Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar oğlum şimdi söyledi şiir okumuş öğretmeni tebrik etmiş oğlumu çok güzel okuduğu için teyzeleri
canım tebrik ederim oğlusunu kocaman bir öpücük kondururmusun yanağına bendenŞeniz
şarkülüm kayık durumdayım kızlar.nilaycım hülyacım nihalcim yelizcim tuğbacım.fıstılar iyi misiniz

iyiyim valla canım bende yordum kendimi biraz bugün,temizlik yaptımkafamçokkarıştı..yaa bak sende dikkat et belki hamişizdir kızzzz.:teytey:

fundacım h.g. yavrım yorulmussun ugun yıne
ay bende bırturlu baslayamadım su temızlıgehep genel yapıyorum supur sıl toz al falan
ınce temızlık yapılacak mutfaktan baslayacam ama nefret edıyorum mutfak temızlıgınden elım gıtmıyor bırturlu
evet canım ya mutfak temizliğinden bende hoşlaşmıyorum.ama mecburen.4saat mutfaktan çıkamadım.ama pırıl pırıl oldu.değdi yorulmama.:kahve:

kızlar oğlum şimdi söyledi şiir okumuş öğretmeni tebrik etmiş oğlumu çok güzel okuduğu için teyzeleri

aferin oğluşuna tebrikler öp izim içinde.hihoyyyt

teşekkürler teyze saol beni tebrik ettiğin için güle güle bay bay ben yatıyorum iyi geceler allah rahatlık versin ve bissürü ömür versin

iyiyim valla canım bende yordum kendimi biraz bugün,temizlik yaptımkafamçokkarıştı..yaa bak sende dikkat et belki hamişizdir kızzzz.:teytey:
yok kız hamiş olmadığıma eminim.ilk hamişliğimdede bahar temizliği yapmıştım tam 1 hafta.ama bilmiyordum tabi hamiş olduğumu lekelenmem vardı bide karın ağrım.heh dedim adet olcam başlayım ben temizliğe .temizlikler bittti bende hamiş olduğumu öğrenmiştim.o kadar ağır işler yapmıştım ki anlatamam.şimdi ağır biş kaldırmadım ama .ona dikkat ediyorum

Back
X