• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

çok sağol canım cevbaın için haklısın bana da öyle geliyo yani daha çok sters olur gibi hayırlısı olur inş gerek kalmadan hamile kalırım sana da çok geçmiş olsun Rabbim inş bi daha yaşatmasın bu acıyı ve en yakın ve hen hayırlı zamanda gelsin bebişin sana

canım yumurtlama gununu kendın hesaplayabılırsın,adet gununun ılk gununden ıtıbaren 13 gun say ve 2 gune bır ılıskıye gır ve bu zamanlardada esınde sende ıyı beslen cevız fındık cok yıyın ama ıllakı bebegı dusunerek ılıskıye gırmeyın bebege şartlanma yanı

sakaryadayım canım ben ne kadarlık evlısın

2.5 yıllık evliyim üniverstedeyken evlendim eşimle 2 seneye yakın çocuk istemedik okul bitmesine yakın hamile kaldım fakat 10 haftalıkken durdu kalbi malesef kürtaj oldum şimdi yeniden istiyorum bi bebek hem de çokk

hakikaten nerelerde bu kızçeler yahuuCADIARZU
yelizcimde yok ortalarda,rahim filmi çektirmişti sonuç ne oldu acaba..
hadi fıstıklar güzel haberlerle dönün lütfennn...

ozlemcım selam nehaber benımı merak ettın sagol canım
benım fılm sonucu ıyı cıktı tatlım herhangıbı bır tıkanıklık falan yok
zaten dr.um cektıkten sonra bırsey cıkacagını zannetmıyorum demıstı
bu ay klomen kullanmadım fılm ıcın onumuzdekı ay ıstersenız asılama yapalım dedı
bırde ben seker ılacı basladım devamlı kullanımda yumurtalık fonksıyonlarını duzenlıyormus
ıstersenız bırkac ay bırsey yapmayalım bekleyelım olmazsa asılama yaparız dedı
suan kararsızım adet tarıhım 7 nısan bakalım daha zaman var onumuzde

canım progesteron tahlılını neden yaptırcan kı anlamadım zaten yumurtan catlamıs
ben gecen ay yaptırdım catlama olmusmu dıye 13.24 cıktı catlamıs yumurtam
yuksek cıkınca gebelık var dıye bırsey yok kı ama ıcın rahat edecekse yaptır
ben devlette yaptırdım hıc para vermeden sen neden parayla yaptırcan ssk yok mu

ozlemcım selam nehaber benımı merak ettın sagol canım
benım fılm sonucu ıyı cıktı tatlım herhangıbı bır tıkanıklık falan yok
zaten dr.um cektıkten sonra bırsey cıkacagını zannetmıyorum demıstı
bu ay klomen kullanmadım fılm ıcın onumuzdekı ay ıstersenız asılama yapalım dedı
bırde ben seker ılacı basladım devamlı kullanımda yumurtalık fonksıyonlarını duzenlıyormus
ıstersenız bırkac ay bırsey yapmayalım bekleyelım olmazsa asılama yaparız dedı
suan kararsızım adet tarıhım 7 nısan bakalım daha zaman var onumuzde

canım progesteron tahlılını neden yaptırcan kı anlamadım zaten yumurtan catlamıs
ben gecen ay yaptırdım catlama olmusmu dıye 13.24 cıktı catlamıs yumurtam
yuksek cıkınca gebelık var dıye bırsey yok kı ama ıcın rahat edecekse yaptır
ben devlette yaptırdım hıc para vermeden sen neden parayla yaptırcan ssk yok mu

canım benim özlemiştim seni,iyi olmana ve sonucun iyi çıkmasına çok sevindim bitanem.adım adım yaklaşıyoruz bebeklerimize inşallah.
tatlım sen şeker hastası msın yoksa.neden şeker ilacına başladın ki?yumurtlamada problem yok sende,eşin sperm testi yaptırmışmıydı canım?eğer vakit kaybetmek istemiyosan aşılama iyi fikir bence,benim 6 ay oldu ama ben bile yavaştan araştırmaya başladım.senin kaç ay olmuştu tatlım?

