- Konu Sahibi minik_kelebek
- #7.321
bende geldim ama fazla duramam kociş gelir birazdan yemek yeriz...iyiyi mözlemcim o sıkıntılar anlık yaa hep ağlıcak üzülecek değilim hayat koşmaca gidiyor yaşamak lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyyy ben burdayım hala....
bugün dizilerim var,işlerimi erkenden bitirdim diziciklerimi bekliyorum.birazdan çayda demlicemm,ohh sonra yan gelip tv izlicem.
siz neler yapıyosunuz kuzular...
bende geldim ama fazla duramam kociş gelir birazdan yemek yeriz...iyiyi mözlemcim o sıkıntılar anlık yaa hep ağlıcak üzülecek değilim hayat koşmaca gidiyor yaşamak lazım
]
ohhhhhhh ıyı keyıfler canım
ben ıyıyım takılıyorum ıste
tahlılın guzel cıkmıs adetın yakınmıydı bakmıssın melegın tutunmustur
ok tatlım.kıs neoldu ki hastamı kayınvaliden.kızlar ben kaçtım sonra görüşürüz.gideyim hayırlı gelin olarak kayınvalideye bakayyım kaydirigubbakcemile3
oooh keyfe bak beeçkociş gelsin yemeğimizi yiyelim bende geçicem tv karşısına.heyyy ben burdayım hala....
bugün dizilerim var,işlerimi erkenden bitirdim diziciklerimi bekliyorum.birazdan çayda demlicemm,ohh sonra yan gelip tv izlicem.
siz neler yapıyosunuz kuzular...
Ben de geldimhihoyyyt Nasılsınız kıslar? Ben yokken ne kaynatmışsınız öyle yahuuu, giremiyorum siteye pek, sizleri özledim ama, napıyorsunuz bakiim?
Fundacım sen de geriye sayıyorsun artık heyecan var mı, nasılsın?
Özlemcim ovulasyonda bir problem olmamasına sevindim canım.
Melikecim kısss bacım napıyon, keyfin nasıl?
Esracım bıcırık senin nasıl gidiyor?
Kıslar ben uzun süredir bahsettiğim şu profesöre gittim dün, herşeyi normal buldu, bilmediğim hiçbir şey söylemedi, 1-2 test daha istedi benden, ben tüp bebek tedavisi için 1-2 aya yaptırsam mı diyordum, 5-6 ay bekle olacaktır bir problemin yok senin dedi, yani neticede yine beklemedeyim, rölantiye aldık![]()
pınarcım özledik valla seni yaa,bi daha bu kadar uzun süre ihmal etme biziyerimseniben
hımmm herşey normalse,bi kaç ay daha sabret istersen arkadaşım.inşallah muradımıza ereceğiz yakında arkadaşım.
aşılamayı hiç denememiştin dimi canım?artık doktorlar 1 sene sonunda aşılama öneriyo.tuhaf yaa doktorlar ne kadar farklı yorumlar yapıyolar..
ne yapacağımızı şaşırtıyolar vallaaa![]()
Canııım işler, özel hayat bi yoğunluktur gidiyor yoksa sizi unutur muyum, aklımdasınızkaydirigubbakcemile3 Özlemcim ben ilaçtı aşılamaydı bütün tedavileri denedim ama hamile kalamadım canım, en son tüp bebek yaptıracağım ay kendiliğimden hamile kalmıştım o da maalesef 13 haftalıkken kalbi durdu...Neticede benim ovulasu-yon veya herhangi bir problemim yok, eşimin spermler de iyi, biz nedensiz grubuna giriyoruz, bazı inasnlar benim gibi zor hamile kalıyor anlaşılan, eylüle kadar kendiliğimden hamile kalamazsam tek yaptırmadığım tüp bebek kalmıştı onu deniycez artık, nasip...aslında işim çok etkiliyor beni, şöyle 1 ay uzaklaşabilsem kocişi alıp eminim hamile kalıcamdan da nerdeeeeee![]()
anlıyorum canım,allahım inşallah gönlüne göre verir arkadaşım.
tüp bebek denemeye kalkmadan meleğin yine sürpriz yapar sana inşallah,sağlıkla...
ve umarım yakın bi zamanda kendine ve eşine bol bol vakit ayırabileceğin bi tatile çıkarsın..
