Erkek İnfertilitesi Düşük sperm ile gebe kalabilme

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Öyle düşünmeyin hep olumlu düşünün inşallah olumlu olur en kısa sürede güzel haberlerinizi duymak dileğiyle
Bu arada evicap felan sizmi aldınız doktormu verdi

Öyle düşünmeyin hep olumlu düşünün inşallah olumlu olur en kısa sürede güzel haberlerinizi duymak dileğiyle
Bu arada evicap felan sizmi aldınız doktormu verdi
Doktor verdi canım, eşim küçükken kasıktan fıtık ameliyatı olmuş ondan değerleri düşük diye düşünüyorum 1 ml de 6 milyon yine buna da şükür hiç olmamasındansa

Doktor verdi canım, eşim küçükken kasıktan fıtık ameliyatı olmuş ondan değerleri düşük diye düşünüyorum 1 ml de 6 milyon yine buna da şükür hiç olmamasındansa
Bizimki de 1.5 milyon du en son gittiğimizde gideli 1.5 ay oldu ramazanliktan dolayı gidemedik ama şimdi gidelim diyorum eşim reddediyor çünkü birbkere oldu tekrar olur diyor ben o testi verirken kendimi kötü hissediyorum ondan böyle çıkıyor sonuç diyor

Evet erkekler maalesef biraz daha zor aksiyon alıyorlar. Biz de ilk testi bnm ısrarımla vermiştik ama iyiki vermişiz durumumuzu öğrenmiş olduk boş boş beklemektense en azından şuan ilaç takviye vs kullanıyoruz. İnşallah size de bize de nasip olur tez zamanda güzel sonuçlar almak

Amin bizde şuan zeucit diye bir ilaç kullanıyoruz klomen verdi bize ama ben hormon ilacı olduğu için doktorun da bilinçsiz verdiğine inanarak kullanmadım çünkü günde 3 tane dedi şuan zeucit arı sütü bal polen karışımı keçiboynuzu kürü kabak çekirdeği felan kullanıyor eşim inslalah rabbim yeniden anne olmayı nasip eder

Peki baharatcinin internet adresi felan varmı birde ne kadara yaptırdınız macunu
Var tabki yanıklar Baharat Pendik diye arayın bulursunuz instegramı da var yeri de var numarası var ama buradan vermem belki uygun olmaz bu arada bana cok büyük ilham oldunuz benm eşimin hücresi 1 aylık macunla 1 milyon 800 binden 5 buck milyona cktı canlı arttı morfoloji ama hala bozuk rabbim izin verirse 2 hafta sonra bu son vermiş olduğu 2 aylık kür bitiyor o zman test verecz buradan size inş yazarm ve inş sonuc iyi cıkar

Ücreti 750 tl di

Amin inşallah kürü ne kadara yaptırdınız acaba

Sonucunuz ne oldu acaba . Bizde yeni kürlere başladık da

Merhaba bu yanıklar baharatla görüştüm ama alıp almamakta kararsız kaldım.siz sonuç alabildiniz mi .

Yok konuştuk ama sipariş vermedik .denesek mi karar veremedik.Siz mi eşiniz mi kullanıyo.fayda görürseniz mutlaka yazın ya
İkimizde aldık canım inşallah yazarım faydası olursa ama genelde erkeklere bitirince fayda veriyormuş ama bu ay aşı oldu oda artiriyotmus baya hamile kalan var aşıdan sonra ondan ölümü bilemedim bu ay

Ne yaptınız acaba hamike kalabildiniz mi

İkimizde aldık canım inşallah yazarım faydası olursa ama genelde erkeklere bitirince fayda veriyormuş ama bu ay aşı oldu oda artiriyotmus baya hamile kalan var aşıdan sonra ondan ölümü bilemedim bu ay
İnş artsın da ya siz doğal yoldan deniyorsunuz değil mi tüp bebeğe hiç bakmadınız

İnş artsın da ya siz doğal yoldan deniyorsunuz değil mi tüp bebeğe hiç bakmadınız
Yok kuzum şuan normal deniyoruz ama değerimiz baya düşük toplamda 7.5 milyon sperm var morfoloji 0 bide varikosel var ama 1.2 falan amelyatlik değil sizin ne sorununuz var

Yok kuzum şuan normal deniyoruz ama değerimiz baya düşük toplamda 7.5 milyon sperm var morfoloji 0 bide varikosel var ama 1.2 falan amelyatlik değil sizin ne sorununuz var
Bizde de sayı hız sorundu tüp bebeğe başladık .doktor hiç önemli değil dedi ama transfer tutmadı.şu anlık başka bi problemimiz de yok.o yüzden en azından yeniden tüp bebeğe başlamadan değerleri düzeltebilelim diyoruz bu safer.değerleri doğal yolla yükseltip normal hamile kalanlar okudum burda biçok inş seninde öyle olur direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…