düşük ve tiroid

nalan mehmet kadir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
13
2
8
36
merhaba arkadaşlar ben 1,5 buçuk aydır eutrox 50 mcg ilacı alıyorum tiroid bezleri çalışmadığı için,ekim 28 2014 de beta hgc tahlil yptırdım sonuç:230,6 . ekim 31 indeki tahlil 52,5 çıktı yani düştü yalnız benim birkaç şüphem bar acaba bu kulandığım ilaçtan mı oldu bu düşük ?kadın doğum doktorum ondan olmayacağını söyledi ama ben ikna olamadım bu ilacı kullanalı hormonlarım çalışıyor acaba vucüt alışmadığı içinmi düştü yoksa farklı sebeplermi kafamda milyonlarca soru var .8 yıllık evliyim 7 yaşında bir oğlum var ve şimdi çok istiyorum nasip olur inşallah ...ama birdaha kalırsam oda düşermi ve sebep ilaç olabilirmi yardım edin bana lütfen !

ben de bu ilacı kullanıyorum,ben hamileyken troidi öğrendim, 15 gündür ilaç kullanıyorum,haftaya kontrolüm var.gebeliğim şimdilik devam ediyor elhamdülillah. Bence düşüğünüz ilaçtan kaynakşanmıyordur, eğer öyle olsa,doktorlar vermezdi bu ilacı bize. Değeriniz çok yükselmeden düşmüş, bence düşük değil kimyasal gebelik geçirmişsinizdir.bende temmuzda geçirdim kimyasal gebelik.

olabilir şifremden dolayı girememiştim cevap için teşekkürler bu aya adet oldum artık denemelere devam allah herkese nasip etsin adınızada sevindim sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah

ben de haşimato var ve 50 mg kullanıyorum aynı ilaç . boş gebelik yaşadım kürtaj oldum hem de yeni geçen hafta. doktorum bununla ilgisi yok dedi. düşük olur bu hastalıkta ama seninki bu değil dedi. Allah yardımcımız olsun ben ümitliyim bu defa bebeğim olacak ama en az 6 ay beklemem gerekiyormuş

geçmiş olsun öncelikle bende şuan kimyasal gebelik yaşıyorum. değerim 2 günde 140 dan 39 a düştü. tsh değeriniz acaba benimde biraz yüksekte

bende aynı ilacı kullanıyorum 75 mg. ben gebelik düşündüğüm için gittim doktora tesadüfen öğrendim tsh 13 çıktı doktor 2 ay kullan kontrole gel dedi ondan sonra hamilelik düşünebilirsin dedi bakalım kullanıyorum hale Rabbim hayırlısı nasip etsin herkese ama çok tedirginim ya kötü şeyler yaşarsam diye

tsh benim 3.22 çıktı ilaç kullanmaya başlayınca . ilaçtan önce 6 küsür olmuştu. 25 mg ile başladım şuan 50mg. doktor boş bile olsa gebelik olunca vücut farklı kullanır dedi 2 ay sonra gidicem ama sanırım 75 e çıkacak diye düşünüyorum. bu arada tsh önemli bebek için eksik olursa gerizekalı olabiliyormuş. ne olur önce tsh düzeyi düzelsin sonra bebek düşünün. yavrularımız sapasağlam olsun sağlıklı olsun. düşük olmadı şükür. boş gebelik olmuş patalojide sonuç bekliyorum olursa yazacağım burdan neden boş gebelik olduğunu.

tsh benim 3.22 çıktı ilaç kullanmaya başlayınca . ilaçtan önce 6 küsür olmuştu. 25 mg ile başladım şuan 50mg. doktor boş bile olsa gebelik olunca vücut farklı kullanır dedi 2 ay sonra gidicem ama sanırım 75 e çıkacak diye düşünüyorum. bu arada tsh önemli bebek için eksik olursa gerizekalı olabiliyormuş. ne olur önce tsh düzeyi düzelsin sonra bebek düşünün. yavrularımız sapasağlam olsun sağlıklı olsun. düşük olmadı şükür. boş gebelik olmuş patalojide sonuç bekliyorum olursa yazacağım burdan neden boş gebelik olduğunu.[/QUOTE Allah yardımcımız olsun bekliyorum senden sonuç

haftaya öğrenirim herşeyin hayırlısı .
ben ilacı kullanmadım düşükten sonra verdiği 2 gün içtim ishal kusma ve gaz şikayeti oldu ve bıraktım ilacın adı folbiol çok raharsız etti doktora gidemedim ve aniden braktım düşükten sonraki ay adet oldum bu ayda 10 gün sonra olcam tutmazsa tbi ylnz bnm ki 2 hftalıkmış kimyasal sanırım bu yine sorun olurmu tsh düşmemişmidir kulllanmamamın sakncası olur mu en son düşük değerim 1.3 az değer olnca kllnmamamın sornu olmz dedim ama hmilelik olursa bu ay bebeğe zararı olurmu

