- Konu Sahibi minik_kelebek
- #4.341
benide ekleyin listeye yahuuu aralık başı adet olucam ve başlıcaz ilaçlara inşallah yeni yıla hamiş gircem haişlerimizide tebrik ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide ekleyin listeye yahuuu aralık başı adet olucam ve başlıcaz ilaçlara inşallah yeni yıla hamiş gircem haişlerimizide tebrik ediyorum
kolay gelsin canım işlerin bitince görüşürüz bizde, öptüümm. kaydirigubbakcemile2ayy dün sınır ettı sıte benı kızlar hepinizin msjlarına cvp yazmıstım amka sıte hata verdı.koca bı sayfa gıttı sınırden catladım
bugunde işlerim var ondan ugrayamaıyorum
herkesı öpüyorum kızlar
Allah gönlüne göre versin, inşallah istediğin haberi verebilirsin bu ay. :1hug:inşallah canım.bende listeye katılmak istiyorum.bu ay çalışmalar devam ediyo sonuç için aralığı bekliycez.inş daha fazla beklemeyiz![]()
aay ne güzel pıtpıtlarını yesinler ufaklığın..selam kızlar...
ALACALALE canım çok sevindim hayırlı olsun bebişin sağ sağlim kucağına almak nasip olsun...
bende bugün bebeğimin pıt pıt atan kalbini gördüm Allahıma sükür...
baş dönmesi ve uykuyu progestan yapıyor zannediyordum ama dr ilaç yapmaz dedi..çok normal hamileliğinin sağlıklı devam ettiğini gösterir dedi..
bütün hamiş arkadaşlarım ve ben sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah..
diğer bütün arkadaşlarımında hamiş haberlerini alırız en kısa zamanda...
kolay gelsin canım işlerin bitince görüşürüz bizde, öptüümm. kaydirigubbakcemile2
Allah gönlüne göre versin, inşallah istediğin haberi verebilirsin bu ay. :1hug:
aay ne güzel pıtpıtlarını yesinler ufaklığın..
benimde bu hadta tansiyonum çok düşük, kafamı kaldıramıyorum 8-4, 10-5 çıkıyo hep.
neyse oluyomuş hamilelikte olucak bakalım...
banada dr'um progestan başdönmesi yapar ama içmemiz gerekli demişti. olsun dönsün varsın, bebeklerimiz sağlıkla gelsin...
benim bu hafta kontrolum yok önümüzdeki haftayı beklicem mecburen a.s
canım benimde çok baş dönmem var ama dr da ilaçla ilgisi yok dedi ne biliyim..
benimde tansiyonum 8-4 9-5 genelde canım ama benim normal tansiyonum böyle zaten...
benide 15 gün sonra çağırdı ya nasıll geçicek zaman..:)
doktorum ben sana normal doğum yapmam sezeryan olacak dedi..
kürtajda benim rahim açılmamıştı ancak ikinci operasyonda alabilmişlerdi sen normal doğum yapamazsın dedi...bende çok korkuyorum ya sezeryandan..
aman bebişlerimiz dünyaya gelsinde öyle yada böle fark etmez...
işte nilayım benim tansiyonum normalde bu kadar düşük değildi şimdi çok düşük..
ama diğer hamileliğimde 19-20lerden aşağı inmediğini düşünürsek bu benim için iyi kaydirigubbakcemile3
normal doğum bende istemiyorum, bir kere yaptım birdaha istemiyorum Allah hayırlısını göstersin. bende epiduralk spinal düşünüyorum, bakalım o zamanlara bi gelelimde kolay..
