eşimle ilk tanıştığım anda evlenseydim 8 yaşında çocuğum olurdu:uhm:kaydirigubbakcemile5 insanın eşide isteyince biran önce olsun deniliyor ablacığım
Esracım kısmette varsa birşeyler oluyor, o nedenle fazla da kafaya takmamak gerek, ona bakarsan ben de 20 yaşında evlenseydim herhalde boyumca çocuklarım olurdu, geçmişi çok didiklemeyip geleceğe bakalım, ben bu şekilde daha pozitif oluyorum
pınarcım yazdıklarını dikkatlice okudum tatlım çoook haklısın.ben zaten bu sürecin yani ilaçla tedavi sürecinin stresli olacağını bildiğim için çok gerekmedikçe yanaşma taraftarı değilim.doktorumda aynı şeyi söylüyo zaten.bende eylüle kadar beklicem,kiii inanıyorum o vakte kadar hepimizin göbüşlerine bebişlerimiz yerleşmiş olacak ben inanıyorum.inşallahhhh..
geçmiş olsun bu arada tatlım,grip olmuşsun.dikkat et kendine canım.
Keşke o zamanlar bana da bu konuda tecrübeli birileri yol gösterseydi, daha az yıpranırdım herhalde, inşallah ilaçlara gerek kalmaz özlemcim de kendiliğinden gelir:ecrin_bebek:
merhaba arkadaslar
benımde ılk bebegımın 12.haftasında kalbi durdu ve
kurtaj oldum 4 ay önce............
sımdı korunma sürem bitti.
aranıza geldım benıde lısteye ekleyebılırmısınız?
adet tarıhım gelırse 13 mart
ınsallah melegım en kısa surede gelır kı
uzuntum bıraz olsun hafıfler
tabı benle beraber tum bekleyenlere
Canım çok geçmiş olsun, seninle benzer şeyleri yaşamışız ben de 13 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için küretaj olmuştum, ilaçla düşüğü başlatıp, ardından kalan parçaları almışlardı, o anki psikoljimi hatırlamak biler istemiyorum, rabbim yardımcın olsun, zamanla alışıyorsun ve umut etmeye başlıyorsun yeniden, geçecek inşallah güzelim.a.s.
Selam arkadaşlar.Yorumlarınızı okudum ve benim için yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Geçen gün yazdığımda bebeğimin karnımda öldüğünü ve düşük yapmayı beklediğimi söylemiştim. Normal olarak düşük yapamadım. İlaçla düşük yaptırdılar.Cumartesi sabah 5 gibi bebeğim beni terketti.2 aylıktı.Çok üzüldüm.Ama üzüntüye hiç birşey kar etmiyor. bebeğimin olacağı gün ve karnımda öleceği gün gözlerimin önünden gitmiyor. Öyle bir ağrı hissediyorsunuz ki ağrı kesici kar etmiyor.Ama o ağrı bile bebeğinizin sizi terk etmesi kadar acı vermiyor. Bu psikolojiyi nasıl atlatırım bilmiyorum ama bildiğim tek şey benim talihsiz meleğim beni bırakıp gitti. Bu arada lütfen arkadaşlar doktorunuzu çok iyi seçin. Benim ilk doktorum düşük tehditim olduğu halde (ki bunu anlamamış) bana bol bol yürüyüşü önerdi. Bende enfeksiyon çıktığı halde ilaç vermek istemedi. Bebeğimi 5.5 haftalıkken karnımda gördüğü halde 10 gün sonra göremediğini söyledi.işte ondan sonra doktorumu değiştirdim ama ne fayda. Bebişimin kalp atımları çok zayıftı.Belkide benim bebeğim doktordan dolayı öldü.Şimdi bir bebek görsem oturup ağlamaya başlıyorum.Allah kimseye böyle bir acı vermesin. Benim gibi bu acıyı yaşayan arkadaşlar Allah sabır versin gerçekten çok zor ve Rabbim inşallah böyle bir acıyı ne bir daha sizlere ne de bana yaşatır.
