• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canımsınız yaa.kusura bakmayın,bi geldim kardeşim int başında daha şimdi zorla kaldırdım artık.ben sizi unuturmuyum.herşeyi ilk size yazıyorumm.evet kıslar lekelenmem devam ediyo,ara sıra pembe pembe.hastaneye gittim canlarım aldım sonucunu veeee,değerim 92,64 hamileyiiiiiiiiiiiiiiim.dr keseyi göremeyiz daha çok küçük dedi.ama hiç sevinemedim,dış gebelik olabilir dedi.p.tesi tekrar kan testi yaptır dedi.değerinin yükselmesi lazım,eğer dış gebelikse değerin düşük olur dedi.progestan ve folik asit verdi.kıslar duanızı esirgemeyin noluuur.benim dualarım tüm bebiş isteyenler için.......

canım beniimmmm,tebrik ederim mehtapcım.öyle sevindimki anlatamam:sm_cool:.
maşallah arkadaşıma,darısı bizlerin başına inşallah.geçmişi pek okuyamadım,yeni döndüüm bende.çok özlemişim sizi ve senden bu mutlu haberi alınca çok çok mutlu oldum.
doktorun dediğine kafanı takma sakın,nasıl bi doktormuş anlamadım henüz kesinleşmeden seni korkutmaması gerekirdi.hamileliğin normal bence canım sakın endişelenme,iyi şeyler düşün dua edicem senin için.:1hug:

canlarım beniiimmm,uzun bir aradan sonra döndüm.hepinizi çooookkk özledim.aramıza yeni arkadaşlar katılmış,hepinize geçmiş olsun kızlar,aramıza hoşgeldiniz.hamile listemiz coşmaya devam ediyo inşallah zamanı gelince bizde oraya terfi edicez:CüvCüv: :Saruboceq:
eee herkes nasıl bakalım,hamişlerim nasıllar? göbüşler büyümüştür,maşşallah,aman dikkat edin kendinize ve bebişlerinize.
benim adet tarihi 25 ocak.fundişim eklersin dimi?
çoookkk öpüyorum hepinizi a.s.

canlarım beniiimmm,uzun bir aradan sonra döndüm.hepinizi çooookkk özledim.aramıza yeni arkadaşlar katılmış,hepinize geçmiş olsun kızlar,aramıza hoşgeldiniz.hamile listemiz coşmaya devam ediyo inşallah zamanı gelince bizde oraya terfi edicez:CüvCüv: :Saruboceq:
eee herkes nasıl bakalım,hamişlerim nasıllar? göbüşler büyümüştür,maşşallah,aman dikkat edin kendinize ve bebişlerinize.
benim adet tarihi 25 ocak.fundişim eklersin dimi?
çoookkk öpüyorum hepinizi a.s.

hosgeldın ozlemcım nasılsın baban nasıl oldu hersey yolundadır ınsallah
adana nasıldı benım yerıme de gezdın mı tatlım ayyyyyy ne cok sordum
senın gunune de az kalmıs hadı bakalım hayırlı haberler olur ınsallah
benımde 30 ocak gunum yakınız ben bu ay catlama ıgnesı oldum ozlem haberın varmı

mehtapcım cok tebrık ederım canım saglıkla kucagına alırsın ınsallah
dıkkat et kendıne olur mu tatlım cok hassas gunlerdesın ilac falan kullanmısmıydın bu ay sen canım
yoksa kendılıgınden mı oldu

tugbıs sende hosgeldın canım bırkac gun gormeyınce senı merak ettım
cok gecmıs olsun sevındım hafıf atlatmana hamışlerımızın cok daha dıkkat etmesı gerekıyor kendıne
cunku sız artık 2 kısısınız ıyı yapmısın annende kalmakla ooohhh ıyıce dınlenmısındır

