Düşük tehlikem 😢

Tatlikavun

Kova Burcu kadını ♒️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
1.403
2.168
63
Akşam üstü lavabo da peçeteye gelen pembe renkli bi kanamam oldu acilde ki kadın doğum doktoru alttan muayene yaptı kanama alanı olduğunu görmedi yokmuş çok şükür kesemin olduğunu ve bebeğimin kalp atışlarını duyduğunu Ve sağlıklı olduğunu söyledi şimdiki doktorum 5 haftalıksın dedi Progestran verdi birde böyle olup hamileliği devam eden var mı çok korkuyorum ilk gebeliğim

Aa ne oldu ya cnm seni diğer topikten tanıyorum, daha çok yeni ilk haftalarda oluyor galiba böyle şeyler, bnm pek bi bilgim yok hiç hamilelik yaşamadım bilen birileri söyler şimdi aynı şeyleri yaşayanlar olmuştur mutlaka

Evet bende seni hatırladım aniden oldu bende anlamadım hiç ağrım sızım olmadı şaşırdım görünce inşallah bişey olmaz

Progestan düşük önler vermesi çok normal.
Kalp atışı duyulduysa korkulacak bir şey yoktur

Evet bende seni hatırladım aniden oldu bende anlamadım hiç ağrım sızım olmadı şaşırdım görünce inşallah bişey olmaz
İlk haftalarda rahim genişlediği için minik kanamalar olabiliyor diye okumuştum ben biyerlerde, ilaç vermesi de iyi olmuş, hem doktor da olumlu konuşmuş bişey yok demiş bak sen sakin olmaya çalış bol bol dinlen, sen huzurlu olursan bebek de huzurlu olur

Sağol canım benim aynen stresim geçti şu an rahatım yinede endişe ediyor insan işte

Oldu kullandım ve kızım 4 yaşına girecek üzülme progestan fitil olarak değil mi? Kullan onu

Canım gecmiş olsun. Yat bir süre fazla iş yapma. İlacıda düzenli aksatma kullan hiçbişey olmaz inşallah doktor önemli bişey olsaydı söylerdi. Yine de kafanın rahat olmasını istersen kendi doktoruna da danış

Teşekkür ederim eve geldim dinleniyorum ilacımı da aldım Salı günü randevum var o gün muayene olucam bakalım

Mutlaka önler demi oradaki hemşire bu ilacın yüzde yüz etkisi yoktur dedi

Yani sağlıksız bir gebelikse tabi ki progestan ne yapsın. Ama kalp atışı varsa sağlıksız değildir. bu tarz hafif kanamalarda veriliyor bu ilaç.
Çoğu insanda da olmuştur pembe ya da kahverengi lekelenme. Genelde progesteron eksikliğinden olur. Progestan ilacı ile çözülür. Sizinki de belli ki öyle bir şey.

Evet burada okumuştum ama insanın başına gelince farklı oluyormuş

İçin rahat olsun, böyle olup gebeliği sağlıklı devam eden çok var ben kanamayla 2 kez kaybettim ama benimkileri kimyasaldı. Yani kese, kalp atışı falan hiç oluşmadan kanamam oldu ikisinde de. Senin kesen ve kalp atışın da var O sana zaten tutunmuş annesi sen kanamanı kontrol et, çoğalırsa yine doktora git. Dinlen, yat. Sanırım bu durumda cinsel ilişki de önerilmiyor.

Çok geçmiş olsun rabbim tekrardan nasip etsin sağolun mesajın İçimi ferahlattı takipteyim şu an dinleniyorum cinsel ilişki 12. Haftaya kadar yasakladı doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…