- Konu Sahibi UmutBr Amanda
-
Peki baharatcinin internet adresi felan varmı birde ne kadara yaptırdınız macunuMerhaba
Biraz geç oldu ama biz bi baharatçı buldk o macun yapıp verdı öyle Yanıklar Baharat diye
Amin amin tekrar kalacağıma eminim rabbim büyük çünküBu arada Aysel hanım o kadar düşükkn cok iyi gebe kalmanız inş yine olur sizin de ovulasyon testi kullanmak gerek diye düşünüyorum
Öyle düşünmeyin hep olumlu düşünün inşallah olumlu olur en kısa sürede güzel haberlerinizi duymak dileğiyleCanım biz de proxeed, evicap, omepa q10 kullanıyoruz, ayrıca aktardan özel macun yaptırdık onu yemeye başladı bir de çobançökerten çayı ile çakşır suyu içiyor. Biz de 1 ay sonra tekrar test vereceğiz. Eğer gelişme olmazsa tedaviye başlayacağım.
Doktor verdi canım, eşim küçükken kasıktan fıtık ameliyatı olmuş ondan değerleri düşük diye düşünüyorum 1 ml de 6 milyon yine buna da şükür hiç olmamasındansaÖyle düşünmeyin hep olumlu düşünün inşallah olumlu olur en kısa sürede güzel haberlerinizi duymak dileğiyle
Bu arada evicap felan sizmi aldınız doktormu verdi
Bizimki de 1.5 milyon du en son gittiğimizde gideli 1.5 ay oldu ramazanliktan dolayı gidemedik ama şimdi gidelim diyorum eşim reddediyor çünkü birbkere oldu tekrar olur diyor ben o testi verirken kendimi kötü hissediyorum ondan böyle çıkıyor sonuç diyorDoktor verdi canım, eşim küçükken kasıktan fıtık ameliyatı olmuş ondan değerleri düşük diye düşünüyorum 1 ml de 6 milyon yine buna da şükür hiç olmamasındansa
Evet erkekler maalesef biraz daha zor aksiyon alıyorlar. Biz de ilk testi bnm ısrarımla vermiştik ama iyiki vermişiz durumumuzu öğrenmiş olduk boş boş beklemektense en azından şuan ilaç takviye vs kullanıyoruz. İnşallah size de bize de nasip olur tez zamanda güzel sonuçlar almakBizimki de 1.5 milyon du en son gittiğimizde gideli 1.5 ay oldu ramazanliktan dolayı gidemedik ama şimdi gidelim diyorum eşim reddediyor çünkü birbkere oldu tekrar olur diyor ben o testi verirken kendimi kötü hissediyorum ondan böyle çıkıyor sonuç diyor
Amin bizde şuan zeucit diye bir ilaç kullanıyoruz klomen verdi bize ama ben hormon ilacı olduğu için doktorun da bilinçsiz verdiğine inanarak kullanmadım çünkü günde 3 tane dedi şuan zeucit arı sütü bal polen karışımı keçiboynuzu kürü kabak çekirdeği felan kullanıyor eşim inslalah rabbim yeniden anne olmayı nasip ederEvet erkekler maalesef biraz daha zor aksiyon alıyorlar. Biz de ilk testi bnm ısrarımla vermiştik ama iyiki vermişiz durumumuzu öğrenmiş olduk boş boş beklemektense en azından şuan ilaç takviye vs kullanıyoruz. İnşallah size de bize de nasip olur tez zamanda güzel sonuçlar almak
Var tabki yanıklar Baharat Pendik diye arayın bulursunuz instegramı da var yeri de var numarası var ama buradan vermem belki uygun olmaz bu arada bana cok büyük ilham oldunuz benm eşimin hücresi 1 aylık macunla 1 milyon 800 binden 5 buck milyona cktı canlı arttı morfoloji ama hala bozuk rabbim izin verirse 2 hafta sonra bu son vermiş olduğu 2 aylık kür bitiyor o zman test verecz buradan size inş yazarm ve inş sonuc iyi cıkarPeki baharatcinin internet adresi felan varmı birde ne kadara yaptırdınız macunu
Ücreti 750 tl diVar tabki yanıklar Baharat Pendik diye arayın bulursunuz instegramı da var yeri de var numarası var ama buradan vermem belki uygun olmaz bu arada bana cok büyük ilham oldunuz benm eşimin hücresi 1 aylık macunla 1 milyon 800 binden 5 buck milyona cktı canlı arttı morfoloji ama hala bozuk rabbim izin verirse 2 hafta sonra bu son vermiş olduğu 2 aylık kür bitiyor o zman test verecz buradan size inş yazarm ve inş sonuc iyi cıkar