öpüyorum seni canım, kafam güzel, dünya güzel başım döne döne dolanıyorum kaydirigubbakcemile2
kolay gelsin canım işlerin bitince görüşürüz bizde, öptüümm. kaydirigubbakcemile2
Allah gönlüne göre versin, inşallah istediğin haberi verebilirsin bu ay. :1hug:
aay ne güzel pıtpıtlarını yesinler ufaklığın..
benimde bu hadta tansiyonum çok düşük, kafamı kaldıramıyorum 8-4, 10-5 çıkıyo hep.
neyse oluyomuş hamilelikte olucak bakalım...
banada dr'um progestan başdönmesi yapar ama içmemiz gerekli demişti. olsun dönsün varsın, bebeklerimiz sağlıkla gelsin...
benim bu hafta kontrolum yok önümüzdeki haftayı beklicem mecburen a.s
kaydirigubbakcemile3 alpide hep dalga geçiyo benimle, içme diyorum sabah akşam sarhoş oluyosun sonra diyo kaydirigubbakcemile2canımcım senin normal doğum istemediğini biliyorum hayırlısı olsun bütün hamişler için...
bende öyleyim aylinim ya leyla gibiyim hep baş dönmem oluyor bir garip oldum..kafamçokkarıştı
rica ederim canım, iyi dileklerin için teşekkür ederim. sanada geçmiş olsun.teşekkürler canım.inş bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın.neden progestan kullanıyosun merak ettim.ben 6 haftalıkken düşük yapmıştım.düşükten dolayımı kullanılıyo bu ilaç birde nekadarlık hamile olduğunu yazarsan sevinirim canım:1hug:
nihalcim güzel yazıların için teşekkür ederim, ama yarın ne yaşayacağımız belli değil..kızlar günaydın aylincim nilaycım ne güzelde hamileliğinizden bahsediyosunuz öyle canım çekti kızz ama mümkünse benimkisi baş dönmesiz olsun kızlar işin şakası bu ama bebeklerinizin sağlıklı oluşu çoookk güzel ne güzel aynı zamanlarda doğurucaksınız birbirinize benimki şöyle seninkide aynısınıyapıyomu diye sorucaksınız inanın o kadar çok seviniyorumki sizin için hep böyle mutlu olun emi
neyse bizde fundacımla tubacımla aynı zamanlarda hamile kalırız bizde sizin gibi belirtilerimizden bahsederiz
ee tabiki diğer bebek isteyen arkadaşlarımda hep birlikte hamiş oluruz inşallah
ben önce şu hastane işlerini halledim önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum gene bi aksilik olmassa tabi
hepiniz kendinize iyi bakın kızlar hepinizi öpüyorum isim vermiyorumki isimlerini bilmediklerime ayıp olmasın
günaydın fundacım ben iyiyiim, sen nasılsınnn??canlarım günaydıın nasılsınız bakalım
canım benim bende iyiyim sağol.reglime az kaldı heyecanla onu bekliyorum
geçmiş olsun canım,cok üzüldüm.inş yeni gebeliğini çok sağlıklı geçirirsin.bende 6 haftalıkken düşük yapmıştım.temizlemek için kürtajda yaptılar.nekadar büyük acı olduğunu biliyorum inşallah tekrarını yaşamayız:Saruboceq:.doktorun ne dedi yeniden hamilelik için.kendine dikkat et canım moralini yüksek tut,biliyosun moral çok önemlia.:1hug:kızlar merhabalar ben sumy bende hamiş olmak istiyorum.ama bi kimyasal gebelik,birde boş gebeliğim var daha 1 hafta oldu kürtaj olalı senağlama çok morelim bozuk 8 haftalıktı ama kese boştu alındı.öyle işte :1no2:
hemşireyim gerçi gebelikten dolayı 2 aydır çalışmıyorum.(düşük tehditi sebebiyle) ama bi laf varya kızlar terzi kendi söküğünü dikemezmiş hakikatten öyle :çok üzgünüm: bundan sonra kafamı nasıl toplayacağımı bilemiyorum,kimbilir belkide acım çok yeni ondandır. size çok ihtiyacım olucak bu süre içinde bana yardımcı olabilirmisiniz senağlama inşallah en kısa zamanda yeniden anne olabilirim :Saruboceq:im