- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.761
canımkelebeğim
14/ kasımda 22,77
17/kasımda 104
19/ kasımda 352
bir daha yaptırmamıştım
22 kasımda lekelenmeyle pıhtılar geldi.ya da herneyse
26/kasım 29 idi betahcg:a015:
neyse canım artık önüme bakcam.bir kere doğal olduysa yine olur.olmadı şubat mart gibi 4, kez aşılama denicem
canım öncelikle gecmiş olsun hepimiz yasadık bu ve buna benzer seyleri allahım sana ömürlüsünden bi tane daha verir takma kafana
bak ben düşürdüm ilkini
ikinciyi 8 ay sonra verdi rabbim ki
korunmuyorduk bile bu süre içinde her testi yaptırdık
ama dr sen doğal yolla kalmışsan ne aşılama düşün ne tüp bebek
allah verir merak etme dedi
hakkaten de dediği gibi oldu şükür rabbim vardi umarım ömürlü olur bebeğim su an 10 + 5 ama gebelik 9 ay allah bilir bunun başına neler gelecek ama duamız yaşaması yolunda hepimizin kucagı dolsun inşallah öptüm hepinizi
oluyor canım beyaz akıntı ve kasık ağrısı..hamiş arkadaşlr size bi sorum olck ama bakrmısnz bidakka ::::::::::::)
sizde adetınzı gectıya ozmn akıntınız oldumu benım akıntım var ama beyaz akıntı hata bugun regl oldum sandım baktım yok bişşii
özlemcim sorma tatlım ne uykucu yaptı hemde kafamı kaldıramıyorum, sabah çok geç uyanıyorum, akşam erken uykum geliyo. birde kışa giidyoruz ya hiç uyanasım gelmiyor:))hekese günaydınlar kızlarrr,güzel huzurlu bir hafta diliyorum herkesea.s.
hadi bakalım bu hafta inşallah bereketli olcak inanıyorum ben,sonrada hepberaber burdaaaa:teytey: kaydirigubbakcemile2 inşallah.
tuğbacım haklısın arkadaşım,benim 10gündür lekelenmem var,adet olamadım doğru dürüst,şüphelendim bende hamile olabilirim diye,ama dua ediyorum inşallah yoktur bişe diye,çünkü kanamam varya korkuyorum,aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum hemde.
bu sabah test yaptım cnm,negatif neyseki,yoksa çok ağlayıp hırpalardım kendimi,önceki gebeliğimde bile bu kadar lekelenmem yoktu çünkü.neyse artık bu ay çalışmalara devam,yakında başlıcaz:asigim:
senden umutluyum,kadriştende hadi bakalım hayırlısı bu hafta verin bize güzel bi haber :Saruboceq:
fundişim sağol cnm cvp için,ben çok duydum şu meşhur kuru incir kürünü tabi soğan kürüde tam sana göre,çok etkili diyolar adet düzenleyici olarak,inşallah işe yarar cnm,bakalım bugünden itibaren başlıyorum.anacım incirde pahalıymış,1 kilodan ya da 5 gün yararlanabiliyosun.ama olsun herşeye değer,yeterki bebişlerimiz nazlanmasınlar artık dimi.bu arada kocişede keçiboynuzu suyu içiriyorum:jeyyar: bu ay iddialıyım anlıcanızsositososito
allah ne zaman kısmet ederse tabi,hepimizin hayırlı haberlerini buradan duyurcaz inşallah.
