• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

yaa kızlar en fazla ne kadar sonra adet olunuyo düşükten sonra hiç bi bilginiz varmı olmamam bi sorun yaratırmı acaba ilk defa böyle bişey geliyo başıma hiç bi bilgim yok benim ilk düşükte adetim vaktinde gelmişti neden böyle oldum ben acaba

sormaya adambıktı bende bıktım yapasım glmiyo artık bonya yapmaktan uzayacazya
benide en çok gece gece banyo yapmak sıkıyo zaten bide soğuk zaten donucam kalcam ya...yatakta beklemekte cabası ay kızlar kadın olmak ne zor şey..
çalışmaları bırakma nilaycım benim geç döllenme olmuştu ne zaman yumurtlucan belli olmaz

ölemi bende hamile kaldığımda sadece 7.günmü neydi o zaman birlikte olmuştuk hamile kalmıştım.bende herhalde benim yumurtlamam erken oluyor diye düşünüyordum..her ay değişebilirmi?

mesla benim 21 ünü çıkıyo ama ilk hamileligim hastaolacagım zaman tutmuştu biz geçoluyoruzya benim en erken 35 gün sürüyo

belli olmaz günü hamile kalmadan önceki ay 21 . gün çatlamıştı belli olmaz sen işini garantiye al

benide en çok gece gece banyo yapmak sıkıyo zaten bide soğuk zaten donucam kalcam ya...yatakta beklemekte cabası ay kızlar kadın olmak ne zor şey..

ölemi bende hamile kaldığımda sadece 7.günmü neydi o zaman birlikte olmuştuk hamile kalmıştım.bende herhalde benim yumurtlamam erken oluyor diye düşünüyordum..her ay değişebilirmi?

evet olabilirdüzenliyse bak 28 günde oluyosan 14 çıkar bide 4 gün çıkar o çıkan sayıdan o gün başlıyon yani 4 gün önce o sayıya kadar doktor anlattı tvde

kızlar pes etmek yok adet olana kadar calısmalara tam gaz devam tamam mı
ben ılkımde 10. gun falan yumurtlama yapmıstım ama o zaman tedavı goruyordum
adet duzenleyıcı hayatımda ılk defa 21 gun arayla adet olmustum o ay hamıle kaldım

yaa kızlar en fazla ne kadar sonra adet olunuyo düşükten sonra hiç bi bilginiz varmı olmamam bi sorun yaratırmı acaba ilk defa böyle bişey geliyo başıma hiç bi bilgim yok benim ilk düşükte adetim vaktinde gelmişti neden böyle oldum ben acaba
o herkese göre değişiyo herhelde canım ben 38 gün sonra olmuştum.kimide zamanında oluyo.net bişi söyleyemiycem

funda sen 40 günde olyosun hemen hemen 40 14 çıkar 26 gün yumurtluyosun sen 22 günü başlıyacan 26 kadar devam edecen doktor öyle dedi sen kaçıncı gnüdesin

Back
X