• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

aldım canım az önce.eşim aldı daha doğrusu.4-5 haftalık gebe görünüyor demiş tekrarlasın demişler tsti.:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt
hamileyim yanı

nbr aylıncım,haberler bendeydı ama sana dedıgım gıbı sonuc negatıf dun gece yaptım işte fakattttt hala yemedım kartı.mactayım yaneee,bellı olcak bakem kaldırcammı kupayı aslında umutlar bıttı tabı bıdahakı aya kaldı ama dıyorum kartı yiyene kadar ümit var... eger olmassam tekrarlıycam testi.yanee kocaaa kırmızı çizgi gözüme gözüme girdi hala ben tekrar test yapmaktan bahsediyorum :roflol::roflol::roflol:
uleeyyyynnnnnnnnn ne pozitif karıyım görüyonuz dimi :roflol::roflol::roflol:

canım Allah gönlüne göre versininşallah güzel sonuç çıkacak bu sefer..
bi çöpe at bakalım testi bu testler çöpten anlıyo :roflol: biliyosun ben atmuıştım sonra çöpten çıkarınca pozitif olduğunu görmüştüm :roflol:
kartın gelmemiş olmasıda gayet güzel haber umarım bu ay civciv çıkacak yumurtadan, hadi bakalım hayırlısı :sm_cool:

inşallah sorunsuz bir gebelik gecirir ve sağlıklı bir bebeğim olur.tabi hepimizin.allahım isteyenlerin kucağını boş cevirmesin.

inşallah sorunsuz bir gebelik gecirir ve sağlıklı bir bebeğim olur.tabi hepimizin.allahım isteyenlerin kucağını boş cevirmesin.

Ayyy canımm ya çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah bize de nasip etsin en kısa zamanda ne zamandan beri istiyodun bebek? tedavi görmüş müydün?

aldım canım az önce.eşim aldı daha doğrusu.4-5 haftalık gebe görünüyor demiş tekrarlasın demişler tsti.:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt
hamileyim yanı

tebrik ederim arkadaşım..umarım sorunsuz hamilelik geçirir ve bebeğini hayırlısı ile kucağına alırsın kaydirigubbakcemile3

hamileyim yanı

oleyyyy bir hamişimiz daha var artıkkk.tebrikler canım.çok sevindim arkadaşım .allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:teytey::teytey::hooray:

teşekkür ederim canım..ALLAH hepimize sabır versin..şimdi kolamen de 2. ayım eğer bu ay da başarısız olursa aşılama ya geçeceğiz artık..bu arada hemşerimsin :)izmir de oturuyormuşsun ..

aaa hemşehrimiyizz oleey gerçekten çok sevindim.bursaya gelin gittin sen o zaman.izmirde nerede oturuyodun canım.ben karşıyaka tarafında oturuyordum ama evlenince bayraklıya geldim.gerçi arada 10 dk mesafe var uzak değil :))

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

minik_kelebek...............01 aralık
sweet baby...................01 aralık
zeytohnm......................03 aralık
neriman83.....................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous.........................10 aralık
Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık
ebrar06.........................14 aralık
burko............................21 aralık
beyazbeyaz...................21aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü...................25 aralık
sumy............................29 aralık
Bumuyani......................03 ocak
minik kelebek(özlem)......04 ocak
BTRLKC......................... ?????
funda72.........................
yaprak57.....................
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................

:CüvCüv::nazar: HAMİŞ LİSTEMİZ:nazar::CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit.....................sekizinci hamiş

aaa hemşehrimiyizz oleey gerçekten çok sevindim.bursaya gelin gittin sen o zaman.izmirde nerede oturuyodun canım.ben karşıyaka tarafında oturuyordum ama evlenince bayraklıya geldim.gerçi arada 10 dk mesafe var uzak değil :))

bursa ya gelin geldimm..ben de şirinyerde oturuyordum :( işyerimiz çankaya da...nasıl burnumda tütüyor İZMİR'im bir bilsennnn ahhh ahhh..hemen arife günü gelsin ve izmire aileme akvuşaötım diye can atıyorumm..hatta yolda manisayı geçipte bornova üzerinden izmir görünüyor yaa o anda kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyoorrr...:sm_cool:

