- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.101
kızlar ben yenıyım.hamıleyım ama korkuyorum bı ARkadasım dusuk yaptı yenı evlılerde genelde dusuk olurmus daha yenı hamılelıgım hangı haftada kalp atısı bellı oluyor.bıde dusuk yapanlar lutfen cvp yazsın dusuk yapmadan bı belırtı yada anlıyabılıomusun.çok üzgünüm:
yaaa pınarım mehtap gülüm nerelerdesiniz çok merak ediyorum sizi bide özledim :asigim:
osmak dualar için sağol canım :Saruboceq:
beraycım ne demek yeni evlide düşük olur diye yaa böyle saçmalıkmı var bunu söyleyen ya kör cahil yada seni kıskanmış anlıyacağın kusura bakma ama sinir olurum böyle sevincini kursağında bırakan insanlara sen takma herşey Rabbimdendir istatistiklere göremi bu hamilelik kaydirigubbakcemile3
ya once saglık ocagınde test pozıtıf sora dr gıttım oda hamılesın dedı.istatıstık derken ne demek ıstedın?:1shok:
herkeslere merhaba bende burdayım...herkes iyidir umarım...
kızlar ben yenıyım.hamıleyım ama korkuyorum bı ARkadasım dusuk yaptı yenı evlılerde genelde dusuk olurmus daha yenı hamılelıgım hangı haftada kalp atısı bellı oluyor.bıde dusuk yapanlar lutfen cvp yazsın dusuk yapmadan bı belırtı yada anlıyabılıomusun.çok üzgünüm:
herkeslere merhaba bende burdayım...herkes iyidir umarım...
hoşgeldin tatlım,iiyiz bizde buralardayız muhabbet ediyoruz işte..
izindesin dimi,oh bol bol dinlen canım...
evet ya izindeyim canım dinleniyorum bol bol...
kaydirigubbakcemile2
gerçi bitti sayılır izin...pzt iş başı...neyse şimdiden düşünmeyelim...bebiş düşünüyorum bol bol...
ya böyle evdeykende insanın daha fazla aklına geliyor...acaba hamiş miyim değil miyim sorusu geliyo sürekli insanın aklına...
iyiyiz birde bebişimiz olsa değmeyin keyfimize:roflol:
kesinlikle katlıyorum sana nolcez böyle bilmem naniknanik
allahım tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah
esracım doktor senden rahim filmi çektirmeni istedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?