- 19 Kasım 2014
- 13
- 2
- 8
- 36
- Konu Sahibi nalan mehmet kadir
-
tsh benim 3.22 çıktı ilaç kullanmaya başlayınca . ilaçtan önce 6 küsür olmuştu. 25 mg ile başladım şuan 50mg. doktor boş bile olsa gebelik olunca vücut farklı kullanır dedi 2 ay sonra gidicem ama sanırım 75 e çıkacak diye düşünüyorum. bu arada tsh önemli bebek için eksik olursa gerizekalı olabiliyormuş. ne olur önce tsh düzeyi düzelsin sonra bebek düşünün. yavrularımız sapasağlam olsun sağlıklı olsun. düşük olmadı şükür. boş gebelik olmuş patalojide sonuç bekliyorum olursa yazacağım burdan neden boş gebelik olduğunu.[/QUOTE Allah yardımcımız olsun bekliyorum senden sonuç
ben ilacı kullanmadım düşükten sonra verdiği 2 gün içtim ishal kusma ve gaz şikayeti oldu ve bıraktım ilacın adı folbiol çok raharsız etti doktora gidemedim ve aniden braktım düşükten sonraki ay adet oldum bu ayda 10 gün sonra olcam tutmazsa tbi ylnz bnm ki 2 hftalıkmış kimyasal sanırım bu yine sorun olurmu tsh düşmemişmidir kulllanmamamın sakncası olur mu en son düşük değerim 1.3 az değer olnca kllnmamamın sornu olmz dedim ama hmilelik olursa bu ay bebeğe zararı olurmuhaftaya öğrenirim herşeyin hayırlısı .
ekim 28 indeki tsh değerim :2.37 ama düşük de ekim 31 indede düşük gerçekleşti değerim normal mi sizce bnm kafam iyice karıştı artıkgeçmiş olsun öncelikle bende şuan kimyasal gebelik yaşıyorum. değerim 2 günde 140 dan 39 a düştü. tsh değeriniz acaba benimde biraz yüksekte
tiroid olanı bırakmadım hala içiyiorum sadece folbiolu kullanmıyorum o düşük sonrası için teşekkür ederim canım bn şehire 1 buçuk saat uzağım her zaman doktora gitme lüksüm yok fırsat bulursam gidiceğim sağolasınbilmiyorum çok fazla bilgim yok ama genelde ben ilaç konusunda hassasım hep kullanıyorum bitene kadar. bence doktorla görüş o ilaç yan etki yapmıştır sana yenisini versin bence kullan. tiroid hormonu hem senin hem bebeğin için önemli riske atmaya değmez.
Kan verdi cnm 2 ye dusmus kendiliginden:)canım bnm tsh değerim 6.75 di bu tiroidlerimin çalışmamasından kaynaklıymış e o çalşmadığı içinde hormonlar çalışmadı bu yüzden bnmde bebek olmadı ilacımı kullndım o ay hmile kaldım ama 2 hfta sürdü düşük yptım.doktora bir sor tsh nin değerini vesebep olup olmadığını ama çalışmazsa bebek sahibi olamazmışım bunu biliyorum şu an tedavi aşamasındayım tekrar ......seninde olmuyorsa ble bir sıkıntı olabilir.bütün değerlerine baktır hatta mümkünse özele git.geçmiş olsun.
geçmiş olsun o zaman kurtarmışsın sonuç çok iyi inşallah sıkıntısız olur ve müjdeni suyarsın hakkımızda hayırlısı :)Kan verdi cnm 2 ye dusmus kendiliginden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?