çok teşekkür ederim arkadaşım, sizlerede çok geçmiş olsun, umarım hiçbirimiz bir daha yaşamayız bu acıyı,gerçekten çok istiyorduk bebeğimi, henüz 2 hafta oldu kaybedeli, tek tesellim küretaj olmak zorunda kalmamm, küretaj olmaya gideceğim gün kanama ile düşürdüm bebeğimi, çok sancılı oldu ama, şu an parça yok ama kan pıhtısı var dedi dr um, onun için de forlutal verdi, bu regl olmanı sağlıycak o zaman pıhtıyı da atacaksın dedi ama ne biliyim içim yine de rahat değil, dr um bide hiç korunmana gerek yok dedi ama ben korunuyorum yinede, ne biliyim içim bi temizlensin diyorum önce ama bi yandan da tekrar bebişim olsun istiyorum:sm_confused: kafam öyle karışıkki...[/QUOTE
seni çok iyi anlıyorum canım,allah sabrını veriyo merak etme.kürtaja gerek kalmaması iyi olmuş.ben kürtaj oldum ama çok şükür hiç bir yan etkisini görmedim.sana tavsiyem hiç korunma.ilk adetini bekle ve sonra tekrar çalışmalara başla,bak doktorunda aynı şeyi söylemiş zaten.ilk adetle içindeki pıhtıyıda atarsın büyük ihtimalle.adet sonrası doktora görün ve emin ol rahminin içinde pıhtı kalmadığından.sonrada çalışmalara başla tatlım:asigim:
bana doktor 3 ay korun dedi o 3 ay öyle zor geçtiki daha sonrasında kist çıktı psikolojim iyice bozuldu.şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım inan.şimdi 4 aydır istiyorum,kısmet bekliyoruz işte.allahım hayırlı zamanda versin meleklerimizi.
çok şükür aylar sonrada olsa atlattım ben,sende çabuk toparlanmaya bak arkadaşım.müjdeli haberlerini bekliyoruz artık..a.s.