Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

tatlım neden bu kadar endişelisin anlamadım,yeni evlilerde genelde düşük olurmuş cümlesini sana kim söylediyse saçmalamış.kötükedihüsolütfen her söylenene inanma.
ne güzel hamileymişsin,tadını çıkarsana.aklına kötü düşünceleri sokma lütfen.
kanaman filan mı var,bu kadar korkuyosun canım,kaç haftalık hamilesin?

gebeliğinin 7.haftasında meleğinin kalp atışlarını duyabilirsin.
hadi bakalım şimdi moralini hiç bişeyin bozmasına izin verme ki bebeğinde etkilenmesin...

tsk kızlar yedıncı haftaya gırdım.yok kanamam falan dr cok ıyı yere yerlasmıs dedı ama korku gırdı bı kere ıcıme doru etkılenmesın bebegım.24 dr randavum var bakalım ne dıcek.ılk baslarda hamılelıkle ılgılı cok belırtım yoktu sımdı hapsınıde yasıuyorum

osmak dualar için sağol canım :Saruboceq:
beraycım ne demek yeni evlide düşük olur diye yaa böyle saçmalıkmı var bunu söyleyen ya kör cahil yada seni kıskanmış anlıyacağın kusura bakma ama sinir olurum böyle sevincini kursağında bırakan insanlara sen takma herşey Rabbimdendir istatistiklere göremi bu hamilelik kaydirigubbakcemile3

ya once saglık ocagınde test pozıtıf sora dr gıttım oda hamılesın dedı.istatıstık derken ne demek ıstedın?:1shok:

ya once saglık ocagınde test pozıtıf sora dr gıttım oda hamılesın dedı.istatıstık derken ne demek ıstedın?:1shok:

yok tatlım sana demişler yaa yeni evlilirin çocuğu düşer diye ben onlara kızdım şekerim yani nerden çıkarıyolar böyle şeyleri diye anladin?seni öpüyorum tatlım sana bir lafım yok

düşük yapmadan önce kahverengi veya kırmızı leke gelir. sen şimdiden böyle şeylerle kafanı yorma ve içini bozma Allah bebişini sağlıcakla doğurmanı nasip etsin

kızlar ben burda takıla takıla doktor oldum ya bilmediğim bir çok bilgiye sahip oldum acaba bir klinik mi açsak:roflol:

hoşgeldin tatlım,iiyiz bizde buralardayız muhabbet ediyoruz işte..
izindesin dimi,oh bol bol dinlen canım...

evet ya izindeyim canım dinleniyorum bol bol...
kaydirigubbakcemile2
gerçi bitti sayılır izin...pzt iş başı...neyse şimdiden düşünmeyelim...bebiş düşünüyorum bol bol...
ya böyle evdeykende insanın daha fazla aklına geliyor...acaba hamiş miyim değil miyim sorusu geliyo sürekli insanın aklına...

yada bu ay tutarmı hamile kalırmıyım diye düşünüyoruz işte

esracım doktor senden rahim filmi çektirmeni istedi mi?

canımcım hep dediğim gibi eşimin tahlilini istiyor ondan sonra sana geçeriz olmaza rahim filmi çektiririz dedi.ama ben çok korkuyorum.benim sorunum yumurtlama zayıfmış bir kez yumurta takibinde müneccim doktorum anladı normalde 3 gün çağırması gerekiyormuş. boşverdim o doktoru

canlarım sağ tarafımda aralıklı sancı oluyor acaba yumurta çatlaması olabilirmi nasıl oluyor bu ağrı? bugün 16. günüm normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…