• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm için POXEED kullanan vamıııııı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır sizlerin değerli yorumlarınızı takip ediyorum.Eşimin sperm hareketliliği ve morfolojisinde problem vardı.doktor proxeed plus kullanımını önerdi.Eşim 3 ay boyunda günde 2'şer poşet olmak üzere kullandı.Dün spermiogram testi yaptırdık ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

Proxeed Plus Öncesi ;

Pehriz:3gün
Volum:3ml
1 ml'deki sperm sayısı:20 milyon
Total sperm sayısı:60 milyon
Likefaksiyon süresi:50dk
İleri hızlı hareket:%5
Yavaş hızlı hareket:%40
Yerinde hareket:%20
Hareketsiz:%35
Morfoloji (kruger):%2

3 Aylık Proxeed Plus Kullanımı Sonrası ;

Pehriz:3gün
Volum:3,5ml
1 ml'deki sperm sayısı:42 milyon
Total sperm sayısı:147 milyon
Likefaksiyon süresi:15dk
İleri hızlı hareket:%5
Yavaş hızlı hareket:%36
Yerinde hareket:%29
Hareketsiz:%30
Morfoloji (kruger):%5

Arkadaşlar;Değerlerin bu denli artış göstermesinin sonucu olarak HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİM :))
Darısı çocuk isteyen tüm arkadaşların başına.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.AMİN

arkadaşlar yazdıklarınız çok güzel umut verici bizde 3 yıllık evliyiz ve 2.5 yıldır bir sürü şey denedik bizim sorun fsh yüksekligine baglı ama birşey soracagım sayı sıfır olup yükselme olan var mı?

5 milyondan 32 mılyona cıktı degerler hem de sadece ıkı bucuk ayda.. dogal yoldan hamıleyım.. kecı boynuzu kürü ve bırkaç vıtamınle allaha sükür bu mutluluğu tattım... en önemlısı ve bırıncısı dua ile. sonra bu takvıyelerle... rabbım hakkınızda hayırlı olanı versın..

merhaba acaba neler yaptınız ve degerlerınızı ayrıntılı yazarmısınız.morfolojı hız sayı öncesı ve sonrası çok tesk.

Ben de kesinlikle öneriyorum 8 ay önce ilk testte sayı 3,000,000 hız 0 dı, bir sürü kür vitamin falan kullandıuk, 5 ayda 7,000,000na çıktı, daha sonra kaan hoca kürleri bırak sadece proxeed ve klomen kullanın dedi ve 3 ayde 12,000,000 hız da %35 olmuş şşşoooooookkkk oldum şiddetle tavsiye ediyorum.. Ki, biz çok düzenli kullanmadık 1 hafta boyunca içmediği oldu bikaç defa yada sabah içip akşam içmediği çok oldu. 1 kutu 15 günde bitio ama biz 1 aydan önce hiç bititremedik mesela :)) buna rağmen bu sonuç beni çok mutlu etti. Acaba bu değerlerle hamile kalabilir miyim??

kaan hoca sıze klomen vermıs acaba hormon degerelerınız nasıldı.lutfen mesajımı cevaplarsanız cok sevıınırım.teşk.

kaan hoca sıze klomen vermıs acaba hormon degerelerınız nasıldı.lutfen mesajımı cevaplarsanız cok sevıınırım.teşk.

Cnm bizim hormonal bir sıkıntımız yoktu tsh sınırdaydı sadece. Ben tüp bebekle hamile kaldım ama proxeed 3 ay kullandım yanında başka takviyelerle 3 milyon yada 6 milyondan 42 milyona fırlamıştı eşim rahatsız olunca tekrar bıraktı ve 1ayda eski haline döndü. Tekrar kullanmk istemeyince tüpe geçtik. Allah yardımcınız olsun hepinizinm benim gibi mutlu sona kavuşun

Cnm bizim hormonal bir sıkıntımız yoktu tsh sınırdaydı sadece. Ben tüp bebekle hamile kaldım ama proxeed 3 ay kullandım yanında başka takviyelerle 3 milyon yada 6 milyondan 42 milyona fırlamıştı eşim rahatsız olunca tekrar bıraktı ve 1ayda eski haline döndü. Tekrar kullanmk istemeyince tüpe geçtik. Allah yardımcınız olsun hepinizinm benim gibi mutlu sona kavuşun

anladım canım bende o sınırda olan fsh sın kaç olduğunu hatırlıyorsan eger bırde sperm değerlerınızı hız morfolojı bakımından ne durumdan ne kadar yukseldınız onu merak ettım.bırde canım başka takvıyeler derken neler kullandınız hatırlıyorsan yazarsan sevınırım.tüp bebek ilk denemedemı tuttu,nerde yaptırdınız.çok teşekkürler.kusura bakma bıraz uzun oldu.

anladım canım bende o sınırda olan fsh sın kaç olduğunu hatırlıyorsan eger bırde sperm değerlerınızı hız morfolojı bakımından ne durumdan ne kadar yukseldınız onu merak ettım.bırde canım başka takvıyeler derken neler kullandınız hatırlıyorsan yazarsan sevınırım.tüp bebek ilk denemedemı tuttu,nerde yaptırdınız.çok teşekkürler.kusura bakma bıraz uzun oldu.