yelizciim,ben bu ay yumurta takibi yaptırdım.tam 16.gün yumurtam çatladı ve o günler ilişkiye girdik.doktorum yumurtlamada bi problem olduğu için gebelik oluşmuyo sanırım die düşünüyodu ama takipte bişe çıkmadı.progesteron düşük olabilir cumartesi test yaptır dedi,yani gebelik var mı yok mu die yaptırmıyorum canım.bide 2 gün önce kanamam oldu doktoru aradım hemen,hımm sanırım progesteronun düşük çıkacak zeynepcim,bebek tutunamıyo büyük ihtimalle dedi.tabii moralim bozuldu,bu ayda bişe yok büyük ihtimalle yani.bakalım test sonucuna göre ilaca başlıcam.
tüm umudum nisanda,geçen senede son satım 27 nisandı.inşallah rabbim daha fazla bekletmezde meleklerimize kavuşuruz biran önce canım..
bu kadar özletme kendini bidaha tamam mı canım?öpüyorum seniii...

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremıyorum.hamişler nasıl.bebek isteyenler çalışmaya devam..ee yenı hamiş kalan var mı... listeyı göremıyuorum.
buarada kızlar 15 mart ta adet olmam gerekıyordu 5 gün geçti.2gündür idrar testi yapıyorum ama çok silik çıkıyor..p.tesi ye kadar hasta olmazsam sabahhemen hastaneye gidiyorum.Allahım inş bebiş vardır yaa

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremıyorum.hamişler nasıl.bebek isteyenler çalışmaya devam..ee yenı hamiş kalan var mı... listeyı göremıyuorum.
buarada kızlar 15 mart ta adet olmam gerekıyordu 5 gün geçti.2gündür idrar testi yapıyorum ama çok silik çıkıyor..p.tesi ye kadar hasta olmazsam sabahhemen hastaneye gidiyorum.Allahım inş bebiş vardır yaa

aaaaa canımmm ne güzel bi haber,hamilesin benceeehihoyyyt
kan testi yaptır bence hemen.inşallah güzel haberler verirsin bize canım...

ooo canımcım ben senin yerinde olsam çoktan doktora koşmuştum. silik çıkması bikle ihtimah var demek

yelizz,benim doğum günüm 8 nisan inşallah bana müjdeli bi hediye verirsin arkadaşım.meleğin inşallah seninledir...

ah canım Allah inşallah hediyenin en güzelini bebişini sana tekrar verir.zaten en güzel hediyede o olur.
kızlar topiğe artık girmiyor toğimizde kıtlık var kıtlık nerelerdesiniz? herkes yoğun çalışma içerisinde galiba:roflol:

2.5 yıllık evliyim üniverstedeyken evlendim eşimle 2 seneye yakın çocuk istemedik okul bitmesine yakın hamile kaldım fakat 10 haftalıkken durdu kalbi malesef kürtaj oldum şimdi yeniden istiyorum bi bebek hem de çokk

canım olur inş bende 7 aylık evlıyım 2 haftalık bebegımı dusurdum 14 gun once

arkadaşlar funda'nın sesi soluğu yok inşallah bir patlama yapar ve hmileyim der ayyy ne güzel olur Şeniz melikede yok anjelic ablam yok özlemde ditti tek kaldım yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama

canım benim özlemiştim seni,iyi olmana ve sonucun iyi çıkmasına çok sevindim bitanem.adım adım yaklaşıyoruz bebeklerimize inşallah.
tatlım sen şeker hastası msın yoksa.neden şeker ilacına başladın ki?yumurtlamada problem yok sende,eşin sperm testi yaptırmışmıydı canım?eğer vakit kaybetmek istemiyosan aşılama iyi fikir bence,benim 6 ay oldu ama ben bile yavaştan araştırmaya başladım.senin kaç ay olmuştu tatlım?

yelizciim,ben bu ay yumurta takibi yaptırdım.tam 16.gün yumurtam çatladı ve o günler ilişkiye girdik.doktorum yumurtlamada bi problem olduğu için gebelik oluşmuyo sanırım die düşünüyodu ama takipte bişe çıkmadı.progesteron düşük olabilir cumartesi test yaptır dedi,yani gebelik var mı yok mu die yaptırmıyorum canım.bide 2 gün önce kanamam oldu doktoru aradım hemen,hımm sanırım progesteronun düşük çıkacak zeynepcim,bebek tutunamıyo büyük ihtimalle dedi.tabii moralim bozuldu,bu ayda bişe yok büyük ihtimalle yani.bakalım test sonucuna göre ilaca başlıcam.
tüm umudum nisanda,geçen senede son satım 27 nisandı.inşallah rabbim daha fazla bekletmezde meleklerimize kavuşuruz biran önce canım..
bu kadar özletme kendini bidaha tamam mı canım?öpüyorum seniii...