ee hadi uyanın artık yaw,sohbet edelim azcık.aylliiiin,uykucu mu yaptı kız seni bizim tosbaaa.yeliz,nilay,nihal,mehtap,kadriş,neriman,burcu,ayy herkeeesss hadi bekliyorum kızlarrr.:enbuyukkk:
kadriiiiiş her zaman adetinden önce yapardın testi bu sefer bizi çatlatcan galiba:) yapsana tatlışkom idrar testini.bakalım bugunde oglen oldu perş yada cuma regl olmazsam hastanede yaptıralım kan testı dıyoruz
çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın canım..slm arkadaşlar bende kasım başında hamıle olduğumu öğrendim ama 4-5 sonra kanamam geldi ve bebişimi kaybettim.4 haftalıktı.ilk kan tahlılı yaptırdığımda beta 121 idi.2gün sonra 132.dr bebek gelışmıyo mu falan dedi.(acılen gitmiştik doktora sectiğim doktor değildi) folic asit verdi.2 gün sonrada kanamam geldi hastaneye yatırdılar ve ebbeğim düştü değerler düşmeye başladı.doktor kanaman geçse bile bebek gelışmıyo dedi.buarada hamıleolduğum günün ertesi akşamı çok ateşlendım 39,5 a kadar çıktı acıle gittik ama ilaç vermediler hamıe olduğum için için evde düşürmeye bakın dediler ama sabah özel has. gittk işte ozaman 132 çıkmıştı beta.çok uzun oldu ama arkadaşlar bişi sorcam doktor bana 6 ay korunun dedi.çok uzun değil mi bu süre ben 3-4 ay diye bılıyodum. bu hafta yıne kontrole gidicem iyi bi doktor ama başka doktora da gitmeyi karar verdim. cevap yazıp aydınlatırsanız sevınırım.inş yıne en kısa zamanda bebbiş sahibi oluruz. okadar sevınmıştım kı uçuyordum sevıncten herkese yaymıştım.çok üzüldüm.Ama Allah büyük arkadaşlar dualarımız kabul olur inşşş.:Saruboceq:
kız aylincik,ne güzel foto o öyle.diğer fotodan daha zayıf çıkmışsın,zayıfladın mı yoksa,belli olmaz ilk aylar bazı hamileler zayıflıyomuş ya ondan sordum.:CüvCüv:
bak şimdi ben seni tanıyorum ya,hastanede doktor kontrolünde biri ayliiiiinnn diye yapışırsa sana şaşırma,işte o kişi ben olcamkaydirigubbakcemile2sositososito
bi hamile kalayımda öle gidicem aylin hanıma,çünkü 3 ay buralara uğrama demişti.vaktim doluyo ama bebişimle gidicem inşallah doktor teyzesine kontrole.inşallah yaa.:Saruboceq:
ayy hadı bakalım kadrişcim inşallah alırız güzel haberinormlde 2gun gecikmelı geliyor temmudn berı zatn bzıde 2gun gec diye hesaplamıştık buayı temmuzda22 agusrosta
24eylul
26ekım
27kasımdıye bekldık(ekım 31 cekıyorya)
canımkelebeğim
14/ kasımda 22,77
17/kasımda 104
19/ kasımda 352
bir daha yaptırmamıştım
22 kasımda lekelenmeyle pıhtılar geldi.ya da herneyse
26/kasım 29 idi betahcg:a015:
neyse canım artık önüme bakcam.bir kere doğal olduysa yine olur.olmadı şubat mart gibi 4, kez aşılama denicem
aynen tuğbişcim .canım kemdime çalıştım bu ay tadını çıkardın.oh be dünya varmış.olursa olur .nasibimde varsa zaten olur.artık böle yok öle ay şu gün yapayım ay şöyle yapayım.bi amuda kalkmadığım kalmıştı yaa.oh be rahat rahat yapmayı özlemişim.[/COLOR]
aynen tuğbişcim .canım kemdime çalıştım bu ay tadını çıkardın.oh be dünya varmış.olursa olur .nasibimde varsa zaten olur.artık böle yok öle ay şu gün yapayım ay şöyle yapayım.bi amuda kalkmadığım kalmıştı yaa.oh be rahat rahat yapmayı özlemişim.
aynen tuğbişcim .canım kemdime çalıştım bu ay tadını çıkardın.oh be dünya varmış.olursa olur .nasibimde varsa zaten olur.artık böle yok öle ay şu gün yapayım ay şöyle yapayım.bi amuda kalkmadığım kalmıştı yaa.oh be rahat rahat yapmayı özlemişim.
kuzuzcum nbr görüşemiyoruz iyimisin özledım valla he o ardı gelmeyen sohbetlerımızı.neyse sen su 12.haftayı atlat belkı düzelirsin.aylıncıgımın uyku dısında pekde bişesi kalmadı heralde.inşallah senınde basdönmelerın biter kuzucumselam kızlar nasılsınız arada gelip bakıyorum ama herşeyi kaçırıyorum tabi siz kaynatmış oluyorsunuz...
benım kırmızlar teşrif ettiler akşam ustu kızlar yeni tarıhım 3ocak sanırm bakalaım bayrmdan sonra doktora gidicez artık hepinizn ilğisne guzle dualrına tesekkur ediyorum
Ay ilahikaydirigubbakcemile3Sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün e mikaydirigubbakcemile2
kızlar kürtajdan sonra kanaması gelmeyen varmı aranızda?
Merhaba benimde kanama yok denecek kadar az neden acaba ben cuma günü kürtaj oldum dr 2-3 gün gelmeyip sonrada gelebilir demişti ama kasıklarımda ağrılar oluyor zaman zaman sizde de oldu mu
canım ben az önce doktorumu aradım. Normalmiş gelmeyebilirmiş. Olurmuş bazen. Kasıklarımda ağrıları normalmiş. Ne kadar olsa operasyon geçirdin olur dedi. Paniklemeyelim canım.Geçmiş olsun sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?