Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kızlar bu ay kırmızı kart görmüş olabilirim ama daha önümüzde ki ay var. Önümüzde ki ayın tarihini vereyimde onu yazın bari listeye -tatlicadiarzu- 22.09.2008 Ama olmayacağım :lepi: Yani inşallah laelaelaelaelae

canım ben bişe anlamadın kırmızı kartı gördünmü görmedınmı :uhm: neyse bu ay görsen bıle bıdaha kı aya görmıcez inşallah.ama 22 eylül demıssın bugun ayın 28 i şeker???????
neyse hadı yazıyım bari,bıdahakı aya beraber gün sayarız ve kırmızı kartı görmeyiz inşallah.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Karamelek.............................5.09
Minik kelebek2 .....................08.09
Nesecrin...............................12.09
Serdi....................................12.09
Lolo.....................................13.09
Tuğra85................................22.09
tosbaa..................................23.09
Yüksek sadakat....................24.09
Pretty women.......................26.09
Minik kelebek........................04.10
Yazgülüm.............................
Özlem..................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela...................................

oleey kelebekçiim çok sevindim yaa adet olmana hihoyyyt yumurtalar büyüsün çalışmalar başlasıınn :CüvCüv:

aaaaaaaaaa kımsecıkler yok bugun tosbacım nerdesın ya,perty woman da gezmede dıger arkadaslarımızda yok,herkezın bı ,işi var galıba bugun

canım benim evet ya bugün ayrı kaldım sizden kocişim sabah bilgisayarı götürmüş, iş yerinde lazımmış. bende kendimi temziliğie vurdum canım çıktı ama pırıl pırıl oldu heryer:)

çok güzel bir tatil diliyorum canım sana, döndüğünde alacağın güzel haberler olsun inşallaaahh.

kızlar hamile kalmayı çabuklaştırmak için bişey kullanıyormusunuz yada doğal yumurtlamayı artıran bitkiler falan yokmu bildiğiniz

çörekotu bal karışımı bişeler diyolar ama ben pek yapmadım canım yaa:)

şekerim eşim sabah almış gitmiş bilgisayarı, bende temizlik yaptım, ancak bakabildiim:) ve eveeeet önümüzdeki ay hepimiz hami,ş olcaaaz hamile patlaması olcak burda :sosito:

Son düzenleme:
listemiz tarih sırası ile çook güzel olmuuş, ellerinize sağlık..
preticim yarın anlatırsın artıkın gezemeler tozmalar nasıl geçtii.
dünürüm yüksek sadakatciiim aynı gün temizlik yapmışıızzz, güle güle kirlensin evlerimiz:)
aayy özledim sizi yaaaaa....

yeni gelen arkadaşlarımız sizde hoşgeldinizzzz...

Son düzenleme:
bende cok sevındım aylıncım adet olmama.ykın zamanlarda oldum hadı bakalım bıdahakı aya beraber gün sayarız artık.valla aradı bugun gözlerım senı :1shok: yarında ben yokum:çok üzgünüm: neyse artık eve gelır gelmez otururum pc basına.oh temızledınız evlerınızı benımkı yarım kaldı,adet olunca karın agrım cok aoldu bende yattım aşaaaaaa :roflol::roflol::roflol: buarada listemi begenmene sevındım şekerim a.s.

aa sen yaparsında beğenmez miyizzz canım benim eline sağlık tekrar.
ya bu adet sancısı ne beter bişe di mi, ben doğumdan önce iğneler falan oluyodum zor dayanıyodum, ama şimdi bir minosetle idare edebiliyorum..
evet kelebekçim birdahaki aya beraber gün saycaz, günlerimiz çok yakıın :CüvCüv:

Allah a şükür daha iğne yiycek kadar olmadım ama ilk gün mutlaka bı agrı kesıcı içimem şart oluyo,cok nadir eger üşüttüüysemde 2.günüde sancım oluyo.cok beter ya,bıde canımda cok dadlıdır da biraz :))

kızlar hepinize günaydın bu gün nasılsınız ben iyim allaha şükür ilk adetimi olimde bir an önce çalışmalara başlim diye sabırsızlanıyorum kafama takılan bi şey var yardımcı olursanız çok sevinirim düşük ten önceki adt tarihimmi geçerli yoksa kanamamı hesaplarsak lekelenmenin olduğu gündenmi yoksa düşüğün olduğu gündenmi hesaplıcaz kafam karıştı kiminiz düşük tarihini ilk gün olarak kabul etmişsiniz ama benim düşükten bi hafta önce lekelenmelerim başlamıştı

günaydın arkadaşlar. lolocum sorunun cevabını bilmediğim için yardımcı olamıycam. bu sabah kürtajdan sonra ilk kontrol randevum vardı. hastaneden aradılar doktorum ameliyattaymış, öğleden sonra gidicem. Ayy çok merak ediyorum ne diyecek diye. biran önce gitmek istiyorum. Allahım inşallah herşey yolundadır. bakalım ilk kim hamile kalıcak kızlar ya gerçekten çok heyecanlanıyorum. İnşallah her-pimiz ramazanda hamile kalırız. tuttuğumuz oruçların, kıldığımız namazların, ettiğimiz duaların yüzü suyu hürmetine. amin

günaydın kıslar hayırlı cumalar kuzucum dualarına canı gönülden katılıyorum.lolocum ben düşük yaptığım tarihe göre adet olmuştum hatta 2 gün gecikmeli.

Günaydınlar herkese nasılsınız bakalım bende yarın beta hcg testi yaptırıcam düşük yaptıktan bir hafta sonra tekrar test yapalım dediler inşallah sıfırdır. en son 28 çıkmıştı.

günaydın kızlar.kahvaltı hazır hadi hepiniz bana gelin.ne güzel olur du dimi.
dün baya gezdin yani .günde 4 kapı dile kolay.kayınvalidemi de geçdim valla.(o da gezentidir laf aramızda.)benim diyet de güme gitti o da ayrı tabi.pastalar börekler derken gözüm döndü hepsini yedim gitti.ben mutlu midem mutlu:))
yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz.çook memnun oldum.minik kelebek yanlış anlamadıysam kistin oluşmuş galiba.sakın üzülme.stresde yapma kendine, dönem dönem benimde oluyo artık çok alıştım galiba umursamıyorum bile o yüzden lanet şey hemen kaybolup gidiyo.sende kafana takma ki gitsin.tatile gidiyomuşsun süper keyfini çıkar tatlım kocişinle.
eee daha ne haberler var anlatın bakalım.
cokacimcoookbende kahvaltım ı yapayım bu arada çayım buz oldu.kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar sizinle bişi paylaşmak istiyorum çok şaşırdım.dün misafirliğe gittiğim evde bir ar
kadaşımız vardı hamile.ben 2 aylık hamileyken o yeni adet olmuştu.ve bebek istediğini söylüyordu o zamanlar.bende dr.bana söylediği ve benim de uyguladığım şeyleri anlatıyordum.meğerse o arkadaş o zaman hamileymiş hemde 2 aylık. yani dün gördüğümde karnı büyümüş 4 ayını bitirmiş.dr kontrolünden gelmişti.dr ona 4 ayı doldurmuşsun dediğinde olamaz demiş ben mayıs ayında şakır şakır adet oldum nasıl olur diye söylemiş.
yani adette olsak mutlaka gebelik testi yaptıralım.demek üstüne görmek dene şey bu.

selamlaar, hayırlı cumalaaarr..
misafirlerim gelcek birazdan iki arada bakim dedim napıyo bizim kızlarr.
öptüüm hepinizi görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…