öpüyorum seni pınarcımm :1hug:
yeme kuzum ya bak bende yiyip duruyorum sonra gamlı baykul gibi uleyyyn ne ettim ben deyip pişman oluyorum.sonra tartıya çıkasıya kadar hatim indiriyom allahım nolur kilo almamış olayım diye.yine de maşallahım var bu kadar boğaza kilolu sayılmam hafif balık etliyimfundacım sanada şimdiden afiyet olsun tatlım..
ay bende bugün ye ye doyamadım yaa,hala açım sanırımm..ne yesem die dolaşıyorum mutfakta sürekli.yine bi dolaşayım bari mutfakta :)
Ben de geldimhihoyyyt Nasılsınız kıslar? Ben yokken ne kaynatmışsınız öyle yahuuu, giremiyorum siteye pek, sizleri özledim ama, napıyorsunuz bakiim?
Fundacım sen de geriye sayıyorsun artık heyecan var mı, nasılsın?
Özlemcim ovulasyonda bir problem olmamasına sevindim canım.
Melikecim kısss bacım napıyon, keyfin nasıl?
Esracım bıcırık senin nasıl gidiyor?
Kıslar ben uzun süredir bahsettiğim şu profesöre gittim dün, herşeyi normal buldu, bilmediğim hiçbir şey söylemedi, 1-2 test daha istedi benden, ben tüp bebek tedavisi için 1-2 aya yaptırsam mı diyordum, 5-6 ay bekle olacaktır bir problemin yok senin dedi, yani neticede yine beklemedeyim, rölantiye aldık![]()
arkadslar kurtaj sonrası adet 40 gun sonra mı gelıyor..
daha uzun suren oldumu..
bugun 36 gunum hala belırtım felan yok..neden gelmedıkı..
normalde gelmesını hıc ıstemesdım sımdıde gelmıyor![]()
kızlar naber nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir kızlar biliyosunuz hamile çıkmadım günüm 15 gün geçti oldum kesin stresten gecikmişti neyse oldum bitti rahatladım
ben bu ara gene hastane gezmelerine başladım eşim çok kötü çok ağrısı oluyo iki gündür uyumuyodu bu gün ilaçla uyudu dün gece acildeydik bu gecede gidicez büyük ihtimalle tabiki uyanırsa içtiği ilaç ağır olduğu için baya derin uyuyo malum iki günün yorgunluğuda var kızlar çok üzülüyorum ama elimden hiç bişey gelmiyo
oğlumunda okul sorunları var öğretmeninden çok şikayetçiyim çocuklara iyi davranmıyo böyle oluncada benimki okuldan soğudu napcam bilmiyorum öğretmenle konuşulmuyoda gene bildiğini okuyo bu gün bide kağanı kaybettim yüreğim ağzıma geldi su alcam dedi koştu önümden kantine gidiyo sandım bi anda yok oldu bekle bekle yok o sırada bizim sınıftan bi çocuğun annesi gelmemiş çocuk yanıma geldi onuda bırakamıyorum yarım saat bekledim ama anlatamam size o yarım saat nasıl geçti yanımdaki çocuğun annesini aradım müdüre teslim etcektimki oğlumu uzakta gördüm hemen yanına koştum beni görünce ağlamaya başladı malum beni biliyosunuz ben ağlayamıyorum sadece sarıldım öptüm bizim eve gitmiş kimseyi bulamamış tekrar okula gelmiş sonra gene eve gitmiş kimseyi gene bulamamış okulun az ilersinde hastane var beni hastanenin içinde bile aramış sanki ben kaybolmuşum gibi neyse sonunda buldum yanımdaki çocuğuda annesine teslim ettim rahatladım
kızlar çok uzun oldu biliyorum ama malum ayda yılda bi yazıyorum ama tam yazıyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum.