düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

arkadaşlar önce hepinize çook geçmiş olsun bende ocağın 15 inde düşük yaptım 11 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. nisan ayında korunmayı bırakıp tekrar hamile kalabileceğimi söyledi. şimdi çok dua ediyorum Allah a. herkese hayırlı gebelikler .

geçmiş olsun canım. mayıs hazıranda senınde guzel haberlerını alırızz inşallah

çok geçmiş olsun aynı senin gibi ben de 11 haftalıkken kalbi durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum.allah kimseye yaşatmasın .

Son düzenleme:
amin gerçekten çok zor bir dönem geçirdim çünkü çok benimsemiştim. ama şimdi Allah a çok dua ediyorum ve şükrediyorum daha kötü olabilirdi herşeyin hayırlısı umarım sorunsuz güzel bir hamilelik geçiririz sağlıklı bebişlerimiz olur:)

benim 9.haftada durmuş kalbi 11.haftada alındı. sana bişey dedimi doktorun

çok geçmiş olsun aynı senin gibi ben de 11 haftalıkken kalbi durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum.allah kimseye yaşatmasın .

sen ne zaman düşük yaptın? dr. test yaptırdımı ? ben ilk adetimin 3. veya 5. günü dr. gidip hormon testi yaptırıcağım.inş. sorun çıkmaz.

benim 9.haftada durmuş kalbi 11.haftada alındı. sana bişey dedimi doktorun

cnm Dr. hiç birşey demedi. olabilir dedi ilk hamleliklerde olurmuş. 3 ay korunun nisan ayında korunmadan birlikte olabilirsiniz dedi. %90 sağlıklı bir bebeğin olur kafana takma dedi. beni çok rahatlattı. inş. öyle olur cnm...hormon testinide bişey çıkmaz ama yinede bakalım dedi.daha adet olmadım. martın ortalarında olurum herhalde.

sen ne zaman düşük yaptın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…