• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canim arkadaslarim benim hepinizin kurban bayramini icten kutluyorum, hayirlara vesile olmasini diliyorum.. insallah birdahaki bayrama hepimizin kucaginda minik minik bebisler olur allahin izniyle..
ailenizle cok mutlu ve güzel bir bayram gecirmeniz dilegiyle hepinizi kucakliyor ve kocamaaan öpüyorum..

fistiklar benim bugün 33. günüm ama hala tik yok, gecen gün karnim agirdi hee dedim geliyo ama gelmedi gecti, suanda dizlerime vuran bir agri var, ya gelecek yada bugün 11 saat calistim canim cikti yada ondan :)) bu ay hiic umudum yok, en erken calismamiz 18. günümde oldu cünkü.. hayirlisi olsun.. ama bu aksam test de yaptim negativ di, biliyordum zaten ama merak iste, tr den bi poset test aldim da :-)) hihihihi..yani eli kulagindadir gelir..

hepinizi öpüyorum yeni hamislerimizi tebrik ediyorum allahim saglikla kucaklarina versin..

kiz fundisim ne var ne yok? gelen giden varmi? öpüyorum

nerimancım seninde bayramını kutluyorum saol canım.benimde adetim gelmedi bu ay buğün 34.günüm.hala tık yok .ne kasık ağrısı ne herhengi bişey.bekliyorum bakalım nolcak.hamile olacağıma ihtimal vermiyorum çünkü bu ay hiç öle günü günüdede çalışmadım keyfe keder yaptık herşeyi.tam düzene girdi derken yine başa döndüm galiba.
hepinizin bayramı mübarek olsun ben birşey sormak istiyorum düşük yapanlar
benimde düşk tehlikem varda azaldı doktor çok artarsa parça parça bişeyler gelirse lel demişti
bu düşen parça nasıl olacak beyazmı ne renk yada kan pıhtısı gibi kırmızı içi pıhtılımı biri cevap vereblirmi lütfen
selam esra umarım kötü bişeyler olmaz .sen iyi düşün canım iyi olsun.genelde düşüklerde kan ve kahvererengi lekeler gelir ve kan pıhtısı şeklindede parçalar gelebilir canım.
allah sağ sağlim bebeğni kucağına almayı nasip etsin inşallah.sevgiler

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

sweet baby...................01 aralık
neriman83.....................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous.........................10 aralık
Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık
ebrar06.........................14 aralık
burko............................21 aralık
beyazbeyaz...................21aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü...................25 aralık
sumy............................29 aralık
Bumuyani......................03 ocak
minik kelebek(özlem)......04 ocak
BTRLKC......................... ?????
funda72.........................
yaprak57.....................
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş

aşk olsun kızlar yarın adet günüm dedim hiç de bişey yazmamışsınız .
kızlar bu gün adet olmam lazım bekliyorum bakalım nolcak gerçi çok ümitli değilim bu ay ama bellimi olur herşeyin hayırlısı ne diyim fundacım sen naptın oldunmu merak ettim

nerimancım seninde bayramını kutluyorum saol canım.benimde adetim gelmedi bu ay buğün 34.günüm.hala tık yok .ne kasık ağrısı ne herhengi bişey.bekliyorum bakalım nolcak.hamile olacağıma ihtimal vermiyorum çünkü bu ay hiç öle günü günüdede çalışmadım keyfe keder yaptık herşeyi.tam düzene girdi derken yine başa döndüm galiba.

hayirlisi olsun bitanem ya, insallah düzenin bozulmaz ve insallah en kisa zamanda hamis kalirsin yada hamissindir :-))
ben dün itibariyla kirmizi karti yedim :-)) gec geldi ama geldi sonunda..
yeni tarihim 8 ocak...
yeni yil bize sans getirir insallah..
kizlar burda müthis kar yagiyo, eve zor geldim vallah kaydirigubbakcemile4
hertaraf bembeyaz, fotograf cekip göstercem sizeŞeniz en gec cuma günü..
öpüyorum hepinizi allah rahatlik versin, ben yatar:1hug:

merhaba kızlar bugun adet gunum sabah test yaptım 5-10 dk sonra çift cıktığını gördüm.gebelik ihtimali olabilirmi