Amin inşallah kürü ne kadara yaptırdınız acabaVar tabki yanıklar Baharat Pendik diye arayın bulursunuz instegramı da var yeri de var numarası var ama buradan vermem belki uygun olmaz bu arada bana cok büyük ilham oldunuz benm eşimin hücresi 1 aylık macunla 1 milyon 800 binden 5 buck milyona cktı canlı arttı morfoloji ama hala bozuk rabbim izin verirse 2 hafta sonra bu son vermiş olduğu 2 aylık kür bitiyor o zman test verecz buradan size inş yazarm ve inş sonuc iyi cıkar
750Amin inşallah kürü ne kadara yaptırdınız acaba
Sonucunuz ne oldu acaba . Bizde yeni kürlere başladık daVar tabki yanıklar Baharat Pendik diye arayın bulursunuz instegramı da var yeri de var numarası var ama buradan vermem belki uygun olmaz bu arada bana cok büyük ilham oldunuz benm eşimin hücresi 1 aylık macunla 1 milyon 800 binden 5 buck milyona cktı canlı arttı morfoloji ama hala bozuk rabbim izin verirse 2 hafta sonra bu son vermiş olduğu 2 aylık kür bitiyor o zman test verecz buradan size inş yazarm ve inş sonuc iyi cıkar
Merhaba bu yanıklar baharatla görüştüm ama alıp almamakta kararsız kaldım.siz sonuç alabildiniz mi .Var tabki yanıklar Baharat Pendik diye arayın bulursunuz instegramı da var yeri de var numarası var ama buradan vermem belki uygun olmaz bu arada bana cok büyük ilham oldunuz benm eşimin hücresi 1 aylık macunla 1 milyon 800 binden 5 buck milyona cktı canlı arttı morfoloji ama hala bozuk rabbim izin verirse 2 hafta sonra bu son vermiş olduğu 2 aylık kür bitiyor o zman test verecz buradan size inş yazarm ve inş sonuc iyi cıkar
Sen aldinmi canim yanıklar baharattan biz aldık buna y kullanıyoruz inslalaah yükseltir bizimkinideMerhaba bu yanıklar baharatla görüştüm ama alıp almamakta kararsız kaldım.siz sonuç alabildiniz mi .
Yok konuştuk ama sipariş vermedik .denesek mi karar veremedik.Siz mi eşiniz mi kullanıyo.fayda görürseniz mutlaka yazın yaSen aldinmi canim yanıklar baharattan biz aldık buna y kullanıyoruz inslalaah yükseltir bizimkinide
İkimizde aldık canım inşallah yazarım faydası olursa ama genelde erkeklere bitirince fayda veriyormuş ama bu ay aşı oldu oda artiriyotmus baya hamile kalan var aşıdan sonra ondan ölümü bilemedim bu ayYok konuştuk ama sipariş vermedik .denesek mi karar veremedik.Siz mi eşiniz mi kullanıyo.fayda görürseniz mutlaka yazın ya
Ne yaptınız acaba hamike kalabildiniz miCanım biz de proxeed, evicap, omepa q10 kullanıyoruz, ayrıca aktardan özel macun yaptırdık onu yemeye başladı bir de çobançökerten çayı ile çakşır suyu içiyor. Biz de 1 ay sonra tekrar test vereceğiz. Eğer gelişme olmazsa tedaviye başlayacağım.
İnş artsın da ya siz doğal yoldan deniyorsunuz değil mi tüp bebeğe hiç bakmadınızİkimizde aldık canım inşallah yazarım faydası olursa ama genelde erkeklere bitirince fayda veriyormuş ama bu ay aşı oldu oda artiriyotmus baya hamile kalan var aşıdan sonra ondan ölümü bilemedim bu ay
Yok kuzum şuan normal deniyoruz ama değerimiz baya düşük toplamda 7.5 milyon sperm var morfoloji 0 bide varikosel var ama 1.2 falan amelyatlik değil sizin ne sorununuz varİnş artsın da ya siz doğal yoldan deniyorsunuz değil mi tüp bebeğe hiç bakmadınız
Bizde de sayı hız sorundu tüp bebeğe başladık .doktor hiç önemli değil dedi ama transfer tutmadı.şu anlık başka bi problemimiz de yok.o yüzden en azından yeniden tüp bebeğe başlamadan değerleri düzeltebilelim diyoruz bu safer.değerleri doğal yolla yükseltip normal hamile kalanlar okudum burda biçok inş seninde öyle olur direkYok kuzum şuan normal deniyoruz ama değerimiz baya düşük toplamda 7.5 milyon sperm var morfoloji 0 bide varikosel var ama 1.2 falan amelyatlik değil sizin ne sorununuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?