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

Gelgit....................sekizinci hamiş

bursa ya gelin geldimm..ben de şirinyerde oturuyordum :( işyerimiz çankaya da...nasıl burnumda tütüyor İZMİR'im bir bilsennnn ahhh ahhh..hemen arife günü gelsin ve izmire aileme akvuşaötım diye can atıyorumm..hatta yolda manisayı geçipte bornova üzerinden izmir görünüyor yaa o anda kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyoorrr...:sm_cool:

gürbet eminim çok zordur hemşocum.bayramı burda geçirceksin demek .birazda olsa özlem giderirsin ailenle.eşimin akrabaları şirinyerdeler.kayınvalidem ve görümcem de evkada oturuyolar.çok iyi biliyorum oraları.dikkatli gelin bayram diye yollar çok kalabalıktır şimdi.

selena...........................08 aralık

ekledim senide selena arkadaşım.hayırlı olsun canım.hamiş müjdeni vermen dileğiyle

aldım canım az önce.eşim aldı daha doğrusu.4-5 haftalık gebe görünüyor demiş tekrarlasın demişler tsti.
hamileyim yanı
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: kız ben sana dedım kesın hamılesın die.hadı hayırlı olsun bakalım,Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsın......inşallah bizlere bu sevıncı yasamak nasip olur
canım Allah gönlüne göre versininşallah güzel sonuç çıkacak bu sefer..
bi çöpe at bakalım testi bu testler çöpten anlıyo :roflol: biliyosun ben atmuıştım sonra çöpten çıkarınca pozitif olduğunu görmüştüm :roflol:
kartın gelmemiş olmasıda gayet güzel haber umarım bu ay civciv çıkacak yumurtadan, hadi bakalım hayırlısı

:roflol: :roflol: :roflol: çöpe atmaya gerek yok kız cıksa cıkardı dun gece yaptım daaaaa

fundacım sende burdasın nbr canım off ya msn de bı sorun var acamıyorum nasılsın hayatım

gürbet eminim çok zordur hemşocum.bayramı burda geçirceksin demek .birazda olsa özlem giderirsin ailenle.eşimin akrabaları şirinyerdeler.kayınvalidem ve görümcem de evkada oturuyolar.çok iyi biliyorum oraları.dikkatli gelin bayram diye yollar çok kalabalıktır şimdi.

sağol canım benimm,gelmeden duramam zaten..2 haftada bir geliyorum izmire..seni kocaman öpüyorum hemşocum bugün birascık erken çıkacağız eşimle arog a gitmek için yarın umarım buralarda olursun..görüşmek üzere kendine iyi bak :)

selena...........................08 aralık

ekledim senide selena arkadaşım.hayırlı olsun canım.hamiş müjdeni vermen dileğiyle

Teşekkür ederim inş ben ve tüm bebek bekleyen arkadaşlar tez zamanda hamile kalırız.

hamileyim yanı

canimm tebrik ederim seni ve esini, allahin saglikla kucagina versin insallah...darisi basimiza..

kizlaaaarrr ben geldiiiim, of ya sizi cok özlüyorum ama inanin hic vaktim yok bu aralar, 1 saat önce isten geldim yani düsünün... :((
esim arabasini garaja verdi bu yüzden bu hafta annemlerde kaldik, bugün eve geldik..
ben iyiyim, 6-8 aralik arasi regl günlerim, ama gelcekler adim gibi eminim, bu ay hiiiic calisma olmadi biliyorsunuzki.. olsun saglik olsun, 2009 da kismetse..
bu aralar moralim de cok bozuk, yani cok dalgin ve sulu gözüm yine, ara ara geliyolar bana, yarin yavrumun dogum günü, yasasaydi yarin 1 yasina girecekti benim güzel kizim :((mezarini yaptirdik, yarin yanina gidicez kismetse... arkadalarimiz ve ailemizle.. durgun bir gün olacak yani..
bu arada bomba bir haberim var, benim en yakin arkadasim hamileeee, tam 1.5 senedir deniyolardi, dr lar asilamalar tedaviler falan derken, gecen ay dr arkadasima seker hastalarina veriler bir hap verdi, onu kullandi ve hamile kaldi, ben ona test yap diyodum hep ama adeti coook düsensizdi diye yapmicam dedi, yap kiz dedim bence bu ay oldu dedim yapti negativ cikti, ama tam gününde yapmisti, aradan 2 hafta daha gecti, dr u ara bari dedim yine düsensizlesmeden önlem alsin dedim, dr a gidiyo adam bi usg yapalim bakalim yumurtaliklar ne alemde diyo, vee sonuc benim canim arkadasim HAMILE. cok sükür allahima, allahim saglikla kucaklarina verir insallah..

