Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

nerimancııım canım ya valla özledim kıs seni çoook.hep bakıyorum sana valla geldin mi burdamısın diye.nericiim ay çook çalışıyosun kıs allah yardımcın olsun sabahların köründen akşama kadar kıyamam ya.tatlım stres yapmak yook kafaya taktıkça olmuyo bu iş, demesi kolay tabi ama gerçekten hep pozitif düşünmeye çalış.bir müüddet dinlen kafandan at biraz ara verdikten sonra tekrar denersiniz,önce senin ve eşinin sağlığı önemli bi tanem.

canımcım ben tedaviye başladım bu ay şimdi beklemedeyim işte p.tesiyi bekliyorum test yapmak için .yumurtalar büyüdü ve çatladılar tam 3 tane yumoşum büyüyüp çatladı.bakalım inşallah sonu da güzel olur.
beni düşündüren hiç bir belirtimin olmaması.hafif kasık ağrılarım vardı buğüne kadar ama buğün hiç kasıklarım ağrımadı.hamileliğe yada adet belirtisine dair hiç birşey hissetmiyorum.bende şaşırdım.mirmirmirmir
nericiim fırsat buldukça uğra hayatım aklımız sende kalmasın merak ediyoruz seni.öpüyorum tatlım.

prety women fotolarını gördüm çok hoşsun ve ayriyetten çok fotojenik Allah mutlulugunuzu bozmasın bebişlerle büyütsün mutlulugunuzu inşallah
saol tatlım .amin canım allah hepimizin yuvasına mutluluk sağlık ve bebek versin

inşallah tatlım bebişin bu ay sana süpriz yapar.

canım soğan suyu kistlere akıntılara iyi geliyomuş ben ondan içmiştim arada kist oluşuyodu bende .ben adaçayının bu dönemlerde içilmemesi gerektiğini duydum bebek için çalışmalarda eğer hamile kalınmışsa düşüğe neden oluyomuş.aklında bulunsun canım.

canım hem kayınvalkide hemde kayınpeder hasta olmuş gittim yemek falan yaptım işte ne yapalım dün gece gelemedim kk

geçmiş olsun esracım acil şifalar diliyorum.

funduşim saçlarına bayıldım kız ne güzel çıkmışsın

teşekkür ederim canıııım

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Gamzegül...........................18 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Pretty women.......................27 mart
Meliike.................................28 mart
Minikkelebek(özlem).............29 mart
Esraie...................................3 nisan
Karamelek-07.........................7 nisan
Bumuyani.............................14 nisan
Myedebiyat...........................13 nisan
BTRKLC................................18 nisan
Anjelic..................................18 nisan
Mehtapgülü...........................18 nisan
Neriman83...........................?
xxxxangel...........................?
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?
Pretty baby..........................?

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş
Funda72................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek... on yedinci hamiş

canımm son düşüğümde hatırlarsan,bendede hiçbir belirti olmamıştı,ne adet nede hamiş belirtisi,adet olacağım gün,lekelenmem olmuş ve kesilmişti ayrıca adet olacak gibi kasıklarımın ağrısı beni öldürmüştü.canım RABBİM yüzünü güldürsün inşş hamişsindir..
bu arada beni tekrar listeye eklemişsin teşekkür ederim canım.inşallah tez zamanda tekrar hamiş listesine terfi ederim,ben ve bütün kıslar inşallaaaaaaaahh...:Saruboceq::Saruboceq:
mehtapcım canım iyi olmana çook sevindim .hep yüzün gülsün tatlım.

amiiiinn bitanemm.RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün.evinde sağlık,huzur,mutluluk,bol rızık ve bebiş sesleri eksik olmasın canım arkadaşım..
bende seninle p.tesiyi iple çekiyorum valla.inşallah MEVLAMIN izniyle hayırlı,sevinçli haberler verirsin bizlereee..seni çook seviyorum canısın yaa..Şeniz:1hug:

kıslaaar avatarım nasıl olmuş??
nericim geldinmi tatlişkom.bizleri unutma emi..kıyamam yaa sabahın köründemi kalkacaksın,canım fundişimin dediği gibi,çok yoruluyosun tatlım yaa..biz evimizin işini yaparken yoruluyoruz,sen hem ev işi yapıyosun,hemde çalışıyosun.MEVLAM yar ve yardımcın olsun canımcım..

