T
tugra85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
Kızlar bu ay kırmızı kart görmüş olabilirim ama daha önümüzde ki ay var. Önümüzde ki ayın tarihini vereyimde onu yazın bari listeye -tatlicadiarzu- 22.09.2008 Ama olmayacağım :lepi: Yani inşallah laelaelaelaelae
huu kızlar mrb,ben geldım,pek kimseler yok galıba,bugun sonunda adet oldum artık adet bitiminde calısmalara baslıycam insallah :) hemen kendımı tarıhe eklıyım ama kızlar saşırmayın eylul 28 yazamıycam cunku benım adet hep en az bı hafta ılerı atar.oyuzden ekım 3 yada 4 yazıcam
aaaaaaaaaa kımsecıkler yok bugun tosbacım nerdesın ya,perty woman da gezmede dıger arkadaslarımızda yok,herkezın bı ,işi var galıba bugun
slm kızlar,pek kimseler yok galiba.ya ne zaman hepimiz birarada olup bol bol mesajlaşıcaz:uhm:ben sabah girdim nete ama bi problem vardı sanırım sitede bi türlü açmadı sayfaları.ben bugün dktora gittim arkadaşlar.benim kürtaj sonrası ilk adetim 10 ağustosta başladı ama 15 gün ara kanama şeklinde devam etti,dktr anormal bi durum ama vücut kendini toparlamaya çalışıyo dedi,ayrıca üzüntününde çok etkisi var dedi.bu arada 2 tane kist oluşmuş sağ yumurtalığımda,bu da beni çok üzdü çünkü tedavi için en az 3 ay korunmamız gerekecekti.
neyse allahtan kistin biri yok oldu ama bugün dktr diğer kistin hala durduğunu söledisenağlama haftasonu kocişimle tatile gidicez inşallah,dktrum bol bol stres at eşinle tatilin keyfini çıkar dedi,moral depola ve dönüşte tekrar gel dedi.umarım kist yok olur kızlar.çünkü eğer yok olursa eylülde çalışmalara başlıcaz:sm_cool:
allahım herkesin gönlüne göre versin,çooook öpüyorum hepinizi.ne tuhaf dimi birbirimizi hiç tanımıyoruz ama çok yakın hissediyoruz.dertleşmek güzel şey.iiki varsınız.Şeniz
kızlar hamile kalmayı çabuklaştırmak için bişey kullanıyormusunuz yada doğal yumurtlamayı artıran bitkiler falan yokmu bildiğiniz
Kızlar bu ay kırmızı kart görmüş olabilirim ama daha önümüzde ki ay var. Önümüzde ki ayın tarihini vereyimde onu yazın bari listeye -tatlicadiarzu- 22.09.2008 Ama olmayacağım :lepi: Yani inşallah laelaelaelaelae
hey merhaba benide listenize eklermisiniz :teytey:
bende cok sevındım aylıncım adet olmama.ykın zamanlarda oldum hadı bakalım bıdahakı aya beraber gün sayarız artık.valla aradı bugun gözlerım senı :1shok: yarında ben yokum:çok üzgünüm: neyse artık eve gelır gelmez otururum pc basına.oh temızledınız evlerınızı benımkı yarım kaldı,adet olunca karın agrım cok aoldu bende yattım aşaaaaaa :roflol::roflol::roflol: buarada listemi begenmene sevındım şekerim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?