dıger hamıslerımızde ıyı cok sukur buyutuyorlar bebıslerını bak aylın le nılay ın kocaman olmus masallah kızlar resımlerınızı koyunda bakalım hamıslıgınıze emınım cok yakısmıstır meleklerınız sızlere hepınızı opuyorum kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
hosgeldın ozlemcım nasılsın baban nasıl oldu hersey yolundadır ınsallah
adana nasıldı benım yerıme de gezdın mı tatlım ayyyyyy ne cok sordum
senın gunune de az kalmıs hadı bakalım hayırlı haberler olur ınsallah
benımde 30 ocak gunum yakınız ben bu ay catlama ıgnesı oldum ozlem haberın varmı

dıkkat et kendıne olur mu tatlım cok hassas gunlerdesın ilac falan kullanmısmıydın bu ay sen canım

tugbıs sende hosgeldın canım bırkac gun gormeyınce senı merak ettım
cok gecmıs olsun sevındım hafıf atlatmana hamışlerımızın cok daha dıkkat etmesı gerekıyor kendıne
cunku sız artık 2 kısısınız ıyı yapmısın annende kalmakla ooohhh ıyıce dınlenmısındır

dıger hamıslerımızde ıyı cok sukur buyutuyorlar bebıslerını bak aylın le nılay ın kocaman olmus masallah kızlar resımlerınızı koyunda bakalım hamıslıgınıze emınım cok yakısmıstır meleklerınız sızlere hepınızı opuyorum kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk bitanem,sağol arkadaşım babam daha iyi çok şükür atlattı sayılır,tabi 6 ay çok dikkatli olması gerek.buna şükür.
adanadan bişe anlayamadım canım hep evdeydim,misafirler çok geldi malum hasta ziyaretleri.bol bol ailemle vakit geçirdim.iyi oldu.amaa geleceğim gün bi adana kebap yedim tabicokacimcoook yemeden dönsem üzülecektim,senin yerinede yedim arkadaşım:1rolleyes:
aaaa çatlatma iğnesi olduğunu bilmiyodum yelizcim,ayy hadi inşallah işe yarar canım 30 ocakta güzel haberlerini alırız inşallah.artık tek tek güzel haberlerimizi paylaşalım burda canım sıra bize geliyo artık,inşallaaahhh.
bende geldiğim gün doktora gittim,kontrol için,yumurtladığımı anlayamıyodum 5 aydır,gelmeme 1 gün kala açok akıntım oldu yumurtladım sanırım die içimden geçirdim.ertesi gün doktor evet yumurtlama yeni olmuş çalışmalara bu geceden başlayın dedi:asigim: çoook sevindim yelizcim ya,çünkü bu ay şansım yok die düşünüyodum.bizde çalışmaları yaptık tabi,gerisi allahımın bileceği iş hayırlısı ise olsun inşallah.minik meleklerimiz bizi daha fazla bekletmezler inşallah.bakarsın aynı günlerde o mutlu haberi paylaşırız arkadaşım.
çook öpüyorum seni canım:1hug:

kızlaaar ben aranıza yeni katıldım.izmirde bildiğiniz çok çok iyi bir kadın doğumcu var mı?ben 3 tane doktora gittim pek memnun kalmadım kafam karma karışık 2 tane düşük yaptım üçüncü kez aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum tekrar hamilelik düşünebilirim ilerleyen zamanlarda ama önce önlemini almam lazım tabiki en doğrusunu allah bilir kısmet inşallah herkese sağlıklı bebişler verir allahım...

mehtapgülü hayırlı olsun canım, sen bakma o doktora sapına kadar hamilesin hem de herşey normaaaalsositososito Doktorlar yüksek bir değer çıkmadığı sürece öyle diyorlar, kardeşim seninki daha yeni nasıl çok yüksek bi değer çıksın ama, hiiiç moralini bozma, bol bol dinlen güzel anne:teytey:

