- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
slm kızlar nasılsınız. bende uzun zamandır artık nete giremiyorum. evde neti kestik malesefaktikdenizcim çok üzüldüm allah sabırversin çok zor canım yaaa bende enson 2010 da mayıs ayında düşük yaptım yıl 2012 hala bekliyorum malesef.... kızlar bizde aşılama yaptırmaya karar verdik ama kasım ayında olacak... işn. aşılamaya gerek kalmaz. eşim kasıma kadar bekleyelim dedi ozmana kadar ne adet günlerini nede çocuğu düşünme dedi doktor bize pisikolojik dedi. eşim sperm sayısı yükseldi ama hareketliliğinde sorun var düşük. bu yüzden doktor bana jel verdi vajinada kayganlaştırıcı oluyor... sperm daha hızlı içeriye girermiş dedi doktor. bu aralar gebelikten çoook imkansız olanlar çevremde hep hamile kaldılar. sorularıma aldığım tek cevab artık takmamaya ve adet günlerimi saymamaya karar verdik onun ardından hamile öyle kaldık. gerçekten neyi takınca imkansızlaşıyor.ben artık kendimi buna adöpte ediyorum çocuk o kadar önemli değil ve eşimle bugünlerimi mutlu huzurlu yaşamayabakıcam diyorum ve çocuk olunca masrafta olur. ben olana kadar en azından birikim yapıp ev almak istiyorum... yani düşündükçe hayat bize tatsız anlamsız hep sıkıntılı sorunlu oluyor malesef.... ben artık takmamamaya çalışıyorum son 2 aydır sizlere öneririrm... çok kafam rahat oldu son 2 aydır yani
ayyyy cnm çokkk üzüldümmmkelimelerin anlamsız kaldığı zamanlar vardırya o konumdasın ne desem bilemedimmmm.. sanada çok içim yandı cnm benimmm herşeyde bi hayır vardır
üzlme demek saçma biiyorum ama fazla yıpratma kendimi lütfen napcaksın onlarda allahtan başınız saolsun cnm..... arkadaşınada çok üzüldümm yaaa
keşke olmasa böle şeyler ama büyük bi sınavdayız hepimiz rabbim sabırlar versinnn sizlere... :26::26::26::26::26:
Merhaba arkadaşım.Bu ne böylee hayatımda ilk defa bu kadar kötü haberi birarada okudum hepside bebeklerle ilgili olunca kötü etkilendim.Allah hepsine sabır versin,bizide korusun inş.
Sende bebeğini düşürmüşsün sanada çok geçmiş olsun.Nedense ilk gebelikler genelde düşükle sonuçlanıyor çok yaygınlaştı galiba.Benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı ama 4 ay sonra Allahıma binlerce şükür tekrar hamile kaldım.1 kez hamile kalınca artık korkma Allahın izni ile mutlaka tekrar hamile kalırsın.Ama daha 1 ay olmuş sana birkaç ay vücunun toparlanması lazım biraz dinlen oluruna bırak herşeyi.Bak nasıl yoluna giriyor herşey.
canım inş. rabbim gönlünüze göre versin... ismi aklımda değil suan sehir dışındayım eve gidince bakarım. bu arada doktor bana eşim için çok kuvvetli bir ilaç verdi sperm sayısını artırmak için eşim kullansın sonuç alırsak size söylerim nete baktık araştırdık ilacı 3 veya 6 ay içinde sonuç gösteriyormuş... ilaç firması çok iddalı tanıtıyorlar ilacı . biraz tuzlu ama hayırlısı olsun...
canım inş. rabbim gönlünüze göre versin... ismi aklımda değil suan sehir dışındayım eve gidince bakarım. bu arada doktor bana eşim için çok kuvvetli bir ilaç verdi sperm sayısını artırmak için eşim kullansın sonuç alırsak size söylerim nete baktık araştırdık ilacı 3 veya 6 ay içinde sonuç gösteriyormuş... ilaç firması çok iddalı tanıtıyorlar ilacı . biraz tuzlu ama hayırlısı olsun...
İlacın adını verseydin be arkadaşım en azından araştırırdık, kullanan varsa tecrübelerini sorardık...
bende istiyorummmm o ilacınn ismiiinii :))))))))
tamam cnm bekliyorum bende ismini yazarsan araştırırız bizde ....
meryyy nerelerdesinnn yaww heycanla ayrıca dört gözlee seni bekliyoruzz....:(((((((
hanımlar inş. verecem ben şehir dışındayım ilaç evde inş. ben size söyleyecem onu kullanırsınız iyi ilaçmış bazı jeller ilişkide hem sperm kalitesini etkiliyor hemdeboşalmayı geçiktiriyor :26::26: onun için benim yengem kadın doğum uzmanı ona sordum o bu ilacı onaylamıştı ama ben bu akşam eve gidiyorum inş. yarın size söylerim sorun çıkmassabu arada kızlar bana dua edin bu ay çok umutluyum yaaa ... rabbim inş. isteyen herkese verir....
doktor bişey demedimi peki yaa nasıl oluyor bunlar neye göre değişiyor hiç anlamıyorum canım bizide bilgilendirirsen seviniriz .geçici bir durumdur rahat ol bence
kızlar bende bu arada presed jel aldım bu ayy deneyecem bakalım inşş olur
herkese merhaba.. geçmiş yorumları okudum sevindirici haberlerde vardı, üzücü olanlarıda umarım herkes mutlu sona ulaşır. arkadaşlar benim eşimin sperm sayısı az ml'de 100 bin , toplamda 600 bin doktor bize tüp bebek dedi ilaç falan önermedi?? hormonlarında da problem çıkmadı bitkisel ilaçlarla istenilen düzeye ulaşırmı acaba doktor dediki ilaçla önemli bir artış olmaz hatta aşılama bile olmaz direk tüp bebek yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?