Son düzenleme:
eveeeet kizlaarr, gelcem dedim ve geldiiiim, biraz gec oldu ama ancak.. malum is güc :))

ah kiyamam sana ben canim yaa... ama üzülmek yok, hep önümüze bakicaz dimi, bebislerimize güzel bir taht hazirlamak icin morallerimiz cok önemli biliyorsun.
amiiiiiiiiiiiiiinnn agzina saglik bitanem..2 aydir hic takmiyorum mehtapcim ya, takmaya firsatim bile yok, düsün artik... ama ondan öncesi ister istemez taktim tabi, klomendi, yumos takibiydi vs. ama artik saldim cayira mevlam kayira ( dogru yazmisimdir))

fundisiiiiim, ben geldim ama kimsecikler kalmamis sitede, neyse bugünde dükkani ben kapatim bari :))
tatlim mehtapa da yazdim, 2 aydir hiiiic takmiyorum, dogru dürüst aklima bile gelmiyo, calismalar sürüyo tabi ama düsünmüyoruz, canimiz ne zaman isterse öyle yani, sen anladin onu.. )
evet isler yogun, ama 1 aya kadar düzelecek normallesecek insaaalllaaaaaahhh, yoksa cikismi vericem.. bu kesin yani.. bu hafta izinliyim, cok yorgundum, 1 hafta dinlencem dedim, ama bu seferde ev isleri mahvetti beni :-(( anam kadin olmak ne kadar zormus beee..p.tesi temizlige basladim bugün yeni bitti.. oof ooff.
ayy canim benim ya, geriye sayim basladi desene, allahim insallah nasip etmistir bitanem.. unutma eninde sonunda bizimde bebislerimiz olacak, gec olsun güc olmasin, vaktinde saglikla gelsin yavrularimiz... güzel haberlerini bekliyorum bitaneemmm

yeni tarihim 9 nisan canim...

sagol bitanem, amiiiiiinn .. cümlemizin..
ev isi bitmiyo be mehtapcim, bitmezse, al iste, bak bu hafta dinlenim diye izin aldim, ama 3 gündür evle ugrasiyorum.. annem calismiyo ve her aradigimda kizim surayi temizledim simdi sunu yapicam falan diyo, bende hep ay anne ya bütün hafta evdesin, calismiyosun, 2 günde yap 5 gün gec diyom ama olmuyomus beeelülülülülülü

bende sizleri öptüm fistiklarimŞenizŞeniz
allah rahatlik versin, rüyanizda beni görün dermisiiim...

anam okadar cok sayfa birikmis ki, 2ser 2ser atlatim vallah, unuttugum, atladigim birsey varsa affola...
hadi bismillah
FUNDA72 canim tebrik ederim, allahim bebegini saglikla kucagina versin
KADRISIIIM nerelerdesin, nasilsin? ne var ne yok?
LOLOcum sen nasilsin? esinin sagligi düzeldimi?
SEVENTH hosgeldin canim, gecmis olsun
ANJELIC, pinarcim nasilsin? hersey yolundadir ins. sende yogunsun galiba
MELIKEcim sende durumlar nasil??
NILAYYYciiiim bitanem oglusun ne kadar büyümüs öyle, oh ne güzel, cogu bitti azi kaldi, allahim saglikla kucagina versin canim
TUGBACIM okuduguna göre bir prensesin geliyormus, saglikla gelsin
BADEMCIM burda olmana cok züldüm, yasadiklarini okumus ve cok üzülmüstüm, basin sagolsun canim, gecmis olsun, allahim tez vakitte kucagini doldursun
BURKOCUM, seninde minik kizin saglikla gelsin..
ANNEMBIRMELE tebrik ederim canim, bebegin saglikla gelsin insallah
ESRAIE merhaba canim, memnun oldum canim, firsat buldukca burdayim..