tosbaaam beniiiim, büyümüssünüz canim ya, 3 ay bitcek nerdeyse masallah allahim nazarladan saklasin..nilay da iyidir ins.?

hepinizi öpüyorum kizlar, PEK SIK giremiyorum ama hep aklimdasiniz..

iyi geceler

selam kızlar söze nasıl baslasam bıulemeıyorum ama ben hamıleyım galıba :CüvCüv: kaydirigubbakcemile2 ayy hala ınanamıyorum negatıf dedıgım test dun aksam pozıtıf olmus şok oldum bıtane daha hayalet bı çizgi olusmus.sevıncten ne yapacagımı sasırdım busabah tekrar yaptım yıne hemen 2.cizgi cıktı yıne sılık ama cıktı yanı.
Allah ım sorunsuz saglıklı ve hayırlı bı hamıleleık gecırmek nasip eder inşallah.Allah ım isteyen herkeze versın.ben sımdı anneme gıdıyorum aksam üstü gelırım konusuruz yıne.sevıncımı paylasmaya ıhtıyocım var kaydirigubbakcemile2 a.s.

:emir_bebek:
selam kızlar söze nasıl baslasam bıulemeıyorum ama ben hamıleyım galıba :CüvCüv: kaydirigubbakcemile2 ayy hala ınanamıyorum negatıf dedıgım test dun aksam pozıtıf olmus şok oldum bıtane daha hayalet bı çizgi olusmus.sevıncten ne yapacagımı sasırdım busabah tekrar yaptım yıne hemen 2.cizgi cıktı yıne sılık ama cıktı yanı.
Allah ım sorunsuz saglıklı ve hayırlı bı hamıleleık gecırmek nasip eder inşallah.Allah ım isteyen herkeze versın.ben sımdı anneme gıdıyorum aksam üstü gelırım konusuruz yıne.sevıncımı paylasmaya ıhtıyocım var kaydirigubbakcemile2 a.s.

canım benim hayırlı olsun ben emindim zaten senin hamile olduğundan allah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin
gelgit arkadaşaım sana da hayırlı olsun umarım hayırlı bir şekilde evladını alırsın kucagına

bu arada sweet baby'den haber yok ya da ben takipte yanıldım umarım ondan da mutlu haberler alırız benim tahminim o kadar mutlu ki bize yazacak vakit bulamadı :)

evet arkadaşlar DARISI BAŞIMIZA hepinize güzel bir bayram taili diliyorum tğm keşkelerinizin gerçek olması dileğiyle :içelim: :emir_bebek:

canım benim tebrik ederim bayram şekeri oldu bu bebişler bize.inşallah sorunsuz olur gebeliklerimiz.benimde öyle oldu akşam yaptım önce cıkmadı diye attım sabah yaptım cıktı çöpçülük yapıp çöpten aldım akşamkını gene cıkmıs.hamilesin yani.çok sevindim.cok güzel birşey.herhangi bir sorunun yoksa bayramı bekle ama ben gibi kullanmna gereken bişey varsa özele gidip test yaptır bence bu arada folik asit kullanıyorsun değilmi. ay hadi kızlar bayramdan önce haberler gelsin.bu ay bereketiyle gelecek sanırım.

Back
X