Düşük tehlikesi yüZünden evde yatanlar canınız sıkılmasın gelin dertleşelim :)

Ptogestan kan sulandırıcı aspirin iğne herseyi kullanıyorum canm öyle pişmannmki keşke kocami red etseydim aramızda bozuktu red edersem daha kötü olur die red edemedim keşke etseydim

Ptogestan kan sulandırıcı aspirin iğne herseyi kullanıyorum canm öyle pişmannmki keşke kocami red etseydim aramızda bozuktu red edersem daha kötü olur die red edemedim keşke etseydim
Canim ne zaman kalp atisini dinlemeye gideceksiniz? Calisiyorsan izin al muhakkak yat ve dinlen hicbir is yapma
Dua edelim senin icinde insallah hicbirsey olmaz iyi mutlu haberlerini verirsin bize..

İnşallah kötü bişy olmaz ..içini ferah tut bak madem iğnesinden hapına herşeyide kullanıyormuşsun Allah yardım eder ..

Arkadaşlar Merhaba, benim de dün kanamam oldu ben 4,5 haftalik hamıleyım her şey yolunda ken birden dün sabah açık pembe kan geldi hemen Dr aradım kalcadan proluton igne yaptır dedi hastaneye gittik orda ki kadın doğumlu hemen iğneye yaptı ve degerim baktı degerim 2098 çıktı Dr çok iyi dedi 1600 bekliyordu eve döndük wc ye gideyim dedim bir anda peçeteye bir oluk pıhtisi olan kan geldi ve sonra kesildi halen köyü kahve leke şeklinde geliyor beklemede yim ama kalbim yerinden çıktı sanki nefes almıyorum acaba düşük mu yaptım kanama kesildi acaba ilaçlar mi tutuyor kendimi dinliyorum yatıyorum acaba agrı ile kanama başlayacak mi diyorum.ben benden gitim anlayacağınız annem sen kafayı yedin dedi akşam eve hemşire gelip kan değeri më bakacak düştü mu diye çünkü kendi doktorum çarşamba günü gel dedi bir şey olursa da yapacak bir şey yok dedi çok üzülüyorum ve ağlıyorum

Canim ne zaman kalp atisini dinlemeye gideceksiniz? Calisiyorsan izin al muhakkak yat ve dinlen hicbir is yapma
Dua edelim senin icinde insallah hicbirsey olmaz iyi mutlu haberlerini verirsin bize..
Bugün işten ayrıldm zaten psikolojim bozuldu bu şekilde insanlara yardımcı olamazdım perşembe günü kalp atışlarını duyarmışız beklicem perşembe gününü inşallah hersey yolunda gider

Canm bnde şuan bekliyorum doktora gideceğim günü ne oldu die merak içindeyim bndede ara ara kahve rengi akıntı geliyor seni cook iyi anlıyorum

Bugün iştedicıldm zaten psikolojim bozuldu bu şekilde insanlara yardımcı olamazdım perşembe günü kalp atışlarını duyarmışız beklicem perşembe gününü inşallah hersey yolunda gider
Korkma canim benim insallah kalp atisini duyarsiniz dusuk oldugunda lekelenme seklinde kanama olmaz normal adet gibi oluyor genelde.. Evde dinlen allahin izni ile duyarsiniz kalp atislarini insallah.. Olumlu dusunmeye calis biliyorum persembe grlmek bilmez simdi sana ama biraz sabret..

Teşekkürler ederim canm umarım dediginin gibi olur herşey.bebeğime bişey olmasnda bn beklemeye razıyım.

Kızlar günaydın. İnşallah güzel haberler alacağımız, damla kan, lekelenme görmeyeceğimiz bir gün olur. Kahverengi leklenmesi olanlar korkmasın bu sktif olmayan kanama belirtisiymiş zamanla oda azalınca herşey düzelir inşallah. Yatarken sırt üstü yatın ve ayağınızn altına yastık koyun ani hareketlerden kaçını

Yok canım ya bi kaç gündür ayakta geziyorum bişey oldu mu diye korkuyorum
Canım olmaz inşallah ama kendini yorma ve sakın olumsuz düşünme. Allah yaşatmasın kimseye ben ilk hanileliğimde kötümserdim çok sonu kötü bitti. Oljmsuzlukları çağırmayalım olumlu olalım :)

Kızlar benim ilk gebeliğim... ge.en hafta kanamam oldu hemen iğne vuruldum ve progestan başladım. artık evde dinlenmedeyim. ama evde de rahat duramıyorum ki sürekli ayakta bi oraya bi buraya bugünde biraz fazla ayakta kaldım sanırım. birden bi ağrı başladı anlatamam. karnımda böle kramp gibi ağrılar. geldi gitti. şükür kanamam olmadı ama gidip hemen iğne vuruldum tekrar. bu yatak istirahati ciddi bişey sanırım. bi yakınım sadece tuvalete gitmelisin. ayaklarını uzat ve yat demişti. bu kadar ciddi mi oluyor ya ? bu arada 9. haftamız bitti. 10. hafta içindeyiz :)

Geçmiş olsun arkadaşım. İşim önemli kısmı yatma zaten. Ben hastanede kaldım orada tuvalete bişe kalkma demişlerdi sıfır hareket isitiyor doktorlar. Bende oturmuyorum bile sürekli yatıyorum. Sadece wc için kalkıyorum sende ayağının altına yastık koyup uzan iş yapma. Ev iş her zaman yapılır ama bebeklerimiz çok önemli. Bolda sıvı almaya özen göster :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…