Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bizim sayımızda sadece 50 taneydi 3 ay önce. 3 ay keçiboynuzu kürü vitamin ilaçları klomen hergün sebze meyve ısırgan çayı birde marankinin macununu yedi 3 ay boyunca.1.derece varikosel vardı 2.5 ay önce ameliyat oldu.bugün tahlil yaptırdık.totalde 1.200.000 1ccde 600.000 sperm çıktı. bunlar yeterli değil tabi ama yinede bir gelişmedir inşlh devam eder artış darısı başınıza kızlar...pes etmek yok!

Kızlar dua edin benim için bu akşam 18 00 de doktora gideceğim geçen hafta beta hacg yuksek çıktı bir kez daha kan verdim doktor normal kese değil dedi.. yine düüşük oluyor galiba

Allah c.c herkesi imtihan ediyor bizim de imtihanımız bu 3 ay da iki sefer kimyasal düşük.... eğer buda olursa 3 olacak düşük sayımız toplamda 5 olacak eşimin sperlerin de şekil bozukluğu var o yüzden düşük yaşıyoruz tedaviye devam ediyoruz bakalım... şimdi Exocix diye bitkisel bir ilaç var onu kullanmaya başladık sayı artıp morfoloji % 7 den yukarı çıkıncaya kadar kullanmya devam edecegiz bir arkadasım kullandı eşinde varikosel de vardı ameliyat oldu bu ilaçlarıda kullandı keçi boynuzu falanderken şimdi bebiş bekliyor...

Mevla hakkımızda hayırlısını nasip etsin selam ve dua ile.. (((

rabbım yardımcınız olsun. hep birlıkte saglıklı bebeklere kavusuruz umarım

sonuç nedirr inşalla olumludurr yaa canım allahh hersein hayırlısını versinn inşş olumludurr..

marankının macununu sızmı yaptırdınız
yoksa
sıtesınden satınmı aldınız ?

Kızlar dua edin inş.. kafam karma karışık (( doktora gitmiştim doktor 3 mm den kesenin 10 mm e cıktıgını söyledi ama umutlanma dedi bilmiyorum inşallah hayırlısı olur doktor bir yandanda geç yumurtlamış olabilirsin bir şans daha verelim dedi.. bilmiyorum inşallah dediği gibidir bir hafta sonra doktora tekrar gidecegim bu arada pıhtılaşma için ignee vurulmaya başladım duaa edin inş...

her yerde yazıyorum buraya da 1 kere daha yazayım. eşinde hafif varikosel olan arkadaşlar lütfen at kestanesi kapsüllerini bir deneyin. hemen etki eden bir bitki. biz yurt dışından almıştık ama burada gnc'de gördüm 60 lı kapsül satılıyor. ağrı sızı yoksa günde 1 tane, varsa 1 sabah 1 akşam 2 tane. benim eşimde 1 ve 2. derece varikosel var. sperm sayısı, hızı her şeyi çoook düşüktü. o kadar düşüktü ki doktorlar trental falan gibi ilaçlar bile vermedi. vakit kaybetmeyin bu düzelmez deyip direkt tüp tavsiye ettiler. ama biz sadece 1,5 ayda at kestanesinin ciddi faydalarını gördük sayısal değerlerimizde. ayrıca morfoloji %9-%10 civarıyken hep, ilk defa %12 gördük. elimde bir de bu konuda bilimsel deney sonuçları var, at kestanesinin içindeki aescin adlı maddenin hem varikoselli damarı rahatlatıp hem de varikosel kaynaklı morfoloji bozukluğunu düzelttiğine dair.isteyene bu araştırmayı gönderebilirim. bir kutusu 70 küsur liraydı diye hatırlıyorum. günde 1 tane kullananlar 1 kutuyu 2 ayda bitiriyor ki çok aşırı bir rakam değil. hatta imkanınız varsa bir de gnc ya da solgar'dan butcher's broom denen takviyeyi alıp ikisini birden kullanın. biz butcher's broom'a da yeni başladık. eşim bu ikisiyle bütün dolaşım sisteminde hatta ereksiyonunda bile farklılık yaşadığını söylüyor.

slm kızlar ne zamandır giremiyorum izindeydik.. yeni geldim sayılır.. çok okuyamadım yazdıklarınızı ne var ne yok sayfada nasıl gidiyo bakalım...
bende bi değişiklik yok dün kırmızıları gördüm gene
varmı hayırlı haberler???

hoşgeldin canımm valla herkesde garip bir durgunluk varr bende de durumlar aynı bebişi kaybedeli bir ay olduuu beklemedeyiz halaa (2012 inin ilk ayları iyi gelmedi kötü haber duya duya bir hal oldumm önce benim bebiş gitti sonra kuzenimin bebeği 4 5 aylıkken alınmak zorunda kaldı.sonra arkadaşım 6 aylık doğum yaptıgı bebişi öldü.çok geçmedii dayımı kaybettikk ve bu hafta başındada arkadaşımın dünyalar tatlısı henüz 15 aylık kızı balkondan düşüp hayatını kaybettiii(((((((((((((((((((((((((tek duamm bu kadarla kalması artık üzülmek istemiyorummm çünküü gercekdenn gülmeyeli epeuy zaman olduuu

