Oncelikle bebeğin hayırlı olsun :)
Benm kahverengi lekeler 5.haftada basladi suan 11+3 hala var progestan kullaniyorum üzülme bebislerimize hic bisey olmayacak rabbimin izniyle :)
Canım ne desek boş inşallah hamilesindir demekten başka elimizden birşey gelmez. Herşeyin hayirlisi olur rabbim yüzünü güldürsun. Ne zaman adet tarihin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6 haziran ama yumurtladigim günden bir gün sonra basladi ve hala devam ediyo
Ney devam ediyor anlamadim canım
Klasik ve bel agrisi cnm ama bucak kesiği gibi.
6 haziran ama yumurtladigim günden bir gün sonra basladi ve hala devam ediyo
Turuncu leke ne demek peki bi kac gündür saridan koyu akıntım var
Slm kızlar 7 haftalık hamileyim ve iki hafta üst üste kontrole gittim ve ikisinde de bebeğimi üstten göremedikleri için alttan baktılar ve ilk hafta kahverengi akıntı başladı doktora ısrarla sormama rağmen kahvrengi akıntının akıbetini açıklamadı ikinci hafta yine alttan baktılar ve ertesi günü kanamam oldu acile gittim düşük tehlikesi var dediler.benimle aynı durumu yaşayanlar varsa burda birbirimize destek olalım..
Benim de öyle ya hamilemisin canım
İnşallah canım niye çalışıyorsun ki ya 3ay yat ondan sonra çalışırsin
Hamile olduğumda calisiyodm bundan sonra da eşim göndermez cnm
Evet 11+4 :))5 haftalikken lekelenmem oldu ama uzun zamandır yoktu simdi de bu sekildesen hamilemsn
Canım ben kaç haftalık hamileyim bilmiyorum doktor birşey demedi bugün sonucu aldım 423.7çıktı ışte ama kasık ağrım çok kahverengi akıntım var heralde düşük olacak hayirlisi
Daha çiçeği burnunda hamilesin :)) dr progestan yada igne verdi mi ?vermediyse zaman kaybetmeden dr a git..mecbur kalmadikca ayağa kalkma sırt üstü uzan ayağının altına yastık koy benm de tehlikem var hic kalkmiyorum rabbim bebeklerimizi bize bagıslasın dua et bol bol
Canım benim progestan verdi yatiyorum sadece namazdan namaza kalkıyorum . Senin ilk beta kaç çıktı canım ben daha kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum
Hatırlamıyorum canm yaa ama önemli olan kaç çıktığı değil hergun düzenli olarak ikiye katlamasi
Insallah canm isteyen herkesin inşallah:)) cok sevindim rabbim tamamına erdirsin hep birlikte inşallahBenim çok güzel katlanmış canım inşallah hep böyle devam eder
Insallah canm isteyen herkesin inşallah:)) cok sevindim rabbim tamamına erdirsin hep birlikte inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?