:sm_cool: ayy hamiş olmana cok ama cooook sevındım mehtapcım.sen hıccc aldırma o doktorun dedıgıne falan,sonucda daha gunun yenı geldı kese yenı oluşcak nerdende cıkardı dıs gebelıgı anlam veremedım şahsen :sm_confused: benım taa gunum gectıkten 12 sonra gıttıgım halde vajınal baktı doktorum göremedı bıse nokta kadar kucuk bıse vardı bu olabulır dedı,o halde bıle dışgebelık demedı.sen hıccc üzülme kuzum bebısın şuan anneye yerlesmeye calısıyo :teytey: canım kendı doktoruna nezaman görüncen? ayy bızı habersız bırakma canım olurmu hadı bakalım 2009 un ilk hamilesi senmısın neee????????

dualarımız senle canım...............:1hug:

selam kızzllaaaar herkese hayırlı güzel pazarlaaarrr....mehtapçım bu ne güzel haber böyle sen güzel düşün kötü şeyler düşünme...kendi dr görmemiş daha dimi....hepinizi öpüyorum a.s.

canım beniimmmm,tebrik ederim mehtapcım.öyle sevindimki anlatamam:sm_cool:.
maşallah arkadaşıma,darısı bizlerin başına inşallah.geçmişi pek okuyamadım,yeni döndüüm bende.çok özlemişim sizi ve senden bu mutlu haberi alınca çok çok mutlu oldum.
doktorun dediğine kafanı takma sakın,nasıl bi doktormuş anlamadım henüz kesinleşmeden seni korkutmaması gerekirdi.hamileliğin normal bence canım sakın endişelenme,iyi şeyler düşün dua edicem senin için.:1hug:

canlarım hepinizden ALLAH razı olsun.çok teşekkür ederim MEVLAM isteyen herkese tez zamanda nasip etsinn.
yeliz canım iğnemi oldun,hadi hayırlısı inşallah sendende bu ay alırız sevinçli haberi....
özlemcim yumurtlamışın,hadi canım bol bol çalış.bu ayda bereketli olur inşallahhhhhhhh...
yok canım ilaç kullanmadım.16. günümde dr'a kontrol amacıyla gittim,akıntım vardı.yumurtladığımdan şüphelenmiştim.dr sordum evet dedi.dr'a gitmeden 2 akşam önce ve dr gittiğimin ertesi günü çalışma yapabildik.:utangac:daha yok,oğlum hastaydı onun üzüntüsü yüzünden. akıntı için ilaç yazdı bunları kullan,bu ay hamiş kalmazsan önümüzdeki ay klomene başlayalım demişti.yani bu ay toplam 4 kez maç yapabildik:utangac:

kıslar lekelenmem bitti gibiii..ama kasığımın sol tarafı çok batıyo ve ağrı yapıyo,sizce normalmi.ay sanki ilk bebişimmiş gibi,ama inanın daha önce burda okuduklarımın bir çoğunu bilmiyordum.mesela yumoşların büyüdüğünü,çatlayınca hamiş kalındığını gibi..iyiki kk var,iyiki sizler varsınız canlarımmmmmmmm..
aklıma gelmişken, yarın tekrar dr'a gidecem bakalım ne diycek.

Son düzenleme:
gözünaydın canım o kasık ağrısı herkeste var. zamanla geçer inş. strese girme sen kalbini ferah tut ki bebek rahat büyüsün.

kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm umarım 2009 herkese sağlık,şans ve bebek getirir.İçimden bir ses bu sene hamile kalacağımı ve bir bebeğimin olacağını bu sefer düşük yapmayacağımı söylüyor,hayırlısı artık.Allah herkese anneliği yaşatsın.

kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm umarım 2009 herkese sağlık,şans ve bebek getirir.İçimden bir ses bu sene hamile kalacağımı ve bir bebeğimin olacağını bu sefer düşük yapmayacağımı söylüyor,hayırlısı artık.Allah herkese anneliği yaşatsın.

umutluyuz canım inşallah umutların gerçek olur, sen araştırmalarını yaptır nedene yönelik olarak, ikisini veren allahım 3.yü de verir hayırlısıyla.