dogum gunun kutlu olsun canım sevdıklerınle ve ınsallah bebıslerınle nıce yıllara
canım ben seker hastası degılım benım yumurtlama problemım var 3 aydır ılacla yumurtlama olusuyor ve catlama ıgnesıyle catlatılıyor
bu bahsettıgım ılacın yan etkısı yumurtlama bozuklukları ıcın cok faydalıymıs
ben yan etkısı ıcın kullanıyorum cok ıyı sonuclar cıkıyormus uzun kullanımda
esımın test sonucları ıyı daha once yaptırmıstık anlıcan benım yumurtalarla basımız dertte
bakalım aslında nısanda dusunuyorum asılama dr.um bırkac ay bekleyebılırsınız dedı ama ben zaten 1 yıldır beklıyorum bunun sadece 3 ayı tedavı oldu dıger aylar olmadı
hayırlısı artık

ah canım Allah inşallah hediyenin en güzelini bebişini sana tekrar verir.zaten en güzel hediyede o olur.
kızlar topiğe artık girmiyor toğimizde kıtlık var kıtlık nerelerdesiniz? herkes yoğun çalışma içerisinde galiba:roflol:

sağol bitanem yaa,inşallah rabbim dualarımızı kabul eder..,
evet esracım bu aralar bizden başka kimsecikler yok,ama bence müjdeli haberlerle dönecekler içime öyle doğuyoo.ayyyy inşaşaalllahhhhh....

dogum gunun kutlu olsun canım sevdıklerınle ve ınsallah bebıslerınle nıce yıllara
canım ben seker hastası degılım benım yumurtlama problemım var 3 aydır ılacla yumurtlama olusuyor ve catlama ıgnesıyle catlatılıyor
bu bahsettıgım ılacın yan etkısı yumurtlama bozuklukları ıcın cok faydalıymıs
ben yan etkısı ıcın kullanıyorum cok ıyı sonuclar cıkıyormus uzun kullanımda
esımın test sonucları ıyı daha once yaptırmıstık anlıcan benım yumurtalarla basımız dertte
bakalım aslında nısanda dusunuyorum asılama dr.um bırkac ay bekleyebılırsınız dedı ama ben zaten 1 yıldır beklıyorum bunun sadece 3 ayı tedavı oldu dıger aylar olmadı
hayırlısı artık

sağol yelizcim,inşallah güzel günler bizi bekliyo canım..geçen gün rüyamda ikiz kız bebeklerim oluyomuş,hastaneden çıkarken gördüm kendimi.iki tane pembe pembe minik kızlar..öyle mutluyum ki rüyamda havalara uçuyorum resmen...ama sonra uyanıyorumsenağlama
inşallah allahım bize o mutlu günleri yakın zamanda yaşamayı nasib eder...
aşılama yaptırırsan inşallah ilk aşılamada gelir meleğin tatlım,ilkinde tutan çokmuş zaten...
yumoşlarının düzene girer umarım biran önce...
öpüyorum seni canım...:1hug:

sağol yelizcim,inşallah güzel günler bizi bekliyo canım..geçen gün rüyamda ikiz kız bebeklerim oluyomuş,hastaneden çıkarken gördüm kendimi.iki tane pembe pembe minik kızlar..öyle mutluyum ki rüyamda havalara uçuyorum resmen...ama sonra uyanıyorumsenağlama
inşallah allahım bize o mutlu günleri yakın zamanda yaşamayı nasib eder...
aşılama yaptırırsan inşallah ilk aşılamada gelir meleğin tatlım,ilkinde tutan çokmuş zaten...
yumoşlarının düzene girer umarım biran önce...
öpüyorum seni canım...:1hug:

inşallah bitanem rüyaların gerçek olur gerçi ikiz bakması çok zor ablamın ikizleri var sevmesi çok güzel ama bakması zor tabi.

Back
X