aldım canım az önce.eşim aldı daha doğrusu.4-5 haftalık gebe görünüyor demiş tekrarlasın demişler tsti.:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt
hamileyim yanı
canım tebrik ederim.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş..
selam kızlar söze nasıl baslasam bıulemeıyorum ama ben hamıleyım galıba :CüvCüv: kaydirigubbakcemile2 ayy hala ınanamıyorum negatıf dedıgım test dun aksam pozıtıf olmus şok oldum bıtane daha hayalet bı çizgi olusmus.sevıncten ne yapacagımı sasırdım busabah tekrar yaptım yıne hemen 2.cizgi cıktı yıne sılık ama cıktı yanı.
Allah ım sorunsuz saglıklı ve hayırlı bı hamıleleık gecırmek nasip eder inşallah.Allah ım isteyen herkeze versın.ben sımdı anneme gıdıyorum aksam üstü gelırım konusuruz yıne.sevıncımı paylasmaya ıhtıyocım var kaydirigubbakcemile2 a.s.

tuğba kıs sendemii?ay canım nasıl sevindim yaa..inşş sağlıklı bi gebelik geçirirsin,MEVLAM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşş.. nerimancım canım gelmiş senin kırmızılar sağlık olsun be gülüm,ocak ayında inş. hepimiz hamiş haberlerimizi veririz. geç oldu ama kaç gündür giremedim siteye,hepinizin kurban bayramını kutlar,aileniz ve sevdiklerinizle hayırlı bayramlar geçirmenizi dilerim.hepinizi çoooook öpüyorum. kıslaaaaaar men size küstüm:dilcikar:beni hiç merak edip soran olmamış.olsun sizlerin canı sağolsunyerimsenibennihalcim inş sende hamiş haberi verirsin tatlım.fudiş kıs hadi canım patlat bi hamileyim haberiii...RABBİM hepimize hayırlı bebişler nasip etsin.

canim arkadaslarim benim hepinizin kurban bayramini icten kutluyorum, hayirlara vesile olmasini diliyorum.. insallah birdahaki bayrama hepimizin kucaginda minik minik bebisler olur allahin izniyle..
ailenizle cok mutlu ve güzel bir bayram gecirmeniz dilegiyle hepinizi kucakliyor ve kocamaaan öpüyorum..

fistiklar benim bugün 33. günüm ama hala tik yok, gecen gün karnim agirdi hee dedim geliyo ama gelmedi gecti, suanda dizlerime vuran bir agri var, ya gelecek yada bugün 11 saat calistim canim cikti yada ondan :)) bu ay hiic umudum yok, en erken calismamiz 18. günümde oldu cünkü.. hayirlisi olsun.. ama bu aksam test de yaptim negativ di, biliyordum zaten ama merak iste, tr den bi poset test aldim da :-)) hihihihi..yani eli kulagindadir gelir..

hepinizi öpüyorum yeni hamislerimizi tebrik ediyorum allahim saglikla kucaklarina versin..

kiz fundisim ne var ne yok? gelen giden varmi? öpüyorum
saolasııın nericim seninde bayramın kutlu olsun..
çook öpüyorum tatlişkooomm :1hug:

belli olmaz fundişim bakalım Allah ne göstericek, hayırlısı olsuun inşalllaahh..

hayirlisi olsun bitanem ya, insallah düzenin bozulmaz ve insallah en kisa zamanda hamis kalirsin yada hamissindir :-))
ben dün itibariyla kirmizi karti yedim :-)) gec geldi ama geldi sonunda..
yeni tarihim 8 ocak...
yeni yil bize sans getirir insallah..
kizlar burda müthis kar yagiyo, eve zor geldim vallah kaydirigubbakcemile4
hertaraf bembeyaz, fotograf cekip göstercem sizeŞeniz en gec cuma günü..
öpüyorum hepinizi allah rahatlik versin, ben yatar:1hug:
bende seni sorcaktım nericim noldu diye ama sen yazmışsın zaten, demek geldi kırmızılar :oklava:
olsun tatlım hayırlısı olsun, bu ay inşallah gelir bebişin.. :emir_bebek:
burdada havalar soğuk ama güneşli bayağı, bu sene bizde kar olmıcak galiba.

kızlaarr nasıl geçiyor bayram tatilinizz, iyi dinleniyor musunuz bakalım?
benim çok kötü geçti valla,çok hasta oldum..
bayramın 1.ve 2. günü bende bir mide bulantısı.. ne yesem ne içsem anında çıkartıyorum.
karnım nasıl aç yemek yemek istiyorum yediğim anda çıkartıyorum, susuzluktan ölüyorum su içiyorum çıkartıyorum. artık tansiyonum falanda çok düşünce dün hastaneye gittik. 3 şişe serumu yedim kendime geldim. gündüz yattım hastanede, yemek yiyip çıkartmadığımı görünce taburcu ettiler.
bayramdan iki gün önce elevit kullanmaya başlamıştım o ilaç ağır gelmiş bünye tepki göstermiş diyo dr.
inşallah birdaha olmaz.
ordaki acil dr'u birde jinekologun görmesini istedi, muayene olduğum anda dr bebiş gayet iyi dedi, ve erkek olabilir dedi:))
bakalım salı günü randevum var belki o gün kesinleşir..
işte böyle fıstıklarım herkese sağlıklı günler diliyorum...

nihalcim sanada geçmiş olsun, bademciklerin iltihaplanmış, dikkat et tatlım.
geldi mi kırmızılaar merak ettim, birara uğrada yazıver canım..

çok geçmiş olsun aylincim aman içtiğin ilaçlara dikkat et bak gerçekten moralim bozuldu şimdi iyisinizdir diye düşünüyodum hepinizi kendine çok dikkat et olurmu
ben dün adet olucaktım olmadım bugünde daha tık yok bakalım ilerliyen günler neyi göstericek

çok geçmiş olsun aylincim aman içtiğin ilaçlara dikkat et bak gerçekten moralim bozuldu şimdi iyisinizdir diye düşünüyodum hepinizi kendine çok dikkat et olurmu
ben dün adet olucaktım olmadım bugünde daha tık yok bakalım ilerliyen günler neyi göstericek

saol nihalcim, su anda daha iyiyim ama çok fazla halsizlik var. birkaçgüne daha iyi olurum sanırım.
nihaal ya inşallah bebişin gelmiştir canım, hadi bakalım güzel haberleri alırız inşallahh.

inşallah canım ama çok da fazla ümidim yok biliyosun geçen ay tam 15 gün gecikmeli oldum gerçi geçen ay çok stresliydim blki ondan böyle oldu ama ne bilim hiç olmucakmış gibi geliyo
yat canım dinlen bol su iç kendinede yiğenimede iyi bak

kızlar nasılsınız bayram diye hiç girmemişsinizde anne adayları sizler nasılsınız benim yarın adet olmam lazım bakalım nolcak inşallah bebiş yoksa günüm geçmeden adet olurumda bademcik iltihabı olmuşum ilaç içmem lazım yarını bekliyorum herşeyin hayırlısı nasip bakalım nolcak
canım gelmedımı mkart oh ohhh hadı hayırlısı bakalım.valla gıremıyorum nete bayram ziyaretı falan derken vakıt nası gectı anlamadım.hadı canımcım güzel haberlerını beklıyoruz inşallah :1hug:
ayy canım yıne tekrarlıyorum sende hamişsin kız galıba.herseyın hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versın kuzucum..........
ama eger hamıs degılsen inşallah düzenın bozulmamıstır.valla ben bılmem sankı içime öle doguyo gibi.hayırlısı artık canım arkadasım.......
aşk olsun kızlar yarın adet günüm dedim hiç de bişey yazmamışsınız .
kızlar bu gün adet olmam lazım bekliyorum bakalım nolcak gerçi çok ümitli değilim bu ay ama bellimi olur herşeyin hayırlısı ne diyim fundacım sen naptın oldunmu merak ettim
canım dur kızma kımse gıremedı sanırım nete ondan yazamadık.yoksa ben sızden fazla merak edıyorum oh oh oh inşallah bol hamıslı bı ay olur bu ay ve 2009 bu topiğe cook ugurlu gelır inşallah
bayramın 1.ve 2. günü bende bir mide bulantısı.. ne yesem ne içsem anında çıkartıyorum.
karnım nasıl aç yemek yemek istiyorum yediğim anda çıkartıyorum, susuzluktan ölüyorum su içiyorum çıkartıyorum. artık tansiyonum falanda çok düşünce dün hastaneye gittik. 3 şişe serumu yedim kendime geldim. gündüz yattım hastanede, yemek yiyip çıkartmadığımı görünce taburcu ettiler.
bayramdan iki gün önce elevit kullanmaya başlamıştım o ilaç ağır gelmiş bünye tepki göstermiş diyo dr.
inşallah birdaha olmaz.
ordaki acil dr'u birde jinekologun görmesini istedi, muayene olduğum anda dr bebiş gayet iyi dedi, ve erkek olabilir dedi:))

ayy canımm neoldu sana,cok gecmıs olsun şimdi birazdaha ıyı olmana sevındım tabı hamıle oldugun için basladı tekrar mıde bulantıların ee yedıgını içtigini cıkarınca ne olcak tabı düştü tansiyon.neyse canım kendıne cok dıkkat et olurmu yat dinlen öpüyorum senı ve yegenımı Şeniz
buarada prensimiz gelıyo galıba.hadı hayırlısı bakalım :sm_cool:

mehtapcım saol canım güzel dileklerin için Allah isteyen herkeze nasip etsın inşallah.....

