cnm cevabın için teşekkür ederim, aklıma takılan bu kanamanın rahimde emilmesi yani tehlikenin ortadan kalkması ne kadar süre alır ortalama olarak?bir bilgin var mı acaba?
10günde emin ol bişeyın kalmaz. cocuk kendını korur derler. bendede kanama alanı vardı 1 hafta-10 gün kdr ilişkii yasaktı ve sürekli dinlendimm sende yap ayakta kalma gecer.
Canim dert etme kendine o kadar, insallah birsey olmaz bebeğine , o kanamanın olacağı varmis belkide, benimde iki gebeliğimde de hafif kanamalar oldu, hatta bundan öncekinde kesenin arkasında kanama vardi, gecti gitti sukur, üstelik çalışıyordum da, cinselliklede alakası yoktu, bazen olabiliyor boyle, insallah sorunsuz atlatirsin ,zaten kanaman da devam etmemiş
Kendini bu kadar suçlama, cinsellik yasak degilki , o kanama hızlı yürümeyle ani bir hareketle bile olmus olabilir, insallah tez zamanda gecer
canım kanama ilişkiye bağlı değil ve gebeliğinin başındasın henüz.ben 6 aylık gebeyim ve erken doğum riskim ona rağmen doktorum cinsel ilişkiyi yasaklamadı.endişelenme ve dikkat et kendine kanama gebeliğin başlarında olabiliyor çok geçmiş olsun
bence hiç kendini suçlama olacağı varmış demekki,çünkü cinsel ilişkinin hiçbir zararı olmuyorki normalde.bizim hamilelikten önce ne sıklıktaysa aynı devam etti ama hiç böyle birşey yaşamadım.sen de bilemezdin yaşayacağını.belki başka bir sebeple de bu durum başlayabilirdi.hiç kötü hissetme dinlenmene bak,birşey de olmaz.zaten evhamlandıkça insanın başına geliyor ben böyle inanıyorum.hamile olduğumu aklıma getirmiyorum bile,önceden nasılsa tüm hayatımda aynı yaşıyorum.
bu arada cinsiyeti hakkında bişey söyledimi doktorun ben 13 haftalıkken kız olduğunu öğrendim 14.haftada ense ölçümü için renkli ultrasona girdiğimde kesin kız demişlerdi
biraz daha iyi olmana sevindim inşallah geçer canım allah sağ salim kucağına almayı nasip eder annelik gerçekten çok zormuş daha karnımızda bize neler çektiriyorlar bütün hayatımızı etkliyorlar doğunca düşünemiyorum bile.ben evlendim hemen hamile kaldım hiç bişey anlamadım bizim yaramaz kızın sayesinde balayına bile gidemeden hastanelerde geziyoruz işte
arkadaşlar 11 haftalık gebeyim, dün yatakta eşimle uzanırken arzularıma yenik düşüp gebeliğin başından beri ara verdiğim cinsel ilişki perhizimi bozdum.
Hatta tam birlikte bile olmadık ki bebeğe zarar gelmesin diye
eşim yapmayalım, etmeyelim dedikçe ben düşük riskim yok bu durumlarda doktorlar yasaklamıyor bişey olmaz diye direttim üstelik
yataktan kalktım ki ne göreyim birkaç damla kan !!
Bugün doktora gittik, kesede az miktarda kan gördü
bebeğin kalp atışı varmış çok şükür
pruluton iğne oldum, 3 gün sonra bir daha olacağım, kanamam birkaç damladan sonra devam etmedi
hem vicdanıma hem bebeğime hem eşime karşı çok mahcubum
sizce bebeğime birşey olur mu
.inşallah olmaz canımm ... Içine ferah tut
merhaba ben şuanda 9 haftalık hamileyim 6 haftalıkken dr ye gittiğimizde banada kese kenarında kanama var dedi.senin yazdığın iğneden verdi.birde progestanı günde 2 tane kullanmamı söyledi biri gece biri gündüz.ve stresten uzak dur dedi.rapor verdi çalıştığım için.hızlı hareket ediyordum yavaş hareket etmeye başladım evde yattığım için stresten uzak kaldığım için 1 hafta sonra gittiğimde kanama kalmamıştı.onun ilişkiyle alakası yok ama bize yasaklamıştı öncesindende :)için rahat olsun.erkekler kendileri istediklerinde sorun yapmazlar ondan değil derler.sen istediğin için senden kaynaklı sanma olacağı varmıştır.ama ilişkiyle alakası olduğunu sanmıyorum.hareketlerine dikkat et hızlı hareket etme ve çok çok dinlen.geçmiş olsun.Allahım şifa versin.güzel haberini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?