kızlaaar ben aranıza yeni katıldım.izmirde bildiğiniz çok çok iyi bir kadın doğumcu var mı?ben 3 tane doktora gittim pek memnun kalmadım kafam karma karışık 2 tane düşük yaptım üçüncü kez aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum tekrar hamilelik düşünebilirim ilerleyen zamanlarda ama önce önlemini almam lazım tabiki en doğrusunu allah bilir kısmet inşallah herkese sağlıklı bebişler verir allahım...

canım mrb,geçmiş olsun.bu topikteki herkes aynı acıları yaşadı malesef,inşallah dediğin gibi 2009 mutluluk ve bebiş getirir sana canım ve isteyen herkese...
izmirde yaşayan arkadaşlar var,onlar bi gelsin sana yardımcı olurlar canım,iyi düşünmüssün,tetkiklerini yaptır,şimdiden önlemini al.inşallah bi daha o acıyı yaşamayız hiç birimiz,allahım isteyen herkese sağlıklı bebekler versin.

canım mrb,geçmiş olsun.bu topikteki herkes aynı acıları yaşadı malesef,inşallah dediğin gibi 2009 mutluluk ve bebiş getirir sana canım ve isteyen herkese...
izmirde yaşayan arkadaşlar var,onlar bi gelsin sana yardımcı olurlar canım,iyi düşünmüssün,tetkiklerini yaptır,şimdiden önlemini al.inşallah bi daha o acıyı yaşamayız hiç birimiz,allahım isteyen herkese sağlıklı bebekler versin.

teşekkür ederim arkadaşım inşallah dediğin gibi olur ama hissediyorum bu sefer hepimiz için iyi olacak inşallah yaşamayız bir daha aynı acıyı,yine de halimize şükür beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.birbirimize destek olalım çok teşekkür ederim

teşekkür ederim arkadaşım inşallah dediğin gibi olur ama hissediyorum bu sefer hepimiz için iyi olacak inşallah yaşamayız bir daha aynı acıyı,yine de halimize şükür beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.birbirimize destek olalım çok teşekkür ederim

rica ederim canım,tabiki birbirimize destek olcaz.bu sitenin en güzel tarafıda bu.bizi birbirimizden daha iyi anlayan insanlar yok malesef etrafımızda,burası bizim dertleştiğimiz güzel haberlerimizi paylaştığımız tek yer.
inşallah canım,bu sene uğurlu olacak ve hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alacaz kucaklarımıza.
bu arada özlem ben,inşallah müjdeli haberlerimizi paylaşmamıza az kaldı.

canım ben alsancakta dr.kahraman KOLDAY a gidiyorum.çok iyi bir dr tavsiye ederim.
canımsınız yaa.kusura bakmayın,bi geldim kardeşim int başında daha şimdi zorla kaldırdım artık.ben sizi unuturmuyum.herşeyi ilk size yazıyorumm.evet kıslar lekelenmem devam ediyo,ara sıra pembe pembe.hastaneye gittim canlarım aldım sonucunu veeee,değerim 92,64 hamileyiiiiiiiiiiiiiiim.dr keseyi göremeyiz daha çok küçük dedi.ama hiç sevinemedim,dış gebelik olabilir dedi.p.tesi tekrar kan testi yaptır dedi.değerinin yükselmesi lazım,eğer dış gebelikse değerin düşük olur dedi.progestan ve folik asit verdi.kıslar duanızı esirgemeyin noluuur.benim dualarım tüm bebiş isteyenler için.......

canım benim tebrik ederim .hihoyyytçoook sevindim ya.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.dualarımız seninle canım.herşey yolunda gidicek tatlım kötü şeyler düşünme olurmu.progestanı ihmal etme düzenli iç ve sakın yüksek yerlere uzanma.uzanmak çok tehlikeli bu dönemde.yaşasın bi hamiş dahaaaa:teytey:

