Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ah yok canım ılçede oturuyorum ya dığer ay'a ancak gıderım doktora eşimde sinirlendi iyice ufff
Tekrar baktır. Bak benim bir tanıdıkta kanda problem çıkmadı belki çıksa da azdır her neyse. Hamilelik hissettiği an doktor hemen iğne başlattı ve çok şükür birkaç düşükten sonra ilk defa gebeliği oldu ve doğumu yakın. Tedaviye cevap verdi yani, başka gören her Dr bu ne bu sonuca iğne olur mu demiş ama o devam etti

E peki doktor tanıdığınız kimse yok mu o yorumlasın yaa bir ay beklenir mi.. Ama sanmıom doktorum yanlış uorumlayabilrceğini sınta kaç tane test görüodur adam
Tahlil.com var doktorlar yorumluyor. Hem başka şehirde birine bile göndersen gösterir ihmal etme

valla kızlar bılmıyorum ıyıce kafamda karıştı moralımde bozuldu bakalım yarına kısmet bı arkadaış gostercek bı doktora

Iki aydır adetim de gecikmeler oluyor kist varmış şimdi doktor doğum kontrol hapı verdi diğer ay tedaviye başlayalım dedi

Kızlar belki garip gelicek ama bir hocamız var onu aradım ben napayım dedim bana direk Dedi ki rahminde ben var adetinin ilk günü doktora git söyle Dedi onu aldırdıktan sonra Bi sorunun kalmıcak Dedi bende hiç bu zamana kadar duymamıştım bunu dün araştırdım böyle birşey gerçekten varmış düşüklere sebebiyet veriyormuş

Kıyamam canım yaaa ben de yaşadım aynısını doktor kısa bir işlem az bişey kalmış içerde dedi uyutmadan yaptı.. bu 3 dusuk beklemeyi de anlamıyorum yaa sanki kedi yavrusu tövbe ya Rabbim yaa evlat ya evlat... Benim içim titriyor evlat diyince onlar 3 dusuk diyorlar.....

arkadaşlar kürtaj sonrası 30-45 gün içinde ay başı geliyor,aceleci davranmayın,tamam regl olalım rahatlayalım diyoruz ama daha bekleyeceğiz,benim gibi adeti gelmeyenler 45 güne kadar stres yapmasın boşuna.
Canım senin kaçıncı gün geldi benim 45 oldu hala tık yok

2 defa kürtaj oldum biri mol gebelik 3.de düşük oldu. Hep ne istedilerse öyle oldu doktorların. Tatmin olmuş sorularıma cevap almış şekilde ayrılmadım doktorların yanından. Hele üniversiteler, hep bir kaos olağanüstü hâl ortamı. Aylarca kontrol şu bu... Ciddi bir sınav ama Allah biliyor ya hep sınav dedim veren o alan o... Elhamdülillah

Rahimde ne varmış canım ??

Canım yaaa Rabbim yardımcın olsun sabır versin. Ben 45 gün oldu hala icim yanıyor biliyorum Rabbim verdi Rabbim aldı çok şükür bunu biliyoruz yoksa dayanılmaz. . Ben testleri yaptırmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum nereye yaptırabilirim yaparlar mı. . Ama ondan önce histeroskopi olmam lazım rahmim kalp şeklinde ortasında perde varmış bebeğimin kalbi o yüzde durmuş onu aldırmam lazim..

Genetik tahlili üniversitede yaptırdım sonuç bekliyorum. Bu hafta sonuç çıkar inşallah. İmkan varsa özel her zaman iyidir. En iyi hekim uygulamasından bak doktorlara

Genetik tahlili üniversitede yaptırdım sonuç bekliyorum. Bu hafta sonuç çıkar inşallah. İmkan varsa özel her zaman iyidir. En iyi hekim uygulamasından bak doktorlara
Özeller çok pahalı canım özelde histeroskopi olacağım ona gidecek bin 2 bin civarı testler bizi maddi sıkıntıya sokacak izmirde araştırma Hastanesine soracağım belki orda yaparlar.

Hamileyken görülmedi mi canim benimde rahmimde perde var hamileyken görülüyor sadece
Yok kuzum hep kist var denildi bana çok küçük bir ben var iyice baktır Israr et Bi alet ile kameralı bakılıyormuş öyle baktır Dedi adetinin ilk günü git hemen Dedi bakalım kendi doktorum da kist için çağırmıştı adetin ilk Zaman'ı gel diye adeti bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…