Slm kızlar 7 haftalık hamileyim ve iki hafta üst üste kontrole gittim ve ikisinde de bebeğimi üstten göremedikleri için alttan baktılar ve ilk hafta kahverengi akıntı başladı doktora ısrarla sormama rağmen kahvrengi akıntının akıbetini açıklamadı ikinci hafta yine alttan baktılar ve ertesi günü kanamam oldu acile gittim düşük tehlikesi var dediler.benimle aynı durumu yaşayanlar varsa burda birbirimize destek olalım..
Gecmis olsun canim banada doktorum alttan bakti ama bir sikinti olmadi cok sukur kahverengi akintiyi genelde pek onemsemezler ama kirmizi olan tehlikeli biraz progestan verdimi doktorun onu kullanirsan allahin izniyle birsey olmaz
ÇOK SAĞOL CANIM.EVET VERDİ DÖRT GÜNDÜR KULLANIYORUM VE BUGÜN TAMAMEN BEYAZA DÖNÜŞTÜ ALLAHIN İZNİYLE ATLATICAZ İNŞAALAH.3 GÜN DİNLENDİM BUGÜN İŞE BAŞLADIM İNŞALLAH Bİ SORUN OLMAZ..
İns olmaz cnm bulantin yokmu calisabiliyosun masallah
bulantıda var ama daha çok mide ağrısı çekiyorum
Meraba kızlar ben 7+1 haftalık hamileyım aşırı kasık ağrılarım için protestan kullandım bıttı. Gecen hafta çok midem bulanıyordu bu hafta sanki hiç bişeyim yok bebeğime bişey olmuş mudur sizce? Keseyi alttan bakıp gördü kalp atışları için bu Cumartesi gidicem doktora
Meraba kızlar ben 7+1 haftalık hamileyım aşırı kasık ağrılarım için protestan kullandım bıttı. Gecen hafta çok midem bulanıyordu bu hafta sanki hiç bişeyim yok bebeğime bişey olmuş mudur sizce? Keseyi alttan bakıp gördü kalp atışları için bu Cumartesi gidicem doktora
kızlar benim de düşük tehlikem var çok uzgunum ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uzulmr canim benim de dusuk tehlikem vardi gecti.cok uzulmustum heba etmistim kendimi merak etme yasayacak cocuk dusmuyor saglikla kucagina slirsin Insallah
Oncelikle bebeğin hayırlı olsun :)Slm kızlar 7 haftalık hamileyim ve iki hafta üst üste kontrole gittim ve ikisinde de bebeğimi üstten göremedikleri için alttan baktılar ve ilk hafta kahverengi akıntı başladı doktora ısrarla sormama rağmen kahvrengi akıntının akıbetini açıklamadı ikinci hafta yine alttan baktılar ve ertesi günü kanamam oldu acile gittim düşük tehlikesi var dediler.benimle aynı durumu yaşayanlar varsa burda birbirimize destek olalım..
Benimde düşük tehlikem var 5 haftalik hamileym dun kanamam oldu çalışırken oso biraktim yatiyorum cuma gunu gidicem )inşallah bi sikinti olmaz
Mrb bir sorum olacak ovulasyon gününden beş gün geçti bende klasik AĞRIDI ve bel agrisi mevcut usuttummu diye sicak koydum ama nafile sol kasigim batiyodu bucak kesiği gibi simdi kasiklatima dondu ve göğüs uclarim uyuşuk gibi arada da alttan bucak saplaniyor. Hamilelik belirtisi olabilir mi?
Canım ne desek boş inşallah hamilesindir demekten başka elimizden birşey gelmez. Herşeyin hayirlisi olur rabbim yüzünü güldürsun. Ne zaman adet tarihin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?