slm kızlar nasılsınız. bende uzun zamandır artık nete giremiyorum. evde neti kestik malesef aktikdenizcim çok üzüldüm allah sabırversin çok zor canım yaaa bende enson 2010 da mayıs ayında düşük yaptım yıl 2012 hala bekliyorum malesef.... kızlar bizde aşılama yaptırmaya karar verdik ama kasım ayında olacak... işn. aşılamaya gerek kalmaz. eşim kasıma kadar bekleyelim dedi ozmana kadar ne adet günlerini nede çocuğu düşünme dedi doktor bize pisikolojik dedi. eşim sperm sayısı yükseldi ama hareketliliğinde sorun var düşük. bu yüzden doktor bana jel verdi vajinada kayganlaştırıcı oluyor... sperm daha hızlı içeriye girermiş dedi doktor. bu aralar gebelikten çoook imkansız olanlar çevremde hep hamile kaldılar. sorularıma aldığım tek cevab artık takmamaya ve adet günlerimi saymamaya karar verdik onun ardından hamile öyle kaldık. gerçekten neyi takınca imkansızlaşıyor.ben artık kendimi buna adöpte ediyorum çocuk o kadar önemli değil ve eşimle bugünlerimi mutlu huzurlu yaşamayabakıcam diyorum ve çocuk olunca masrafta olur. ben olana kadar en azından birikim yapıp ev almak istiyorum... yani düşündükçe hayat bize tatsız anlamsız hep sıkıntılı sorunlu oluyor malesef.... ben artık takmamamaya çalışıyorum son 2 aydır sizlere öneririrm... çok kafam rahat oldu son 2 aydır yani

Son düzenleme:

ayyyy cnm çokkk üzüldümmm kelimelerin anlamsız kaldığı zamanlar vardırya o konumdasın ne desem bilemedimmmm.. sanada çok içim yandı cnm benimmm herşeyde bi hayır vardır
üzlme demek saçma biiyorum ama fazla yıpratma kendimi lütfen napcaksın onlarda allahtan başınız saolsun cnm..... arkadaşınada çok üzüldümm yaaa
keşke olmasa böle şeyler ama büyük bi sınavdayız hepimiz rabbim sabırlar versinnn sizlere... :26::26::26::26::26:

en iyisini sen yapıyosun cnm darısı bizlere olsun o jelin adı preseed mi acaba...

Merhaba arkadaşım.Bu ne böylee hayatımda ilk defa bu kadar kötü haberi birarada okudum hepside bebeklerle ilgili olunca kötü etkilendim. Allah hepsine sabır versin,bizide korusun inş.
Sende bebeğini düşürmüşsün sanada çok geçmiş olsun.Nedense ilk gebelikler genelde düşükle sonuçlanıyor çok yaygınlaştı galiba.Benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı ama 4 ay sonra Allahıma binlerce şükür tekrar hamile kaldım.1 kez hamile kalınca artık korkma Allahın izni ile mutlaka tekrar hamile kalırsın.Ama daha 1 ay olmuş sana birkaç ay vücunun toparlanması lazım biraz dinlen oluruna bırak herşeyi.Bak nasıl yoluna giriyor herşey.

Merhaba arkadaşım sizede çok geçmiş olsun sizde düşük yapmışsınız sakın moralinizi bozmayın.ilk gebeliğiniz normal yollamı olmuştu? geçmişi okuyamadım ama bu size moral olarak yeter.Demekki hamile kalma olanağınız var ama zamanı var demekki.Ben de şu gün sayma olayını şiddetle bırakmanız tavsiye ediyorum.gerçekten psikolojik olarak çok etkiliyor.Oluruna bırakmak çok işey yarıyor yoksa her ay sonu düzenli olarak psikolojik bi yıkım oluyor. Buda yıpratıyor malesef. Takmamakla en güzelini yapıyorsun kısa zamanda bak yoluna girer herşey inş. yeni hamile haberini alırız

canım ben evlendiğimde 7 ay korundum korunmayı bıraktıktan hemen sonraki ay normal yolla hamile kaldım. 3 haftalıkken gebelikte düşük oldu aradan 6 ay geçti gebelik olmayınca doktora gittik ozaman öğrendim eşimin sperm sayısı düşük olduğunu doktor bana hamile kalamazsın bu sayıyla dedi bende aldırmadım. çünkü hamile kalmıştım ve normal yollaydı.. bence kızlar takmamak lazım adet günleri saymamak lazım ben artık takmıyorum. hayatı kendimize zından emenin anlamı yok. şahsen ben öyleydim. her adet bitiminden sonra gerçekten artık cinsel hayatımım bir ödev haline gelmişti.:26::26::26::26: adet günüm yaklaşıncada heyacan hüzün korku herşey başlardı... adet oluncada ister istemez can sıkkınlığımı eşime yansıyordu... eşimede söz verdim ne düşünecem nede kafama takmıyacam diye... ve son 2 aydır çok mutlu olduğumu ve kafam rahat.. rabbim isteyen herkese versin inş. hayırlı sağlıklı ewlatlar. hemde çifter çifterrr inşalllaaaaaaahhhh

en iyisini sen yapıyosun cnm darısı bizlere olsun o jelin adı preseed mi acaba...

canım inş. rabbim gönlünüze göre versin... ismi aklımda değil suan sehir dışındayım eve gidince bakarım. bu arada doktor bana eşim için çok kuvvetli bir ilaç verdi sperm sayısını artırmak için eşim kullansın sonuç alırsak size söylerim nete baktık araştırdık ilacı 3 veya 6 ay içinde sonuç gösteriyormuş... ilaç firması çok iddalı tanıtıyorlar ilacı . biraz tuzlu ama hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…