Düşük tehlikesi

Neslihan atilgan

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2023
40
4
16
32
6 hafta bir günlük gebeliği gibiyim kalp atışlarını duyduk dün otururken kanamam oldu Çok değil Ama doktora gittik Rahime ağzında biraz Kanama var ama kesinlikle etrafında yok kalp atışlarında duydu çocuğun progesteron iğne verdi fitil şu an kırmızı kan kahverengildekilere döndü peçeteye sildikce geliyor Sadece düşüp tehlikesinden korkuyorum ağrısız düşük olur mu

Hayır ağrısız düşük olmaz Ağrı çekersin ben düşük yaptım ama öyle ahım şahım bir ağrı değildi 9+5 de düşük yaptım haftam büyük olduğu için beni kürtaj a aldılar ama kötü düşünme aşkım bişey olmaz inşallah bebişin e kahve rengi kan içerdeki beklemiş kan aşkım korkma ondan bişey olmaz ama kırmızı gelirse hemen git doktor a

Dusukte cok ağrım olmuştu, bir gece sabaha kadar kivrandim, parçalı kanama olmuştu gece boyu , sabaha gittiğimde kürtaja aldilar

Kanama kahverengiye döndüyse aktif kanama yok demektir muhtemelen o hafif kanamanın kalanını atıyorsunuzdur inşallah.Kalp atışı duymanız çok olumlu bir şey stres yapmayın mümkün olduğunca uzanarak geçirin belli bir süreyi.
Ağrı kısmına gelince üç düşük yaptım ilki çok travmatikti kürtaj oldum anestezisiz Allah korusun öyle bir durum olursa kesinlikle özel hastanede anestezi ile olun.Diğer iki düşüğümü kendiliğimden yaptım sancılı bir adet gibi düşünün o şekilde bir ağrı oluyor ama bünyeye göre değişiyor tabii ki.Olumlu düşünün kalp atışını duymuşsunuz kese etrafında kan yokmuş inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kahverengiye dönmesi iyi doktor taze kan geliyorsa korkman gerekir demişti ki zaten benim öyle oldu 8. Haftada kalbi durmuş 10 gün fark etmedim kanama ve parça gelince anladım. Herkesin farklı sanırım ben ağrı yaşamadım kürtaj dan sonra da aşırı ağrım olmadı.

Merhaba canım şimdi Bebek sahibi oldun mu
Ve dusuklerinin sebebi neydi

Merhaba canım şimdi Bebek sahibi oldun mu
Ve dusuklerinin sebebi neydi
Ne yazık ki henüz olamadım.Hatta bugün 3. Düşüğümü yaptım.Hepsi 5-7 hafta arasında genetiklerinde problem olduğu söyleniyor erken dönem düşüklerinin eşim de ben de genetik testi yaptırdık bizde herhangi bir problem yok ama bizde olmasa da embriyoda genetik problem olabiliyormuş.İlk iki düşüğüm doğal gebelikti üçüncü düşüğüm tüp bebekti.Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Günaydın bitanem çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm inşallah aşkım inşallah sağ salim alalım bebeklerimizi kucaklarimiza
Aşkım kan pıhtılaşmasına bakıldı mi çünkü bende bir kürtaj geçirdim ve kan pıhtılaşması olabilir demişler di

Her şeye bakıldı pıhtılaşma çok hafif düzeyde yatkınlık var zaten tüp bebek olduğu için kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum onunla alakalı bir durum değilmiş.7. Haftada yolk sac normal sınırların üstünde büyükmüş bu sebeple de embriyonun genetiği bozukmuş sağlıksız gebelik yani

Çok geçmiş olsun aşkım evvet kan sulandırıcı kullanıldığı halde düşük yapanları da duydum bu platform da sağlıksız olduğu için hiç bişey fayda etmiyormuş

Aşkım birde bu kan pıhtılaşması için tıbbi genetik e mi kan verdiniz yoksa kadın doğum doktoru kanina mi baktı pıhtılaşma var dedi

Aşkım birde bu kan pıhtılaşması için tıbbi genetik e mi kan verdiniz yoksa kadın doğum doktoru kanina mi baktı pıhtılaşma var dedi
Biz iki test verdik genetikte karyotip analizi ve trombofili paneli yanlış hatırlamıyorsam karyotipe kadın doğum yönlendirdi trombofiliye hematoloji.Trombofili pıhtılaşma testi bu testi yaptıktan sonra kadın doğumcu yorumlayabilir pıhtılaşma olup olmadığını ama hematolojinin görmesi daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…