Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bende buğün çok yorulmuşum gözlerim kaymaya başladı şaka maka.kociş bir yandan soruyo ne buluyosunuz o kadar yazcaz şey diye.kadın milleti bu diyorum.her zaman konuşmak için bişiler bulur

bende buğün çok yorulmuşum gözlerim kaymaya başladı şaka maka.kociş bir yandan soruyo ne buluyosunuz o kadar yazcaz şey diye.kadın milleti bu diyorum.her zaman konuşmak için bişiler bulur

buluyoruz valla çenemiz düşük bizim. hadi sende yat canım bende çıkıyorum zaten kocam bekliyor.herkese iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi.
aylincim sanada iyi yolculuklar canım çok özliycez seni eğlenmene bak.a.s.

iyi geceler hepinize kızlar bende çıkıyorum.öpüyürum hepinizi
biz GALATA SARAY lıyız :dilcikar: kocişimin moreli bozuldu.teselli edeyim barim azcuk:jeyyar:

sağol canım ismim elvan seninki neydi?

Mevlam sizlerede verir canım vakti saati var demek.

Amin canım. kendimi tanıtayım üçüncüyü drum söylediği için istiyorum canım.sol göğsümde beze oluşmuş bebiş emerse düzelir kanser riski olmazmış birde sürekli kasık ağrısı sebebiyle eşim acile kaldırıyodu spralim vardı dr çıkarttırdı.bebiş yapacaksın dedi.spralden sonra iki ay olmayınca dr gittim klomen verdi 3 ay kullandım yine olmadı vazgeçtim.2 ay sonra günümü geçtim bide baktım hamişim on haftalıkken düştü.drum bebiş için mayısta tekrar gel dedi gitmedim belki yinr kendiliğinden olur diye,olmayınca temmuzda gittim yine yok artık gitmiom kendi haline bıraktım emme gün aşırı çalışmaya devam.biraz uzun oldu kusura balmatın kızlar.:delphin:

ay canım çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebişin sayesinde rahatsızlığından kurtulursun..

ay canım çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebişin sayesinde rahatsızlığından kurtulursun..

çok teşekkür ederim canım yaa inşş hepimiz tez zamanda hamiş kalırız. bu arada kızlar bizde fenerbahçeliyiz kızım hariç o galatasaraylı.eşim hadi maç bitti sıra bizim maçta dio.

aay kuzularım ben geldim siz çıkmışsınıızz.
teşekkür ederiim, döndüğümde güzel haberler bekliyorum sizdeen.
öptüm hepinizi...
iyi bakın kendinizeeeee...

herkeslere merhaba;
bugünün ilk mesajı benden...bugün pazar...eşler evdedir herhalde..sanırım o yüzden kimsecikler yok..benimki biraz dışarı çıktı da iki çift bişey yazayım dedim...yarın işe başlıyorum kızlar Çok üzgünüm çoook
iyi alışmıştım evde oturmaya...3 haftadır falan üstüste raporluydum hep..neyse eski düzene dönmenin zamanı demek ki..fırsat buldukça gelip yazacağım kızlar size...beni unutmayın olur mu sık sık giremesem de... a.s
öpüyorum hepinizi....hihoyyyt

herkeslere merhaba;
bugünün ilk mesajı benden...bugün pazar...eşler evdedir herhalde..sanırım o yüzden kimsecikler yok..benimki biraz dışarı çıktı da iki çift bişey yazayım dedim...yarın işe başlıyorum kızlar Çok üzgünüm çoook
iyi alışmıştım evde oturmaya...3 haftadır falan üstüste raporluydum hep..neyse eski düzene dönmenin zamanı demek ki..fırsat buldukça gelip yazacağım kızlar size...beni unutmayın olur mu sık sık giremesem de... a.s
öpüyorum hepinizi....hihoyyyt

merhaba canım..
unuturmuyuz seni gülüm asıl sen bizi unutma gel ceeeee yap arada...
işinde hayırlı olsun canım...
kızlar bizde dışarıya çıkıcaz birazdan akşamda abimlerdeyiz iftara..
akşam gelince bakarım size..öpüyorum hepinizi..Şeniz

merhaba canım..
unuturmuyuz seni gülüm asıl sen bizi unutma gel ceeeee yap arada...
işinde hayırlı olsun canım...
kızlar bizde dışarıya çıkıcaz birazdan akşamda abimlerdeyiz iftara..
akşam gelince bakarım size..öpüyorum hepinizi..Şeniz

tamam hayırlı iftarlar çok bekletmebizi nilayyyy hadibiraz gezinnnnnnnnn

tuğbiş sen nerdesin kız hadi aylin yok nilay gezmede seeeen peki...
nihal nazlı sultan sen nerelere gittin
nuray burcu özlem yeliz anam hepiciniz mi kaçtınız

kimsee yokmuu kızlarr funda nilayy kızzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr neyse ben sitede biraz geziniyim gelirsiniz belki
hepinizi öpüyorummmmmm

Back
X