şişşşt prett woman seni unuttum sanma, nasılsın bakiim? :)
iyim canım.griple uğraşıyorum.selpağı burnuma tanpon yaptım o derece yani.kaç gündür giremedim bu yüzden yatıyodum.kırmızı kartı da yemedim ama bebişten değil çünkü bu sabah test yaptım kocaman bir tek çizgi.yine düzenim bozuldu eski günlere geri döndüm.çok boktan bi gün benim için.yalnız mehtabın hamiş haberini alınca gerçekten çok sevindim.allahım tüm isteyenlere nasip etsin.mehtabım şu an yaşadığı duyguyu tahmin edebiliyorum o heyecan bambaşka bişey.o kalp çarpıntısı apayrı.bir daha yaşamak istiyorum bende bu duyguları

kızlar bende doktora gittim bugün Allaha şükür oğluşum çok iyi kocaman olmuş 18cm olmuş...
Allah bebeklerimizi korusun isteyen herkesede versin...AMİN..
canım benim güzel arkadaşım.yerim ben onu ya küçük prensimiz o bizim.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.iy bakın kendinize tamam mı

canım ben alsancakta dr.kahraman KOLDAY a gidiyorum.çok iyi bir dr tavsiye ederim.

canım benim tebrik ederim .hihoyyytçoook sevindim ya.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.dualarımız seninle canım.herşey yolunda gidicek tatlım kötü şeyler düşünme olurmu.progestanı ihmal etme düzenli iç ve sakın yüksek yerlere uzanma.uzanmak çok tehlikeli bu dönemde.yaşasın bi hamiş dahaaaa:teytey:

iyim canım.griple uğraşıyorum.selpağı burnuma tanpon yaptım o derece yani.kaç gündür giremedim bu yüzden yatıyodum.kırmızı kartı da yemedim ama bebişten değil çünkü bu sabah test yaptım kocaman bir tek çizgi.yine düzenim bozuldu eski günlere geri döndüm.çok boktan bi gün benim için.yalnız mehtabın hamiş haberini alınca gerçekten çok sevindim.allahım tüm isteyenlere nasip etsin.mehtabım şu an yaşadığı duyguyu tahmin edebiliyorum o heyecan bambaşka bişey.o kalp çarpıntısı apayrı.bir daha yaşamak istiyorum bende bu duyguları

canım benim güzel arkadaşım.yerim ben onu ya küçük prensimiz o bizim.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.iy bakın kendinize tamam mı

Sıkma canını güzelim, stres yaptıkça gecikir, ne kadar sürüyor reglin genelde? PKO var mı sende, o da yapar diye biliyorum, hem regl gününde testin pozitif vermesi enderdir benim vermemişti, 4 gün geçtikten sonra incecik bir çizgi çıkmıştı, hala saklıyorum, inşallah yine görürüm:Saruboceq: Ben de gelecek hafta doktora gidicem, hayırlısıyla tahlillerimi yaptırıcam, allahım inşallah bir sorun çıkmaz.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

sumy............................29 aralık
neriman83......................08 ocak
Gül84.............................13 ocak
pretty women..................15 ocak
Mehtap gülü....................16 ocak
BTRLKC.........................19 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
Minik kelebek(özlem).......25 ocak
cancer............................28 ocak
melikee...........................30 ocak
Karamelek07....................30 ocak
Fikirevi.............................1 şubat
Bumuyani........................ 3 şubat
Lolo..................................5 şubat
Anjelic.............................12 şubat
sweet baby......................????
funda72............................???
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
DRAJEE.........................
Reno.................................
kkeezzbbaann.................

.

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş

fundacım moral bozukluğunu çook iyi anlıyorum,sabır güzelim.inşallah o mutluluğu tekrar yaşayacaksın.umutsuzluğa kapılma hemen.hem belli mi olur belkide hamişsin,bebiş nazlanıyodur.inşallah öyledir canım.
geçmiş olsun bu arada grip salgınmış bu aralar dikkat et kendine canım.

Back
X