Düşük tehlikesi olabilir mi?

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Kızlar 5 haftalık hamileyim ve bugün çok şiddetli kasık ağrım vardı arkasına pembe renkte kanamam oldu. Sizce bu düşük tehlikesi olduğunun belirtisi mi? Hastaneye gitsem alttan muayene edecekler diye korkuyorum. Yattım ayaklarımıda yastık koydum ama çok korkuyorum ya düşerse bebeğim

ayagını hafif kaldırıp yatmaya devam et
kırmızı renge bayrak rengine dönerse hastaneye git belki igne vururlar belki hap verri bebek tutunsun diye
sakın ama sakın br yerlere uzanma dinle hep yat
yemegini ye yat
benimde oldu hafif bir renk ama benim kazma kafamdan oldu ilk gebelik bişey olmaz dediler işini gücünü yap
bende salak gibi inandım ne kadar temizliğim varsa dip köse yaptım yürüdüm uzun yolu
hep ayakta uzanarak dolap sildim
sonra ne oldu işte akıntı başladı
ödüm koptu dünyam başıma yıklıdı orda kafam danketti anladımki beni benden başkası düşünmez
hemen hastaneye gittim hap verdi
eve geldim yattım dinlendim yemegimi hızlıca ocaga koydum hemen
yattım yemeğmi tepsiyle kucagıma aldım dökmeden yedim
yattım dinlendim haplarımı içtim düzenli bol su iç tm
şimdi kızım 6.5 yasında cok sükür okula gidiyor
aman diyeyeim kendine dikkat et
hızlı dus al banyoda otur yıkan oyalanmadan
evde hep yat dinlen beslen yat dinlen sürekli bunu yap sıkılsanda sonra ayaga kalkarsın ben sosyete pazarlarında gzdım sonra

sakın korkma kırmızı renk olunca tehlikeli bir durum var demektir
o zaman gidersin simdilik eşini bekle pijamanı giy yat dinlen
ayaklar yüksekte dursun

Ben bir normal Doğum birde düşük yaptım. Alttan muayeneden korkmamdaki amaç ilk düşüğüm alttan muayeneden sonra oldu. Bebeğime birşey olursa diye korktuğum için muayeneden çekiniyorum

Alttan muayeneden korktuğun icin doktora gitmemeni çok yanlış buldum. Belki bir sıkıntı var ve önlem alınacak?

Düşüğünün alttan muayene ile hiçbir ilgisi olamaz, sadece tesadüftür.

Ben de senin haftalarda pembe açık kahve küçük bir akıntı yaşadım. Doktora gittim, Progestan verdi geçti. Alttan falan da bakmadı. İstemediğin sürece alttan zaten bakmaz ozeller.

Yakın bir zamanda da kırmızı ufak bir kanama yaşadım. Progestan üçe çıktı. Gecti gitti. Gitmeniz sizin ve bebeğiniz için en hayırlısı. Zorla alttan bakmazlar, korkmayın. : )

Zaten cok yeni hamilesiniz...sanmam muayene olacagini..belki ultrasonla oalbilir alttan...oda sikinti olmaz

Benimde kanamam oldu 1 hafta kadar kahverengimsi.. Doktor bebegin tutunma asamasinda olur diyip progestan vermisti.Ama ağrım olmamıştı. O yuzden bi doktora gorunmenizde fayda var.

Canım bu arada fiziksel acı her zaman uyarı niteliğindedir. Ciddi bir şey olmasa bile bir an önce doktora görün.

Canım hemen kötü düşünme , doktoruna sor gerekirse alttan muayene olucaksın

Alttan muayenenin Nesinden korkuyorsunuz
İtiraf ediyorum bende korkuyorum çatal falan pek sempatik değil
Konu sahibi bazen korkularımız yüzleşmeliz sağlığınız ve bebeğinizin iyiliği için gereği neyse yapmanız lazım

Dr a git eger dusuk riskin varsa igne olursun ve hap verirler hic vakit kaybetme basima geldi.igne oldum ve hap kullandim 16 haftaya kadar yattim kizim 2 yasinda cok sukur...ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…