.hiç bi değişiklik olmayınca doktor dna hasar testi istedi.ve acı gerçekle karşılaştık.yüzde 22 çıktı.tüp bebekle şansımız olurmuş.aşılama önermedi doktorum.bence eğer morfoloji sorununuz varsa bi ara bu testi de yaptırın da bizim gibi boşa kürek çekmeyin yıllarca.

merhaba arkadaşlar benin eşimin sperm sayısı 4 milyondu bize doktorumuz proxeed plus ve kılomen verdi 6 ay kullandık ve eşim tahlil yaptı sperm sayısı nekadar oldu biliyormusunuz 48 milyon olmuş üstelik hareketliliğide düzelmiş doktor bize normal yoldan hamile kalabileceğimizi söyledi nolur bize dua edin arkadaşlar çünkü çooook yoruldum 2 kere tüp 3 aşılama yapmadığım şey kalmadı bizi birbirimizden daha iyi kim anlar eşim çok heycanlı biliyorum artık adet günlerimi sabırsızlıkla bekliycek oyüzden bana dua edin 13 yıllık evliyiz dile kolay rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benimkinide amiinnnnn.
:emir_bebek::71:

merhaba arkadaşlar benin eşimin sperm sayısı 4 milyondu bize doktorumuz proxeed plus ve kılomen verdi 6 ay kullandık ve eşim tahlil yaptı sperm sayısı nekadar oldu biliyormusunuz 48 milyon olmuş üstelik hareketliliğide düzelmiş doktor bize normal yoldan hamile kalabileceğimizi söyledi nolur bize dua edin arkadaşlar çünkü çooook yoruldum 2 kere tüp 3 aşılama yapmadığım şey kalmadı bizi birbirimizden daha iyi kim anlar eşim çok heycanlı biliyorum artık adet günlerimi sabırsızlıkla bekliycek oyüzden bana dua edin 13 yıllık evliyiz dile kolay rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benimkinide amiinnnnn.

:nazar:dua edicem canım senin ve hepimiz için her aklıma geldiğinde Allah kuçağınızı boş bırakmasın ....:nazar:

inşallah kısa zamanda gelir bebeğin ,ilaç işe yarıyo demekki bizde kullanıyporuz 2,5 aydır hakkımızda hayırlısı

Arkadaşım aynı durundayız benimde eşime klomen ve proxeed başladı bana çok ciddi moral oldun dualarım seninle Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip etsin

sağolun arkadaşlar dua larınız için evet gerçekten işe yaramış ha bide doktor benden rahim filmi ve hormon testi istedi ama ben rahim filminden korktuğum için bu ay erteledim inşanlah bunlara gerek kalmadan kendiliğinden olur ben daha önce iki kere rahim filmi çektim tüplerim açıktı ama aradan birkaç yıl geçtiği için tekrar istedi inşanlah yine temiz çıkar Allah hepimize yardım etsin kimsenin gözüne baktırmasın

sağolun arkadaşlar dua larınız için evet gerçekten işe yaramış ha bide doktor benden rahim filmi ve hormon testi istedi ama ben rahim filminden korktuğum için bu ay erteledim inşanlah bunlara gerek kalmadan kendiliğinden olur ben daha önce iki kere rahim filmi çektim tüplerim açıktı ama aradan birkaç yıl geçtiği için tekrar istedi inşanlah yine temiz çıkar Allah hepimize yardım etsin kimsenin gözüne baktırmasın

canım senin için dua etmez olurmuyuz yazdıklarını ookudıktan sonra hemen amin dedim inşalla

Back
X