• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bende gonaphene kullandım 3 ay bende de bi işe yaramadı bu ganol-f bende kullansam acep olurmu???canım innnnşallah bu ay bebeşinde sana kene gibi yapışır hamiş olursun yaa...sen çok iyi kalpli sabırlı bir anne aday adayısın
moral olarak tabi ki adet olduğum günkü kadar zır zır ağlamıyorum ama yüreğimdeki acı hiç dinmedi onada bi örtü çekip sahneye çıkıyorum ben önceden şiir yazardım bir şiirimin adı maskeli kız dı tıpkı öyle maske takmak zorundayım...sürekli mutsuz görünememki insanları kendimden mi uzaklaştırayım kendine iyi davran a.s.

melikecim doktorunla konuş bence bunun için tatlım rahim filmi çekilmişmiydi senin.bu arada gonal- f le tedaviyi ssk 2 kez ödeyebiliyo.epey pahalı bi iğne bu.ben hakkımı bitirdim .daha önce kullanıklarımdan arta kalan iğnem var onu vurulucam bi aksilik çıkmazsa önümüzdeki ay.
eğer yine tutmazsa cebimizden ödücek bir daha ki sefere.

melikecim doktorunla konuş bence bunun için tatlım rahim filmi çekilmişmiydi senin.bu arada gonal- f le tedaviyi ssk 2 kez ödeyebiliyo.epey pahalı bi iğne bu.ben hakkımı bitirdim .daha önce kullanıklarımdan arta kalan iğnem var onu vurulucam bi aksilik çıkmazsa önümüzdeki ay.
eğer yine tutmazsa cebimizden ödücek bir daha ki sefere.

rahim filmi çekildim canım temiz çıkmıştı...hormon testleride yapıldı onlarda iyi çıkmıştı...bu ay dr gitmedim ne yapacağıma bi karar veremedim açıkçası bana gonaphene 3 ay kullan olmazsa gel aşılama yapalım dedi ama pek olumlu bakmıyoruz aşılamaya bu ay biraz düşüneyim hemde dinleneyim adetlerim çok azaldı haplardan aslında bir ay daha gidecek boşuna ama naaapalım
ayy canım yaa inşallah iğneye bile gerek kalmadan hamiş kalırsın:Saruboceq:

tuğba canım nasılsın tatlım.canım lekelenmem 2 gün sürdü RABBİME şükürler olsun daha yok.ama düşük tehlikem varya ahh o bi geçsede rahatlasamm..kasığımın sol tarafı yanma ve ağrı yapıyo.yata kalka iş yapmaya çalışıyorum.geçen p.tesi devlet hastanesine gittim.durumumu anlattım kan ve idrar testi verdim.salı günü sonucunu alıp dr'a gösterecem,dr sonuca bakalım ultrasonada girersin dedi..çarşamba günüde özelde kontrolüm var,bakalım her iki dr'un diycekleri aynımı..inşallahh hayırlısıyla düşük tehlikem tez zamanda geçer,şu sıkıntım stresim biterr..
canım ya lekelenmen durduysa bu ıyıye işaret cok sevındım.oo zaten kasıkta tek taraflı agrıyorsa buda süper.çift taraflı agrırda adet sancısı gıbı olursa bırazcık tehlıkelı ama tek taraflı bende hala devam edıyo.halaaa bebişim sol tarafımda sanırım yavas yavas yukarı cıkcak inşallah.guzel haberlerını beklıyoruz canım hayırlı haberlele gel doktordan :1hug:
oy oyyy senin fasulye 13 haftalık mı oldu maşallah ona:nazar: biz de napalım, ev,iş, koca derken zaman geçiyor, üçgene bi de bebek eklemeye çalışıyoruz var gücümüzle, pil bitmeden gelse artık de mi?:delphin:

:1hug: :1hug: :1hug: saol canım evet benım fasulye gercekten baya büyüdü.hepiniz için dua edıyorum ınsallah bebeişler zamanında ve saglıkla gelsınler.herseyın hayırlısı,aaa oda ne demek pil bitmeden falan :oklava: valla oklava gelıyo bak

özlemcım süpersin canım aynen böyle bomba gıbı ol,üzülmekte neymıs canım,bak enzından yumurtluyorsun gecen ay olmadı inşallah buay olur.sana güzel maclar diliyorum hadı bakalım buay ınsallah kaldırırsın kupayı :)) :1hug:

özlemcim ben iyim tatlım başladım çalışmalara.kocişin peşinden hiç ayrılmıyorum.kenem benim diye seviyo artık benidelikafadulden
olursa olur ,olmazsa önümüzdeki ay nasıl olsa başlıyorum tedaviye .
bende 2 gündür hastanedeyim buğün kayınvalidem ameliyat oldu az önce geldik eve yorulmuşum vallahi.şimdilik herşey yolunda
bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz canım ve hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun ,en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmanızı diliyorum.

geçmiş olsun canım,umarım daha iyidir bugün kayınvaliden.allah sağlık versin önce herkese arkadaşım,insan hasta olunca kıymetini anlıyo sağlığının.
çalışmalar içinde ayrıca kolay gelsin tatlişkomdelikafadulden çookkk öpüyorum senii...