arkadaslar aklimda kalanlar bunlar, ancak bukadarini okuyabildim, atlatiklarimdan özür diliyorum ve iyi geceler diyorum.. hepinizi kocamaaanŞenizŞeniz

anaaaam bi sayfayi doldurmusum beee
bu arada aylincim, facede görüstük ama burdanda bir merhaba demek istiyorum..
oglusunu benim yerime oksa annesi olurmu, cok gezme kiz, otur evde dinlen dr unu dinle bakiiiimm )

kizlar suan bir yagmur yagiyorki sormayin gitsin, gök gürüldüyo.. gidimde kocisin koynuna girim..
dün 4mevsimi bir yasadik, yamur yagri, günes acti, kar yagdi yine günes, sonra kapandi... iiiyyyhh.

hadi neri gider...

günaydiiiiin benim canim arkadaslarim...
anam bu ne uyku, hadiyin daa... ben kahvalti yapmaya gidiyorum, sonra biraz islerim var, öglende kocisle cekyat ve raf bakmaya gidicez ikea ya...öpüyoruuuum

nerimancım canım hoşgeldin nerelerdeydin kız özlettin valla kendini..
evet gülüm büyüdü oğlum Allahın izniyle az kaldı:)))
fundişle sorduk seni ayline facebookdan seslende nerimana gelsin buraya dedik bak işe yaramış:)))
bende çok fazla giremiyorum ama her girdiğimde okuyorum kimler gelmiş diye...
eski günler çok güzeldi ben bunu deyip duruyorum dışarıya çıkmak istemezdim sizinle konuşucaz diye:))))) çokk öpüyorum nericim...

mehtap iyisin dimi gülüm dikkat et kendine güzel günler yakın arkadaşım :)))
fundişim canım valla bende p.tesiyi heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberi vericeksin...
bütün arkadaşlara öpücüklera.s.

canım hemen belirti göstermeyebilir herkesin bünyesi bir olmuyor canım benim.bekleyelim bitanem

hoşgeldinn nerim, canım benimm..
bak nasıl kafiyeli yazdıımm:)))
bu kadar yorma kızım kendini, sabahın köründe kalk, akşam geell. ay çalıştığım zamanlar geldi aklıma ne yorgunluktu yaa, Allah gücünü eksik etmesin canım..
dualarım hepimizle, herkesten beklediğimiz güzel haberleri alıcaz inşallaaahh..

fundişkom bu belirtiler herkese göre değişiyo canım biliyosun, benim testi yaptıktan 2 hafta sonra başlamıştı belirtilerim..
Allahım hayırlısını versinnnn, heyecanla bekliyoruz pazartesiyi..
aldım merhabanı nericimmm :teselli:
nilaycım nasılsın canım, senide çok merak ediyorum ben, ağrın oluyo mu??

aylincim iyiyim canım arada biraz ağrım oluyor ama idare ediyorum artık napalım az kaldı sabır sonra bebiş gelince hiç bişeyciğim kalmıycak inşallah...

hoşgeldin merimancım özledik seni gülüm!!! Şeniz
çok çalışıyorsun arkadaşım iyi dayanabiliyorsun burda kriz var orda yok galiba maşallah aman olmasında bu kadarda çalıştırılmasın sanırım yeni açılmıştı bu işyeri o yüzden öyle düzensizdir inşallah bir an ince düzene girilir...aşılama konusunda hem fikiriz canım bende pek cesaret edemiyorum Rabbim bilir zamanını diyorum doğrumu yapıyoruz yanlışmı bilmem inşallah en kısa zamanda şifamızı buluruz...bendeki durumlar en son gittiğim dr bende bişey olmadığını erşeyim çok iyi olduğunu söyledi eşimin hareketlilik problemi varmış %55 aslında yeterli bencede o pekte iyi değil dedi bizde şimdilik havuç kürü yapıyoruz bakalım nolcak...özletme kendini diyecem ama eşin kızıyormuş oda haklı napsın seni düşündüğü için üzülme diye ama bir bilse ne güzel dostluklar var burda dimi tatlım...kendine çoook iyi bak bu kadar kişide beni de hatırladığın için çoook teşekkür ederim mutlu ettin beni Şeniz

kızlar bu sabah kalktığımda ağızdan ateşimi ölçtüm 36.0 çıktı sanırım hamiş değilim ateş düşük :çok üzgünüm: nasıl ölçme yapılıyor yaff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…