hee buarada kızlar ben yarın doktora gıdıyorum inşallah güzel haberlerle dönerim.bana dua edın oldumu.saat 3.5da randevum.cok heycanlıyım keseyi görebılcemmı bı sorun varmı dıe.
neyse artık hayırlısı olsun herseyın öpüyorum sizleri

slm kızlar tatılınız ıyı gecıyordur umarım benım ıcın degısen bırsey olmadı genelde evde oldugum ıcın
esımde calısıyor sadece 2 gun ızın yaptı ılk gun kurbanla ugrastık 2. gunde bıraz gezdık o kadar
bugu adet gunum bakalım ne olacak pazartesıye kadar bekleyıp dr.a gıtcem hayırlısı artık

aylıncım cok gecmıs olsun elevıt vıtamın hapı degıl mı demek agır gelebılıyormus
neyse ıyılestıgıne sevındım canım cıkarmayı cok ıyı bılırım mıdem cok hassastır
hatta gecen hafta bende cok kotu bas agrısı ve bulantıyla acıle gıttım tansıyonum dusmus 8.5 e ılac falanda yaptırmadım her ıhtımale karsı gece boyunca cıkardım bırde mıgrenım tutmasın mı cok kotu bır gece gecırdım hatırlamak bıle ıstemıyorum
bebegının ıyı olmasına sevındım desene topıgımızın erkek ı gelıyor basımızda bır erkek olacak ınsallah

gunu gelen arkadaslarım ınsallah beklenen haberlerı verırsınız bende dahıl tabı hepınızı cok opuyorum

inşallah birdaha olmaz.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ...a.s.

hee buarada kızlar ben yarın doktora gıdıyorum inşallah güzel haberlerle dönerim.bana dua edın oldumu.saat 3.5da randevum.cok heycanlıyım keseyi görebılcemmı bı sorun varmı dıe.

güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz..hatta kalp atışını bile görürsün umarım...

:CüvCüv:

aa kızlar bide pazar günü evlilik yıl dönümüm inşallah güzel haberlerle pekişir günümüz

güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz..hatta kalp atışını bile görürsün umarım...

:CüvCüv:
saol canım inşallah alırım güzel haberlerı paylasırım sizlerle.ve inşallah sizdende enkısa zamanda hamiş haberlerı alırım
aa kızlar bide pazar günü evlilik yıl dönümüm inşallah güzel haberlerle pekişir günümüz

ayy inşallah yıldönümü hediyenızi alırsınız bebiş haberiyle..... nezaman test yapıcan nıhalcım

inşallah birdaha olmaz.

aaa bitanem ne oldu sana böyle, nazarami geldin yoksa? cok coook gecmis olsun, kiyamam ya. ama simdi daha iyi olduguna cok sevindim.
evet elevit in tadi benimde midemi cok bulandirirdi :(( allahim beterinden saklasin aylinim..
ooyyy oyyy aslan parcasimi geliyomuuuss :-)) sagligi sihhati yerinde olsunda ister prens olsun ister prenses.. cok cok öpüyorum canim kendine ve yegenime iyi bak annesi olurmu? güzel haberlerini bekliyorum..

canim benim hayirli ve güzel haberlerini bekliyoruz... bize hemen haber ver olurmu?? öpüyorum

fistik evlilik yildönümünüzü simdiden kutluyorum daha nice senelere diyorum. insallah bu seferki yildönümünüzü bir bebisin gelecegi haberiyle kutlarsiniz... öpüyorum

iyi aksamlar kizlar, umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir.. ne oldu sizlere ya nerelerdesiniz? kimseler girmez oldu, ben cogunlukla iste oldugum icin sürekli giremiyorum, aksamlarida cook yorgun eve geliyorum hemencecik bi bakiyorum yinede ama kimsecikler olmuyoki... :(( nerde kaldi o eski sohbetlerimiz??
öpüyorum hepinizi ve yatmaya gidiyorum 40 dk oldu eve geleli ama napim sabah 6 da yola cikicam... allahtan yarin öglene kadar calisacam... allah rahatlik versin..Şeniz:asigim:

fundacım bayramdan sonra yapmayı düşünüyorum tabi kırmızılar gelmezse sen test yaptığında kaç günün geçmişti canım

Back
X