insallah bisey olmaz bebegine canim
canım üzme bu kadar kendini ilişki tamamen yasak değil ki, nerden bilebilirdin ki sen? inşallah bişey olmaz. olsa o zaman olurdu bence ama yinede tetikte ol sen kendini de strese sokma.
canım benimde o haftalarda ilişki sonrası çok hafif bir lekelenmem olmuştu inş birşey olmaz merak etme ama daha dikkatli olun . cinsel ilişki yasak değil ama dikkat etmek gerekiyor düşük tehlikesi falan varsa tamamende yasaklayabiliyor doktorlar
bende aynı şeyi yaşadım bana herhangi bir iğne falan vurmadılar bu senin suçun değilki olabilir eşine karşıda mahçup olma sonuçta bunu oda isteyebilirdi geçmiş olsun bişey olmaz merak etme allahın koruduğunu kimse koruyamaz
ilk 10 hafta dikatli olmak lazim normal sex cok hareketli olmamali.ben hamileligimin 37 .haftasina kadar cinsel iliskim gayet güzel ve normal devam etti her isimi yaptim.ben söyle düsünüyorum biseyi ne kadar kororsan bisey oluyor.bence cok kasma kendini sex hamilelikte yasak degil ki sadece son 2 3 haftada yasakliyorlar.bence dikkat et ama cinsel hayatini da sarsma özel bir durum olmadikca.cünkü sorun olmaz.gayet normal bisey.kan belkide biyerin incindi de geldi.ama sexten bisey olmaz.olsa bize olurdu:)))))
bolbol dinlen cnm ilk 3 ay cinsellik yasak demekki sizde tehlike varki dr yasaklamştır
heralde sadece wc ye kalk elini karnına koyup süreklı duaa oku
canım benımde 9haftalıkken 2damla kanamam oldu hamıle oldugumu ogrendıgım anda cınsellık bıttı dr gıttık kese ıçınde kanamalar var dedı igne verdı 2hafta dınlen dedı wc ve yemek ıçın ayaga kalktım sadece 2hafta sonra azalmıştı 3ayımı doldurduktan sonra hıç kalmadı suan 5.ayıma gırdım hala cınsel ılıskı yok bızde kızıma bısey olur dıye korkuyoruz esımde bende içinı ferah tut bısey olmaz
aynı durumu bende yasadım cnm ama cok sukur birşey olmadı. yat bir süree uzan sürekli. bnada doktor progestan vermıstı tam bitirmedim bilee korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?