Hız 0 dı morf 1 di cnm hız 40 a yükseldi morf 3 e yükseldi kii eşim hergün bi şişe sek viski ve 1 paket sigara içerdi proxeed vardı cnm ben biraz düşünüyüm neler kullandığımızı bana tekrar özelden aynı soruyu sor da ordan yanıtlıyım genelde özel msj kutumu kont ediyorum burdaki paylaşımlara pek bakamıyorum. Özeli takıp ediyorum bebeğimiz dünyaya geldi darısı sizlere

moralinizi bozmayın umarım sorun büyük değildir.
eşim 13 haziranda sperm testi yaptırdı.
toplam sayı 30 milyon
1mlde 7milyon

ileri hızlı %20
yavaş ileri %15
yernde hareketli %10
hareketsiz %55

morfoloji %60
çıktı. varikosel için bakıldı, damarda çok az bir genişleme var ama şimdilik önemli değil dedi.
eşime proxeed plus, evicap 400 verdi. eşimde ek olarak 20 gün kadar keçiboynuzu kürü uyguladı. ayrıca kullandığı antideprean ilacı bıraktı hemen.
ben 1 ay sonra hamile kaldım:)
2ağustosta hemile olduğumu öğrendim.
şimdi gebelikte 6. haftadayım çok şükür sorun yok:)

eşimin 3 ay önce 34 milyon çıkan sonucu proxeed kullandıktan sonra 17 milyon çıktı .bugün aldık sonucu ve hala şoktayım ben kim bilir ne kadar yükselmiştir hareket morfoloji düzelmiştir derken şok olduk ve çok üzgünüz.

merhaba ,

acaba klomen ve proxeed plus kullanırken klomen de sabah akşam mı kullanılıyor.
Bir de klomenin uzun süre kullanılmasının acaba sorunu olurmu ne kadar süre ile kullanılmalı

merhaba ,

acaba klomen ve proxeed plus kullanırken klomen de sabah akşam mı kullanılıyor.
Bir de klomenin uzun süre kullanılmasının acaba sorunu olurmu ne kadar süre ile kullanılmalı

Merhaba cnm...klomeni eger doktor guunde kac tane kullnmanizi sooylemefiyse gunde 1 tanee tok kullnin..esimdee ginde iki tne kullndi degerleer dustu klomene baglamiyoruz ama doktor klomen gunde 1 tane kulln dedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar, biz "proxeed plus" ve "neofortil" sayesinde bebiş haberini alabildik. Doktor doğal yolla bebek sahibi olamayacağımızı söylemişti. Önce umudumuxu yitirdik ama sonra eşim bu ilaçları kullandı ve önce değerleri sonra hareketliliğ arttı ve çok kısa süre içersinde hamile kaldım.

Elimizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim. Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

merhabalar hanımlar sizleri okudum ve üye olmaya karar verdim benimde eşim nisan sonunda varikosel aneliyatı oldu 5 kapalı 1 açık toplam 6 damarı açtık dedi doktor bu hafta ilk 3 ayın testini yaptırdı ameliyat öncesi 10 milyon olan sayı şimdi 6 milyona düşmüş :( proxeed yazdı ve sigarayı bırak dedi eşime 3 ay sonra bidaha test yapılacak ve artış olmazsa aşılama sonrasındada tüp bebek deneriz dedi keçiboynuzu suyunada başlicaz bu hafta Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba arkadaşlar. Benim eşimde varikosel vardı. Önce ameliyat olmayı kabul etmedi ve dolayısıyla çocuğumuz olmadı. Daha sonra iyi doktor bulunca ameliyata ikna oldu ve ameliyat oldu. İltihap falan olmadı çok şükür ama ameliyattan sonra hareketli sperm sayısı %5 ti ve hiç umut yok gibiydi. Doktor çok acele ettiğimizi ve spermlerin kendini yenilemesi için biraz beklememiz gerektiğini söyledi. Bize proexeed ilaçını yazdı. Çok pahalı olduğu için almayı biraz erteledik. Ama baktık oluyor mecbur aldık ve 3 aylık kullanım sonunda hamile olduğumu öğrendim. Üstelik 5 haftalıkmış. Sizede umut olsun diye burdan yazıyorum. Varikoselde önemli olan gerçekten güvenilir bi doktor bulup ameliyatın güzel geçmesini sağlamak. Eğer iltihaplanma olursa durum kötü oluyor tabi. Bu ilacında çok faydasını gördük. Bizim üroloji doktorumuz Ordu da Salim Şen di. Eşimi bu doktor ameliyat etti. Allah bin kere razı olsun kendisinden.

Back
X