canım benim özlemiştim seni,iyi olmana ve sonucun iyi çıkmasına çok sevindim bitanem.adım adım yaklaşıyoruz bebeklerimize inşallah.
tatlım sen şeker hastası msın yoksa.neden şeker ilacına başladın ki?yumurtlamada problem yok sende,eşin sperm testi yaptırmışmıydı canım?eğer vakit kaybetmek istemiyosan aşılama iyi fikir bence,benim 6 ay oldu ama ben bile yavaştan araştırmaya başladım.senin kaç ay olmuştu tatlım?
yelizciim,ben bu ay yumurta takibi yaptırdım.tam 16.gün yumurtam çatladı ve o günler ilişkiye girdik.doktorum yumurtlamada bi problem olduğu için gebelik oluşmuyo sanırım die düşünüyodu ama takipte bişe çıkmadı.progesteron düşük olabilir cumartesi test yaptır dedi,yani gebelik var mı yok mu die yaptırmıyorum canım.bide 2 gün önce kanamam oldu doktoru aradım hemen,hımm sanırım progesteronun düşük çıkacak zeynepcim,bebek tutunamıyo büyük ihtimalle dedi.tabii moralim bozuldu,bu ayda bişe yok büyük ihtimalle yani.bakalım test sonucuna göre ilaca başlıcam.
tüm umudum nisanda,geçen senede son satım 27 nisandı.inşallah rabbim daha fazla bekletmezde meleklerimize kavuşuruz biran önce canım..
bu kadar özletme kendini bidaha tamam mı canım?öpüyorum seniii...