Düşük tehlikesi olanlar :(

Oncelikle bebeğin hayırlı olsun :)
Benm kahverengi lekeler 5.haftada basladi suan 11+3 hala var progestan kullaniyorum üzülme bebislerimize hic bisey olmayacak rabbimin izniyle :)

Zaten doktorlar kahverengi lekeyi önemsemiyorlar kırmızılar gelirse sorun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6 haziran ama yumurtladigim günden bir gün sonra basladi ve hala devam ediyo

6 haziran ama yumurtladigim günden bir gün sonra basladi ve hala devam ediyo

Ney devam ediyor anlamadim canım

Klasik ve bel agrisi cnm ama bucak kesiği gibi.

Canım kendini şartlama herşey Allahtan çocuk sahibi olmak çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin ama ondan daha önemli şeyler var hayatta . İbadet etmek herşeyden daha önemli biz bu dünyaya kulluk etmeye geldik rabbim inşallah ibadetlerimizi kabul eder ve bize hayırlı sağlıklı evlat verir

Canım bu haftalarda tutunma kanaması oluyor kahverengi akıntı şeklinde.Asıl düşük belirtisi aşırı kasık agrısı ve kanama yada akıntıyla karışık kırmızı renkli kanama.Rahat tut içini allahın izniyle birşeycik olmaz bebegine.Hem bunun alttan bakılmasıyla alakası yok canım .

Canım yeni hamile olanlar lütfen alttan muayne ettirmesin .ilişkiyi bile yasakliyorlar ama muayne ye gelince alttan bakıyorlar sonra düşük olunca da gidip yatin yapacak birşeyimiz yok diyorlar.

Evet 11+4 :))5 haftalikken lekelenmem oldu ama uzun zamandır yoktu simdi de bu sekilde sen hamilemsn

Canım ben kaç haftalık hamileyim bilmiyorum doktor birşey demedi bugün sonucu aldım 423.7çıktı ışte ama kasık ağrım çok kahverengi akıntım var heralde düşük olacak hayirlisi

Canım ben kaç haftalık hamileyim bilmiyorum doktor birşey demedi bugün sonucu aldım 423.7çıktı ışte ama kasık ağrım çok kahverengi akıntım var heralde düşük olacak hayirlisi

Daha çiçeği burnunda hamilesin :)) dr progestan yada igne verdi mi ?vermediyse zaman kaybetmeden dr a git..mecbur kalmadikca ayağa kalkma sırt üstü uzan ayağının altına yastık koy benm de tehlikem var hic kalkmiyorum rabbim bebeklerimizi bize bagıslasın dua et bol bol

Canım benim progestan verdi yatiyorum sadece namazdan namaza kalkıyorum . Senin ilk beta kaç çıktı canım ben daha kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum

Son düzenleme:
Canım benim progestan verdi yatiyorum sadece namazdan namaza kalkıyorum . Senin ilk beta kaç çıktı canım ben daha kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum

Hatırlamıyorum canm yaa ama önemli olan kaç çıktığı değil hergun düzenli olarak ikiye katlamasi

Insallah canm isteyen herkesin inşallah:)) cok sevindim rabbim tamamına erdirsin hep birlikte inşallah

)inşallah canım benim ben salı günü gitcem doktora 1000üstünde çıkması lazım inşallah çıkar

Ben senn yerinde olsam gider anasaglikda kan veririm ii sabrediyorsun ben biraz panik oldum bu süreçte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…