geçmiş olsun öncelikle bende şuan kimyasal gebelik yaşıyorum. değerim 2 günde 140 dan 39 a düştü. tsh değeriniz acaba benimde biraz yüksekte
ekim 28 indeki tsh değerim :2.37 ama düşük de ekim 31 indede düşük gerçekleşti değerim normal mi sizce bnm kafam iyice karıştı artık

bilmiyorum çok fazla bilgim yok ama genelde ben ilaç konusunda hassasım hep kullanıyorum bitene kadar. bence doktorla görüş o ilaç yan etki yapmıştır sana yenisini versin bence kullan. tiroid hormonu hem senin hem bebeğin için önemli riske atmaya değmez.

bilmiyorum çok fazla bilgim yok ama genelde ben ilaç konusunda hassasım hep kullanıyorum bitene kadar. bence doktorla görüş o ilaç yan etki yapmıştır sana yenisini versin bence kullan. tiroid hormonu hem senin hem bebeğin için önemli riske atmaya değmez.
tiroid olanı bırakmadım hala içiyiorum sadece folbiolu kullanmıyorum o düşük sonrası için teşekkür ederim canım bn şehire 1 buçuk saat uzağım her zaman doktora gitme lüksüm yok fırsat bulursam gidiceğim sağolasın

pataloji sonucumu aldım boş gebelik resmen teyit edildi başka bir şey yokmuş. ve tabikiiiii tiroidle hiç ilgisi yok bu mutlu bir haber doktoruma özellikle sordum

uzun zamandır giremiyorum . kısaca bilgilendireyim sonra soracağım cevaplarsanız sevinirim .özel bi doktora gittim .doktor 4 ilaç verdi bunları kullandım hala kullanıyorum.benexol b12..folbiol folik asit..ınofolic combi...glifor 1000..bu ayın 3ünde gittim.ayın 7 sinde ilişki sonrası gün gel dedi 8inde gittim bktı iğne verdi choriomon 5000.. 2 tane ikisini bir şırıngda karıştırıp 9.unda yni dün saat gündüz 4 de vuruldum klçadan sonraki 3 gün peşpeşe ilişki yp dedi ...bu iğne yumurta çatlması içinmiş galiba bilmiyorum ama .bana bi bilgi verirseniz sevinirim nedir işe yararmı birde iğneyi bu hfta köyümüzde doktor olmdığı için kaynanam vurdu bi skntı olurmu etkisizliği falan gibi yardım ederseniz sevinirım tam olarak bu7 ilaçları ve iğneyi neden kulanıyorum ilaçlar neye yrıyor iğnede ne için bilgi istiyorum .....

canım bnm tsh değerim 6.75 di bu tiroidlerimin çalışmamasından kaynaklıymış e o çalşmadığı içinde hormonlar çalışmadı bu yüzden bnmde bebek olmadı ilacımı kullndım o ay hmile kaldım ama 2 hfta sürdü düşük yptım.doktora bir sor tsh nin değerini vesebep olup olmadığını ama çalışmazsa bebek sahibi olamazmışım bunu biliyorum şu an tedavi aşamasındayım tekrar ......seninde olmuyorsa ble bir sıkıntı olabilir.bütün değerlerine baktır hatta mümkünse özele git.geçmiş olsun.

canım bnm tsh değerim 6.75 di bu tiroidlerimin çalışmamasından kaynaklıymış e o çalşmadığı içinde hormonlar çalışmadı bu yüzden bnmde bebek olmadı ilacımı kullndım o ay hmile kaldım ama 2 hfta sürdü düşük yptım.doktora bir sor tsh nin değerini vesebep olup olmadığını ama çalışmazsa bebek sahibi olamazmışım bunu biliyorum şu an tedavi aşamasındayım tekrar ......seninde olmuyorsa ble bir sıkıntı olabilir.bütün değerlerine baktır hatta mümkünse özele git.geçmiş olsun.
Kan verdi cnm 2 ye dusmus kendiliginden:)

yeniden hamileyim haşimato var ben de yukarda yazmıştım kürtaj oldum daha önce korkmayın yeniden deneyin ben denedim oldu çok da güzel oldu testleri de yaptırdım mı down Edward falan inşallah doğum kalıyor geriye sadece

Back
X