- Konu Sahibi Amazing family
-
Ben demistim, ve ayrica ustune gorme bunyeden bunyeye degiskenlik gosterebilir. Kimi zaman kahverengimsi kimi zaman pembemsi renkte de oldugu goruluyor.. Dr a gidip danismakta fayda var tabiki.Üstüne görme olabilir demiş bi arkadaş ama üstüne görme pembe renkli olmaz ayrıca pembe renk de tehlike demektir doktorunuzu arayın yada hemen hastaneye gidin aynı şeyi yaşadım hemen iğne oldum dinlendim progestana başlattı geçti çok şükür ama alttan muayene oluyor bu bebeğe zarar veren bişey değil diye belirtmişti doktorum geçmiş olsun
Ciddi misiniz? Çok şaşırdım. Çok geçmiş olsun.Hastaneye geldim ve doktorum düşük yaptığımı söyledi kan sonucuna göre kesinleşince sanırım kürtaj olucam
Kan sonucum çıktı yükselmiş ama beklediklerinden düşük olduğunu söyledi doktorum eve geldim dinleniyorum şuan biraz kanamam var ağrım azaldı çok şükür ama doktor Ümit de vermedi bakalım pazartesi tekrar gel kanda tekrar bakalım dediler çok saolun bu aradaCiddi misiniz? Çok şaşırdım. Çok geçmiş olsun.
Yükselmiş ise düşük olduğunu doktor nerden çıkardı anlamıyorum. Six iyice dinlenir. Belirttigim gibi ilk gebeligimde nerdeyse doğuma kadar aynı kanamaları yaşadım. Çok şükür oğlum kucaginda şimdi. Darısı başınıza inşallah :))Kan sonucum çıktı yükselmiş ama beklediklerinden düşük olduğunu söyledi doktorum eve geldim dinleniyorum şuan biraz kanamam var ağrım azaldı çok şükür ama doktor Ümit de vermedi bakalım pazartesi tekrar gel kanda tekrar bakalım dediler çok saolun bu arada
İnşallah canım çok saol yaYükselmiş ise düşük olduğunu doktor nerden çıkardı anlamıyorum. Six iyice dinlenir. Belirttigim gibi ilk gebeligimde nerdeyse doğuma kadar aynı kanamaları yaşadım. Çok şükür oğlum kucaginda şimdi. Darısı başınıza inşallah :))
Bence gitmenizde fayda var bende düşük yaptım kese evde düştü ama içerde parça kaldı tekrar ultrasonla muayene olursunuzDeğerim 140 a düşmüş yani düşük yapıyormuşumdoktor eve gönderdi 2 gün sonra tekrar gel değerine tekrar bakalım sıfırlandı mı diye dedi. Kendim evde düşüreceksem tekrar gidip kana baktırmama gerek var mı siZce ?
Kürtaj mı oldunuz peki ?Bence gitmenizde fayda var bende düşük yaptım kese evde düştü ama içerde parça kaldı tekrar ultrasonla muayene olursunuz
Evet oldumKürtaj mı oldunuz peki ?
Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ama maalesef ben düşük yptımbenimde 5.haftadan 7. haftaya kadar kahverengi lekelenme ve kramplarım oldu hemeen ama hemen doktora gitmen lazım alttan muayene etti benide ama bebiş için katlanacaksın düşük riskin var dedi banada progestan bebe aspirini verdi 2 hafta kllandm 8. haftamda tamamen bitti çok şükür şimdi 10+4 olduk
Geçmiş olsun. Peki içeride parça kalmış ya siz bir gariplik olduğunu anladınız mı ne bilim bir ağrı bir kanama çokluğu şüphelenip mi gittiniz tekrar doktora ?Evet oldum
bilmiyordum canım bundan sonrasında kendine dikkat et allah tez zamanda yine nasip etsin inşallahSağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ama maalesef ben düşük yptım
İçeride parça kalmış mı diye baktırmaya giderim en fazla
Amin Rabbim isteyen herkese versinbilmiyordum canım bundan sonrasında kendine dikkat et allah tez zamanda yine nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?