özlemcım süpersin canım aynen böyle bomba gıbı ol,üzülmekte neymıs canım,bak enzından yumurtluyorsun gecen ay olmadı inşallah buay olur.sana güzel maclar diliyorum hadı bakalım buay ınsallah kaldırırsın kupayı :)) :1hug:

inşallah bitanem,güzel dileklerin için sağol.dualarınızı hissediyorum gerçekten,eminim diğer arkadaşlarda hissediyodur.allahım sağlıklı sıhhatli ve dediğin gibi doğru zamanda versin meleğimi bana inşallah.
bu ay içim çok rahat nedense,herşeyin hayırlısını diliyorum rabbimden,olmazsada üzülmek yok.diğer aya doktora gidicem,ilaca başlarız demişti.ne ilacı bilmiyorum,nasıl olsa olur die ayrıntı sormamıştım.kısmet işte,bebeğim gelsinde sağlıkla her ilacı kullanırım onun için.
sende dikkat et canım kendine ağır işler filan yapma sakın sen titizsin dayanamazsın gerçi benim gibi ama boşver sal gitsin arkadaşımkaydirigubbakcemile3
minik fasulyeyi ve seni öpüyorummm a.s.

fundacım kayınvalidene geçmiş olsun demeyi unuttum...geçmiş olsun tatlım ALLAH şifalar versin bir an önce iyileşir inşallah öpüldüna.s.

canım ya lekelenmen durduysa bu ıyıye işaret cok sevındım.oo zaten kasıkta tek taraflı agrıyorsa buda süper.çift taraflı agrırda adet sancısı gıbı olursa bırazcık tehlıkelı ama tek taraflı bende hala devam edıyo.halaaa bebişim sol tarafımda sanırım yavas yavas yukarı cıkcak inşallah.guzel haberlerını beklıyoruz canım hayırlı haberlele gel doktordan :1hug:

:1hug: :1hug: :1hug: saol canım evet benım fasulye gercekten baya büyüdü.hepiniz için dua edıyorum ınsallah bebeişler zamanında ve saglıkla gelsınler.herseyın hayırlısı,aaa oda ne demek pil bitmeden falan :oklava: valla oklava gelıyo bak

haklısın da bazen yoruluyor insan işte, kocişe diyorum ki aşk bile tembellerin işiymiş biz bilemedik:delphin:

arkadaşlar bende 2 düşük yaptım düşük yapalı 3 ay oldu ve tekrar hamile kalmak istiyorum allah herkese sağlıklı bebekler versin inşaallah benim 4 yaşında bir kızım var allaha şükür ama oda erken doğmuştu .bende kan pıhtılaşmasından oluyormuş düşükler.tedavisi varmış.allah herkesin gönlüne göre versin.AMİİİİİİN...

arkadaşlar bende 2 düşük yaptım düşük yapalı 3 ay oldu ve tekrar hamile kalmak istiyorum allah herkese sağlıklı bebekler versin inşaallah benim 4 yaşında bir kızım var allaha şükür ama oda erken doğmuştu .bende kan pıhtılaşmasından oluyormuş düşükler.tedavisi varmış.allah herkesin gönlüne göre versin.AMİİİİİİN...

hoşgeldin geçmiş olsun canım...ALLAH tekrar aynı acıyı yaşatmasın inşallah sağlıklı hayırlı kızına tatlı kardeş gelir...evet tadavisi var her ay iğne oluyorsun sanırım bi arkadaşımdada vardı aynı problem ama dr kontrolünde olmalısın

bu topiğede kimsecikler uğramaz oldu yahu noldu kızlar nazarmı değdi:nazar::nazar::nazar:
nerde bu topiğin kurucuları???:delphin::uhm:

ah canım ben burdayım ama hakkaten neden kimse uğramıyo bu aralar üzülüyorum valla.ne zaman topikimize uğrasam kimsecikler yokkkk:1no2: biraraya gelip muhabbet edemicez artık demekkiiibenneyaptımki

sen nasılsın güzelim?

çok geçmiş olsun arkadaşım,rabbim bi daha yaşatmasın hiç birimize inşallah o acıyı.inşallah kızına kardeş gelir en kısa zamanda.allah kızını bağışlasın canım bak ne güzel en güzel desteğin,moral depon yanında.herşeyde bir hayır vardır,umutsuz olmayalım yeterki.
allahım hepimizin gönlüne göre versin.

çok geçmiş olsun canım, allah daha büyük acı yaşatmasın, kızının olması çok güzel, o sana teselli olur en azından, inşallah hayırlısıyla yine hamile kalırsın.

ah canım ben burdayım ama hakkaten neden kimse uğramıyo bu aralar üzülüyorum valla.ne zaman topikimize uğrasam kimsecikler yokkkk:1no2: biraraya gelip muhabbet edemicez artık demekkiiibenneyaptımki

sen nasılsın güzelim?

iyi diyelim iyi olalım tatlım sen iyisindir inşallah...önceden sayfalar okumaya yetişemiyoduk şimdi 1 /2 tane yazı oluyo yahu bi aksilik yoktur inşallah yoksa herkes gezmeleremi gidiyo bizide unutmayın litfeeennn

melikecim, minik kelebekcim maalesef kimse uğramıyo, ben de geliyom bi iki çiziktiriyom gidiyom napiim...

ama nedeeennnn :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
haydi kızlar haydiii kızlar haydiiiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2 gelinde şenlesin buralar......bu topiğin gülleri:enbuyukkk:

pınar,melike yaa bunlar bizi unuttu galibaaa:1shok: valla özlüyorum herkesi hadi toplanın yaa...
kadriyenin günü geçti bak o da haber vermiyooo,kadrişşşşş haber bekliyoruz tatlımm,inşallah mutlu haberlerle dön.:CüvCüv:

Back
X