Talihsiz melek çok geçmiş olsun, canım inşallah bundan sonra bu şanssızlıkları yaşamazsın, herşeyde bir hayır vardır, doktor veya başka şeyler inanki bahane, kaderimizde yazılmışsa bir şey mutlaka yaşıyoruz, tevekkül edip dayanıcaz, inşallah kısa sürede toparlanırsın canım.:Saruboceq:
canım iyiyim ne olsunnn 2 ay süren kanamam bitti derken tekrar başladı hemde bayaa bir tabii tahlillerde ertelendi sen nasılsın preseedları kullandınmı ovülasyon testide almıştın demi
Hımmm, niye öyle düzensiz olmuş canım yaaa? Benim ilk ay diil de 2. ay biraz karışık oldu, düzene oturması biraz zaman alıyor anlaşılan...Canım ben ovulasyon testleriyle preseedi kullandım ama kafamı karıştırdı bu testler inan, geçen haftya 14. günüm gibi pozitif gördüm denedim neyse kasıklarımdaki ağrıdan şüphelendim 19. ve 20. günümde de ovulasyon testlerini yaptım daha da koyu çıktı yani poziitf, kısacası ne zaman ovulasyon olduğunu karıştırdım ama ben her ihtimale karşı o günleri hep değerlndirdim, arap yağı bol bulunca kıçına başına sürermiş ya o misal kaçınmadım malzemeden ehheeeedelikafadulden
ben her gün burdayım tatlım sen yoksun özledim seni pınarım:1hug: ben maşallah bu ay iyiyim hayret yaa kendime inanamıyorum önceki gibi çok yıkılmadım alıştımmı bilmem...ben ne yapıcamı bilmiyorum artık hangi dr gidicem ne yapıcam bilemiyorum oluruna bırakayım dedim artık zaman kaybı olmasınıda istemiyorum geçen sene 6/7 ay hiç bişi yapmadım öyle oluruna bıraktım oda olmadı sonra dr gittim yine hap kullandım oda olmadı gülüm 2 sene olacak düşük yapalı

handi dr gitsem tahlillere bakıp bişey yok deyip hemen klimofen tedavisi yapıyo o haplarda mahfetti beni içtiğim sürece adet olamadım yaaff çok şükür bu ay içmemiştimde ne var ne yok temizledim vala kaydirigubbakcemile3 ne yapıcam ben tatlım en son gittiğim dr 3 ay ganophen işe yaramazsa aşılama yaparız dedi oda içime sinmiyo be gülüm bi akıl ver bacı

öpüyorum seni şekerim :1hug:
Melikecim kuşum, naçizane tavsiyem bence haplarla tedavi olma, üstelik seni olumsuz etkiliyormuş, eşinin test sonuçlarını yazmışsın, sayısı iyi ama hareket çok iyi değil, %55 demişsin benim eşimin %75 gibiydi doktor pek iyi diil aşılamaylakesin sonuç alırız demişti ama olmadı o ayrı kendiliğinden oldu, bence iğneli 1 kere aşılama dene, iğneyle oluşan yumurtaların daha kaliteli olduğunu söylüyor doktorlar, hem çok yüksek dozaja da maruz kalmıyorsun ama bence senin tek sorunun kafaya fazla takman, 1 ay takma bak nasıl geliyor, eşini alıp bir yerlere tatile gitsene, ama eş doost akraba olmayacak, sadece ikiniz olacaksınız başbaşa...:1hug:
kızlar slm herkese,benim test sonuçları çıktı.bana yorumlayabilir misiniz?
e2 36,7
fsh 6,5
LH 7,4
inşallah bi problem yoktur,haftaya gidicem doktora.
Canımcım referans aralıklarını da yazsana ama görünüşe göre gayet iyi, yumurta rezervin maşallah pek güzel çıkmış