Düşük tehlikem 😢

Kanaman hangi renkti peki
ilk başta kahve rengi akıntı şeklindeydi progestan verdi fitil olarak kullandım bir hafta sonra geçmezse kontrole gel demişti. Geçmedi kanamam adet kanaması gibi kırmızı renkte ve fazla olmaya başladı tekrar gittim ve iğne verdi 3 gün ara ile iki doz uygulandı. kanamam iki hafta önce durdu. bebek ya da kese ile ilgili bir problem yok rahim ağzında bir yara var demişti.

Anladım çok geçmiş olsun bende devam ederse gideceğim

16 haftaya kadar kanama yasadim hastanede yattim cok sukür 20 haftalik olduk.
Bol bol uzan dinlen cok hareket etme insallah saglikli gecirirsin bi sorun cikmaz.

16 haftaya kadar kanama yasadim hastanede yattim cok sukür 20 haftalik olduk.
Bol bol uzan dinlen cok hareket etme insallah saglikli gecirirsin bi sorun cikmaz.
Geçmiş olsun umarım bende atlatırım sorunsuz sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım ben ilk haftalarda bir kez kahverengi lekelenme bir kez de senin gibi peçeteye gelen pembe renkli kanamam olmuştu ama ben hamile olduğu bilmediğim için yine adet gecikmesi yaşıyoruz zannedip üzerinde durmamıştım ve bir sıkıntı yaşanmamıştı ama sen uzan kendini yorma doktorun bir müddet sonra ilacı kesebilir veya hamilelik boyunca da kullanabilirsin ama bu şekilde olup sağlıkla vaktinde doğuran çok kişi var bir de aklında bulunsun rahim ağzı uzunluğunu sor doktora her gittiğinde kısalma var mı yok mu dikkat et bir de enfeksiyona dikkat et canım bunu söylememin sebebi de ben 22. Haftamda rahim ağzı yetmezliği veya enfeksiyon yüzünden kaybettim bebeğimi sebebi belli değil o yüzden denk geldiğim her anne adayını uyarıyorum elimde değil

Başın sağolsun canım sağol verdiğin bilgiler için birdahaki randevum da soracağım mutlaka

Selam, uzun süredir bu bloğu takip ediyorum artık yazmam gerektiğini düşündüm ve hem kendime hemde ihtiyacı olanlara bir nebze de olsa yardımım olabilir ümidiyle kayıt oldum. Korkularını ve endişelerini yürekten anlayabiliyorum. Şu an 5+1 hamileyim ve bu 3. Hamileliğim ( 1 sene içinde 2 düşüğüm var ) ilk hamileliğimde son güne kadar hiç kanamam yada lekelenmem olmadı 11.haftada yoğun kasık ağrısı ile doktora gittiğimde 7 haftalık gelişimin durduğunu öğrendim ve düşük yapıyormuşum.tabi kürtaj oldum. 6 ayda tekrar hamile kaldım fakat o direk lekelenme ile başladı ve ara ara kırmızıya dönüştü birde çok erken öğrenince zaman geçmek bilmiyo , 3 -4 günde bir doktora gittik ve kanama alanımın olduğunu söyledi doktor , kesem ve beta hcg çok düzenli arttı ama kesenin içinde bebk gelişmedi .kalp atışını dahi duyamadım o yüzden şu an çok şanslısın çünkü kalp atışı duyulduktan sonra risk bir nebze olsa da azalıyormuş .Şu an 5+1 im ve 3 hün önce lekelenmelerim başladı ve bu sabah kırmızı kanamam oldu şimdi de arada wc de peçetede görüyorum. Süreç çok zor seni çok iyi anlıyorum ama beklemekten ,sabretmekten ve Allah’a güvenmekten başka çaremiz yok , ömrü varsa şakır şakır kanasakta bu bebek gelecek , eşimin abisinin eşide bu şekilde 3 ay kanam geçirmiş şimdi kızı 11 yaşında :) bende pazartesi doktora gidicem ve ne var ne yok görücez bakalım:) Allah’tan hayırlısını dile güzel şeyler olacak inşallah

Herkese ıyı gunler ben hamıleyım bugun dk gıtım kesede kanama var dedı ılaclar yazdı bu neden oluyo kanama varmı anlayan varmı cok mu napmam gerek bısey olurmu bebegıme

Eklentiler

• IMG_20210518_163824.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20210518_163838.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 40
Benim de 5haftalikken vajinal kanamam olmuştu adet kanaması gibi . Hemen doktora gittim bhcg değerim takip edildi 2gunde bir kanda . Yükseliyordu çok şükür. progestan ampul yapıldı . Progestan kapsülü de hep devam ettim sabah ağızdan akşam vajinal . Ağızdan alınca 1-2 saat sonra baş dönmesi çok yapıyor bende ama doktorum öyle kullanmamı söyledi. şu an 17haftaligiz . Arada yine kanamam oldu mutlaka bol bol dinlenin kendinizi yormayın. Ben artık evi bile süpürmuyorum iş yaptığımda yine tekrarlıyor çünkü . Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

İlk kizimda kahverengi pembe leke geldi 3 haftalıkken kese görünmeden gittim doktora Protestan ile 1 hafta wc harici kalkma dedi bana yattım ve 1 hafta sonra kesesini gördük dahada gelmedi canım şuan 6 yaşında kızım.
Devam eder rızkı varsa yiyeceği geleceği korkma sen dinlen ilacını kullan gerisini Allah bilir dua et bol bol içinide ferah tut

Mesajınızı yeni gördüm şu an geçti çok Şükür iyiyim

Amin sağolun iyiyim Allah’a şükür her işimi yapıyorum yavaş yavaş da olsa

Herkese ıyı gunler ben hamıleyım bugun dk gıtım kesede kanama var dedı ılaclar yazdı bu neden oluyo kanama varmı anlayan varmı cok mu napmam gerek bısey olurmu bebegıme
Ya hiç bilmiyorum geçmiş olsun şu an nasılsın

Çok geçmiş olsun sizlerede evet bu dünyada yiyecek lokmaları varsa hiçbirşey onlara zarar veremiyor şu an hala var mı kanaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…