Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım öncelikle gecmiş olsun hepimiz yasadık bu ve buna benzer seyleri allahım sana ömürlüsünden bi tane daha verir takma kafana
bak ben düşürdüm ilkini
ikinciyi 8 ay sonra verdi rabbim ki
korunmuyorduk bile bu süre içinde her testi yaptırdık
ama dr sen doğal yolla kalmışsan ne aşılama düşün ne tüp bebek
allah verir merak etme dedi
hakkaten de dediği gibi oldu şükür rabbim vardi umarım ömürlü olur bebeğim su an 10 + 5 ama gebelik 9 ay allah bilir bunun başına neler gelecek ama duamız yaşaması yolunda hepimizin kucagı dolsun inşallah öptüm hepinizi

canım sağol aşılamayı düşünmem .hem elimde ilaçlarım var hemde yaşım 36 oldu.inanaıyorum artık doğal kaldım.ama bunları değerlendireyim isteiyorum.a.s.

oluyor canım beyaz akıntı ve kasık ağrısı..

özlemcim sorma tatlım ne uykucu yaptı hemde kafamı kaldıramıyorum, sabah çok geç uyanıyorum, akşam erken uykum geliyo. birde kışa giidyoruz ya hiç uyanasım gelmiyor:))

bakalım bugunde oglen oldu perş yada cuma regl olmazsam hastanede yaptıralım kan testı dıyoruz
kadriiiiiş her zaman adetinden önce yapardın testi bu sefer bizi çatlatcan galiba:) yapsana tatlışkom idrar testini.

çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın canım..
6 ay korunma 4 haftalık bebek için bencede çok.. ben 24 haftalık kaybettim bebeğimi 3 ay korunma verdi dr'um.

kız aylincik,ne güzel foto o öyle.diğer fotodan daha zayıf çıkmışsın,zayıfladın mı yoksa,belli olmaz ilk aylar bazı hamileler zayıflıyomuş ya ondan sordum.:CüvCüv:
bak şimdi ben seni tanıyorum ya,hastanede doktor kontrolünde biri ayliiiiinnn diye yapışırsa sana şaşırma,işte o kişi ben olcamkaydirigubbakcemile2sositososito
bi hamile kalayımda öle gidicem aylin hanıma,çünkü 3 ay buralara uğrama demişti.vaktim doluyo ama bebişimle gidicem inşallah doktor teyzesine kontrole.inşallah yaa.:Saruboceq:

ayy canım beniimm, bende hep bakıyorum aylin hanıma gidince acaba özlem buralarda mıdır diye?
inşallah canım inşallaaah bebeğinle gitmek nasip olur, eminim aylin hanımda çok mutlu olur..
ben burdaki diğer fotolarımda daha kiloluydum tatlım, sonra rejime girip spora başlamıştım 3 kilo vermiştim. ama hemen hamile kalınca bıraktım sporu falan, şu ana kadar kilo almadım. onun için zayıf görünmüştür sana, yoksa bayağı toparlağım yani:)))

normlde 2gun gecikmelı geliyor temmudn berı zatn bzıde 2gun gec diye hesaplamıştık buayı temmuzda22 agusrosta
24eylul
26ekım
27kasımdıye bekldık(ekım 31 cekıyorya)
ayy hadı bakalım kadrişcim inşallah alırız güzel haberi

anladım canım degerlerınde baya yuksekmıs zaten.bencede normal yolla hamıle bıkere kaldıysan yıne kalırsın inşallah..... Allah hepimize saglıklı hayırlı bebekler nasip etsın inşallah:1hug:

benım kırmızlar teşrif ettiler akşam ustu kızlar yeni tarıhım 3ocak sanırm bakalaım bayrmdan sonra doktora gidicez artık hepinizn ilğisne guzle dualrına tesekkur ediyorum

Ay ilahikaydirigubbakcemile3Sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün e mikaydirigubbakcemile2

:roflol: :roflol: :roflol: valla dogru dıyon canım sırada amuda kalkmak vardı... kız zaten varya yıycek ekmegı varsa bız istemesekte gelıcek.oyüzden kasmayalım kendımızı.evet bu ay benımde kafa rahattı.neyse canım bızım için hayırlısı neyse o olsun inşallah......... :1hug:

Son düzenleme:
buarada herkeze günaydın,pek bi erkencıyım dimi kızlar :roflol: :roflol: :roflol:

selam kızlar nasılsınız arada gelip bakıyorum ama herşeyi kaçırıyorum tabi siz kaynatmış oluyorsunuz...
kuzuzcum nbr görüşemiyoruz iyimisin özledım valla he o ardı gelmeyen sohbetlerımızı.neyse sen su 12.haftayı atlat belkı düzelirsin.aylıncıgımın uyku dısında pekde bişesi kalmadı heralde.inşallah senınde basdönmelerın biter kuzucum
benım kırmızlar teşrif ettiler akşam ustu kızlar yeni tarıhım 3ocak sanırm bakalaım bayrmdan sonra doktora gidicez artık hepinizn ilğisne guzle dualrına tesekkur ediyorum

aman geldımı sonunda kart.neyse olsun artık geldıyse bıdahakı aya doktor kontrolunde gırersın şekerim.ama istersen adetının 3.gunu sen bı gıt cunku genelde öle cagırıyolar bı ay kaybetmemıs olursun.neyse şekercim bebıslerımız nazlı geleceklerı zamanı bılıyolar elbet.bırazcık oluruna bırakalım.:1hug:

Sağol canım, iyiyim:) Okula geç kalmak üzereyim ama yapıştım ilgisayara kalkamıyorum başındankaydirigubbakcemile3Bağımlılık yapıyor bu kk:CüvCüv:Sen nasılsın tatlım?

arkadaşlar merhaba yine problemim var
biliyorsunuz ben düşüğü kendi kendime yaptım yani kürtaj olmadım
düşük kanamam 25 ekimde başladı 25 kasımda adet oldum
adet kanamam 2 gün önce bitti
ama kahverengi lekelenme sürüyor
sizce nedeni nedir? herhangi bir agrım falanda yok kasılmalar oluyordu onlarda geçti
ya delirecem sizce neler oluyor

Merhaba benimde kanama yok denecek kadar az neden acaba ben cuma günü kürtaj oldum dr 2-3 gün gelmeyip sonrada gelebilir demişti ama kasıklarımda ağrılar oluyor zaman zaman sizde de oldu mu

canım ben az önce doktorumu aradım. Normalmiş gelmeyebilirmiş. Olurmuş bazen. Kasıklarımda ağrıları normalmiş. Ne kadar olsa operasyon geçirdin olur dedi. Paniklemeyelim canım.Geçmiş olsun sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…