geçmiş olsun nilaycım.dediğin gibi inşşş kumdur,taş düşürmek gerçekten çok zormuş..
yeğenimizede maşallaaaahh,teyzesi yer onun pipisinii..canıımm ultrasonda herşeyin temiz çıkmasına çokk sevindim.darısı bizim başımıza inşşş..
burcu canımm çok sevindim ikili testin temiz çıkmış,gözünaydın. inşşş tüm hamiş arkadaşlarımın ve benimde testlerimiz temiz çıkar..
canım eylül annelerine arada uğruyorum,yazdığım gibi çoğunlukla kızıma okutuyorum.sürekli bakınca başım çok dönüyor.canım birde ne bileyim hala içimde bi korku var,eylül anneleri topiğine alışmamaya çalışıyorum,şu zor dönemimi RABBİMİN izniyle bi atlatsam,düşük tehlikem geçse,bebişimin kalp atışı bi normale girse,aaahh aaah içimde hep bu korku.dualarınızı esirgemeyin olurmu?sizle hep benim dualarımdasınız...
canım benim bebeğim ocak'ta düştükten sonra dr hiç korunma süresi vermedi,mart'a kadar hamile kalmazsan gel demişti.tabii kalamadım ama dr'ada gitmedim.temmuz'da gittim, klomen ve pregenyl çatlatma iğnesi verdi,büyük bi umutla bekledim foss çıkınca ağladım.kendi haline bıraktım tabii yine olmadı ee zamanını MEVLAM'dan başka kim bilir.akıntım çok yoğunlaştığı için aralık'da dr'a gittim..ilaç verdi tabii sordum yumoşum çatlamışmı diye evet dedi.İlaçları kullandım hiç umudum yokken,öylesine hemde adet olacağım gün test yaptım çift çizgi çıktı..düşük riskim oldu,kesede şekil bozukluğu çıktı(çok şükür kese düzeldi)ama kalp atışı bi düzelse, işte hala korku korku....
gamzecim işte böyle biraz uzun yazdım kusura bakma be tatlım,ama unutma bir kez veren RABBİM ikinci,üçüncü dördüncüyü bile verir yeterki biz kullar hayırlısını dileyip sabırla,dua ederek tabii dr'ada giderek bebeklerimizin geleceği zamanı bekleyelimm..
melike canımm daha önce yazdıklarını okudum ama cevap yazamadım.kıs kocişinin suçu ne yazık yaa..o karamsarlık niye? bi daha duymayayım

klava:hadisi şerif içim çok teşekkür ederim tatlım.evet kalpten inanarak dua edince gerçekten oluyor,çünkü biz bir tek RABBİMDEN yardım ve mağfiret dileriz..RABBİM bizleri doğru yoldan ayırmasın ve dualarımızı kabul etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn.....kıslaaar bu arada 21 yani artık dün sayılır benim doğum günümdü.canım kocişim kocaman bi pasta yaptırmış,üzerine iyiki doğdun hayatıma ışık saçtın aşkım,yazdırmış.kardeşlerim annem yeğenlerim ve gelinlerimiz toplanıp bana sürpriz yaptılar,akşam çaya geliyoruz dediler,bende beklerim dedim.oturuyorduk yan odaya sigara içmeye geçtiler,meğer pastayı hazırlamışlar birazdan bi baktım,aa elektrikler kesildi dedim veee pastayla odaya geldiler ayy şok oldum çünkü hiç birisi doğum günümü kutlamamıştı bende unuttular diye kızmış kimseye söylememiştim.o kadar çok sevindimki anlatamam.hepinizi çoook öpüyorum canım bacılarımm...